Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 160
  • 3 051
  •   2
Отговори
# 2 550
  • В един копнеж!
На три процедури съм до момента. Безразборно правени, не съм чакала деня по план-график. Доволна, много доволна.
Косъмчетата на краката видимо се разредих и изтъняха. Обмислям варианта дали да не направя една кола маска, за да си помогна още.
Но горната устна имам две процедури и към момента вече съм без, но те пък и бяха едни никакви. Ръцете не съм пипала.

# 2 551
При мен резултатите (на 4-5 степен използвам уреда) хич не са задоволителни. Използвам го от февруари, със светла кожа и  тъмни косми съм. Твърде малко плешиви места, които по никакъв начин не ми отменят болезненото обезкосмяване. След 2-3 процедура каквото оредя - това си остана и до сега. Ще продължа да го използвам още 1-2 процедури и ще спра за лятото. Ще подновя есента, дано ги докарам на 50% редуциране на окосмяването.
С кой модел фотоепилатор си?

Philips BRI922. Не мисля, че е от модела. Явно космите ми са твърде упорити. От години си правя кола маска и се епилирам, нито са станали по-редки, нито по-тънки. Правила съм и фото в студио на подмишници, отново нямах уау резултати. Sad
Това е странно. Но може би си случила на упорити косми Simple Smile предполагам хормоните ти са в норма, понеже уж и това оказвало влияние

# 2 552
Здарвейте.
Сигурен съм, че е писано многократно по този въпрос, но не мога да прочета цялата тема, затова направо ще попитам - как да предпазя бенките при фотоепилация? Имам уред Philips lumea 1995/00. Гледам, че се споменава бял молив. Това такъв за грим ли е? И нанасянето му върху бенките значи ли, че мога да святкам върху тях след това, без да нанеса някакви щети?
Благодаря.

# 2 553
Bloomcanvas , да, нормални са ми стойностите. Наистина не знам откъде съм взела този ген, нито бабите, нито майка ми имат такъв проблем.  А косата ми е страшно тънка и светла. Голям късмет. Grinning

# 2 554
Здарвейте.
Сигурен съм, че е писано многократно по този въпрос, но не мога да прочета цялата тема, затова направо ще попитам - как да предпазя бенките при фотоепилация? Имам уред Philips lumea 1995/00. Гледам, че се споменава бял молив. Това такъв за грим ли е? И нанасянето му върху бенките значи ли, че мога да святкам върху тях след това, без да нанеса някакви щети?
Благодаря.

Принципно е за грим, да. Мога да кажа, че е напълно излишно това. Можеш да ги заобиколиш, без да ползваш моливче.

# 2 555
Проблема при мен е, че на места повечко и заобикалянето ще е досадно. А и не искам да ми останат косми около тях. Затова се чудя, дали този молив ще ги предпази.
Някъде четох, че фотоепилацията може да доведе единствено до изаряне, заради цвета на бенката, но няма да спомогне за развитие на злокачествени образувания.

# 2 556
Проблема при мен е, че на места повечко и заобикалянето ще е досадно. А и не искам да ми останат косми около тях. Затова се чудя, дали този молив ще ги предпази.
Някъде четох, че фотоепилацията може да доведе единствено до изаряне, заради цвета на бенката, но няма да спомогне за развитие на злокачествени образувания.

Аз на едната ръка имам около десетина мънички бенки, но плоски, ако може да се опише, тоест не се усещат като точици и тях направо минавам, нищо не ми се е случило. Имам и 2 бенки, които се усещат като точици и тях ги заобикалям. Първото всеки го решава дали да мине или да заобиколи, разбира се.

# 2 557
И аз не пазя бенки, но нвмам големи и изразени,а ситни такива.

# 2 558
Моделът 1997 е на промоция в Зора, Техмарт и Техномикс - 458 лева.
Чудя се да го взимам ли и да третирам само интимна зона (няма да ходя на плаж скоро) или да чакам друга промоция през септември....

# 2 559
Аз имам една бенка, малка, но релефна и точно по средата на подмишницата. Много неприятно е, не светкам върху нея и косъмчетата около нея съответно стоят.
Някой съветвал ли се е с лекар относно фото и такива бенки? Не може ли да се покрие с нещо и да се минава през тях? Thinking

# 2 560
Покрий я с лейкопласт. Изрежи кръгче, колкото е голяма бенката и така няма да имаш проблем да минаваш отгоре.

# 2 561
Аз не можах да разбера, белия молив за грим дали предпазва? При мен са повечеко и лекопласта няма да е удобен вариант. Трябва ми точно нещо като молив/ маркер, който да ги покрива и да мога да минавам и върху тях.

# 2 562
Bloomcanvas , да, нормални са ми стойностите. Наистина не знам откъде съм взела този ген, нито бабите, нито майка ми имат такъв проблем.  А косата ми е страшно тънка и светла. Голям късмет. Grinning
И аз съм на някакво подобно положение. Вчера направих 4тата процедура и според указанията не трябва да ми растат повече косми, НО Simple Smile освен да бъдем упорити друго не остава Grinning

# 2 563
Аз не можах да разбера, белия молив за грим дали предпазва? При мен са повечеко и лекопласта няма да е удобен вариант. Трябва ми точно нещо като молив/ маркер, който да ги покрива и да мога да минавам и върху тях.
Да, предпазва.

Момичета(момчета), 4 процедури е някаква средностатистическа бройка , при всеки е различно.
Аз,например, направих 12 през 15дни,по собствена преценка .
Така че бъдете последоватвлни!

# 2 564
Моделът 1997 е на промоция в Зора, Техмарт и Техномикс - 458 лева.
Чудя се да го взимам ли и да третирам само интимна зона (няма да ходя на плаж скоро) или да чакам друга промоция през септември....
Ако ще чакаш есента, моята препоръка е да изчакаш черния петък. Малко по късно е, но ако си разучиш предварително, можеш наистина на добра оферта да вземеш епилатор. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт