Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 040
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 595
  • Пловдив
Здравейте, знам че е коментирано, ама да ви питам, колко време след процедура може да се излагаме на слънце/солариум?
След като е коментирано защо пак питаш!? Или не си чела назад и е по-лесно да питаш за 100-тен път нещо, дискутирано преди 2,3 страници...

# 2 596
Здравейте, знам че е коментирано, ама да ви питам, колко време след процедура може да се излагаме на слънце/солариум?
След като е коментирано защо пак питаш!? Или не си чела назад и е по-лесно да питаш за 100-тен път нещо, дискутирано преди 2,3 страници...
А и в книжките на уредите пише доста информация!

# 2 597
  • Пловдив
Благодаря за отговорите!

# 2 598
Подходящ е за всички зони. Тук е писано за всички зони, момичетата са доволни.
Аз имам един въпрос. Тъй като имам петно от лазерна епилация на устната дали е уместно да се щтракам сега там? Някой има ли същия проблем? Да не задълбоча петното?🤦♀

Аз онзи ден си направих лицето. Мажа се със слънцезащита 50+ целогодишно обаче...  няма поражения за сега

# 2 599
Антоанета, а на коя марка? Всички 50 фактори, които съм ползвала са доста покривни, особено Авен и съм като с маска Simple Smile

# 2 600
И аз ползвам SPF 50 за лицето, попива идеално и няма бели следи.

# 2 601
Аз използвам Actinica, препоръчана ми е от дерматолог. Кожата ми е смесена, по-скоро акнетична. Описанието е малко стряскащо, но лекарката ме увери че е ОК

# 2 602
А има ли разлика в качеството на Philips Lumea спрямо цените? Защото има с по 700лв+ и 300лв например, каква е разликата?

# 2 603
А има ли разлика в качеството на Philips Lumea спрямо цените? Защото има с по 700лв+ и 300лв например, каква е разликата?

Според мен няма никаква разлика във фотоепилаторите, не знам защо са на различни цени, може би заради различните екстри, с които се предлагат. Може и от марката да е.

# 2 604

Според мен няма никаква разлика във фотоепилаторите, не знам защо са на различни цени, може би заради различните екстри, с които се предлагат. Може и от марката да е.
Точно така, екстрите са броя приставки и това, че някои са с форма по извивката на тялото, а не плоски. Гледала съм им характеристиките, могат да се проследят и в сайта на Филипс.

# 2 605
  • Пловдив
Разликата е в това, че скъпите са с батерия, а евтините с кабел. Според мен кабелът е по-добрия вариант. Иначе брой импулси и сила на лампата са им еднакви. Да и в приставките има разлика, но аз си ползвам една за всичко,макар че имам две.

# 2 606
Имам вече цяла година модела на филипс с 4те приставки. Дават го, че работи с и без кабел, но аз го ползвам само с кабел, защото зарежда бързо импулси. Накратко по-добре по-евтините варианти. И приставките не ползвам всички

# 2 607
  • Leeds, UK
Аз имам някакъв успех по краката след 3 процедури, но на подмишниците никакъв засега😐. Хем се святкам на 5-та. Упорити ще излязат гадовете. Аз лятото ще продължа през 2 седмици...щото нашто лято тук през повечето време си е за зимно яке 😁. Днес е 10 градуса.

# 2 608
Вече съм на 15-та процедура, но сега ще ходя на море и трябва ли да спра да се святкам според вас? Нали пише, че когато има тен няма резултат. Няма ли пак да почнат да поникват космите и всичко отначало ли трябва да почвам? 😭

# 2 609
Имам 7 процедури през 2 седмици и една през месец.Май месец спрях защото бях на море.Е при мен всичко си е същото,т.е. окосмяването навсякъде се завърна както си беше и то само месец и половина без процедура,а имах доста добри,да не кажа перфектни резултати на крака,ръце и интим.

Общи условия

Активация на акаунт