Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 141
  • 3 051
  •   2
Отговори
# 2 565
Аз не можах да разбера, белия молив за грим дали предпазва? При мен са повечеко и лекопласта няма да е удобен вариант. Трябва ми точно нещо като молив/ маркер, който да ги покрива и да мога да минавам и върху тях.
Да, предпазва.

Момичета(момчета), 4 процедури е някаква средностатистическа бройка , при всеки е различно.
Аз,например, направих 12 през 15дни,по собствена преценка .
Така че бъдете последоватвлни!
Разбира се, не очакваме чудеса, а само се надяваме на тях Grinning След 12стата процедура можеш ли да кажеш, че си доволна:)

# 2 566
Ами..на 97% косми нямам, така че съм във възторг!

# 2 567
Аз не можах да разбера, белия молив за грим дали предпазва? При мен са повечеко и лекопласта няма да е удобен вариант. Трябва ми точно нещо като молив/ маркер, който да ги покрива и да мога да минавам и върху тях.

От моя опит-  не предпазва белия молив. Даже ми се бяха надули местата, на които бях сложила молив :/ .
Моят съвет е да ги избягваш Simple Smile

# 2 568

От моя опит-  не предпазва белия молив. Даже ми се бяха надули местата, на които бях сложила молив :/ .
Моят съвет е да ги избягваш Simple Smile

Пробвала съм един път с черен молив за вежди или очи, все тая, исках да пробвам и какво... напълно излишно беше, а и съм минавала, където беше оградено и какво - раничка и после ми мина.

# 2 569
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Белият молив не върши работа и е напълно безсмислен.Всеки го прави на собствена отговорност.

Още когато имаше кампания на Филипс във форума и лекар отговаряше на въпроси, няколко пъти потвърди, че релефни бенки и т.н. трябва да се избягват или да се покриват с нещо - лепенка например.

# 2 570
При този невероятен бум на рак на кожата, аз не бих си правила експерименти. По-добре косми, отколкото по-сериозни последици.

# 2 571
Здравейте! От известно време ползвам този фотоепилатор, но последния път в който си направих процедурата доста ме пареше при самото натискане. Аз почти винаги го ползвам на 4 само под мишниците, лицето и бикини линията го ползвам на 3. Степените са от 1 до 5.Предишните пъти не се усещаше така. Само лека топлина. Дали нещо не трябва да му се сменя? Макар че аз съм го ползвала 10тина пъти. Мисля че му дават живот на работа повече от 25 год. без да е нужна смяна на нищо. Това го смятат спрямо импулсите, които са 250 хил. и като се ползва през 6-8 седмици наистина така излиза. А ако нещо трябва да му се сменя това  лампата ли е? И кой би могъл да ми я смени? Благодаря!

# 2 572
  • София
По-вероятно е да ти е станала чувствителна кожата. И аз го усещам различно понякога.

# 2 573
Ако си хванала дори и лек тен, е възможно да има по-силно парене, внимавай да не се изгориш. Ако ти наближава месечният цикъл, при доста жени това променя прага на усещанията също.

# 2 574
  • Пловдив
Моделът 1997 е на промоция в Зора, Техмарт и Техномикс - 458 лева.
Чудя се да го взимам ли и да третирам само интимна зона (няма да ходя на плаж скоро) или да чакам друга промоция през септември....
Аз така направих миналата година. Взех го и то същия модел от Зора на 29.04. Започнах само интим и подмишници. Тръгнах на солариум, но се пека с бикини, така че не ми пречи за интима...но станах доста черна и си поизгорих подмишниците 😀 след това Декември започнах крака, където резултатът беше най-силен...сега спирам краката и зимата пак ги започвам... така че не ти пречи да го вземеш и сега.

# 2 575
Здравейте!
Моят въпрос е малко по... смешен може би. Вече от около година използвам фотоепилатора, имам наистина много добри резултати - най-вече на крака/ръце/корем, но и там съм най-упорита.
Въпросът ми е, на местата където вече няма косъмчета по краката ми стоят, пори предполагам? Все едно току що съм си направила кола маска или съм се епилирала и стои като дупчица.
Може би и защото самите косъмчета са ми били по-дебели. И като съм доста бяла много се виждат. Гледам често да правя пилинг, мажа се с кремчета, но не се свиват. Може би е от кожата. При някоя от вас има ли такъв резултат Sad

# 2 576
  • Стара Загора
Аз от скоро се фотоепилирам, но и моите крака стоят на точици все едно скоро съм се минала с обикновения епилатор. И аз съм доста светла и се виждат много, но кожата ми е такава, и преди да започна да се обезкосмявам по някакъв начин в детските си години си спомням, че изглеждаха по същия начин.

# 2 577
+ още едни такива крака. Една от основните причини да си взема фотоепилатор (разбира се, след предполагаемото лишаване от косми) бе липсата на подкожни косъмчета (за сега все още нямам, за разлика от преди), както и се надявах тези точки (пори?) на кожата ми да изчезнат. Но уви.. също така съм с бяла кожа и тъмни косми..
Ако някой има идея, как да премахнем до известна степен този "дефект", моля да сподели Simple Smile
ПС. Приключих 4та процедура. Като цяло процента на плешивост на цял крак е 70-80. Супер са ми упорити космите около и най вече под коляното. Това изобщо не го очаквах. На останалата част резултатите са супер. Ръце на 90%, мишници 60%.

# 2 578
  • Стара Загора
Аз да споделя един майтап - на триъгълника съм на райета Grinning Имам три процедури там, последните са на 5-та степен, но все едно косъмчетата са се повлияли само от последната (не може всички пъти да пропускам едни и същи места). Явно съм правила големи разстояния и нали сензорчето не е голямо колкото главата на фотоепилатора... Та има плешиво и ивички все още с косъмчета.  Иначе след първите процедури там сякаш нямаше разлика, но след последната определено има.

# 2 579
И аз съм с "порести" крака, но май там където е оплешивяло вече няма. Дано се махнат. Аз го взехс идеята да се махнат.

Общи условия

Активация на акаунт