Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 728
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 910
Здравейте,
реших се да си взема и аз след като изчетох доста положителни мнения тук, а и имайки предвид добрите оферти в момента.
Само се чудя дали да е 1997 или BRI921 Hushed
Някакви съвети? Flushed

# 2 911
През една страница един и същ въпрос!
Вземете си който модел искате в зависимост от това дали ще го  използвате за лице или не!

# 2 912
Здравейте,
реших се да си взема и аз след като изчетох доста положителни мнения тук, а и имайки предвид добрите оферти в момента.
Някакви съвети? Flushed

BRI 921 е комплект от 1997 + тример. Аз имам него, използвам тримера за да третирам лице преди процедура, тъй като просто не мога да си обръсна лицето.

# 2 913
Здравейте,
Някакви съвети? Flushed

BRI 921 е комплект от 1997 + тример. Аз имам него, използвам тримера за да третирам лице преди процедура, тъй като просто не мога да си обръсна лицето.

Ахааа....благодаря за разяснението.  Simple Smile
Значи мога да мина и с 1997. Поръчвам!

# 2 914
Навих си на пръста да купя фотоепилатора от Кауфланд ,а там е с 3 години гаранция и се чудя и в магазини Зора го има на същата цена но там има 2 години гаранция.Служителят по талафона каза ,че сигурно не е обновен сайта им и сигурно е 3 години....ама устни уверения хич не ми вършат работа.Някой купил ли е вече ,да сподели?

Привет и от мен. От днес собственик на Philips Lumea. Закупен е от магазин Зора с 2 години гаранция. След регистриране на продукта в сайта на Филипс получих допълнително още 1 година, напълно безплатно!

# 2 915
  • София
Момичета, опитвам се да открия 1997 от промоцията на Зора, но не го откривам. Да не би да се е изчерпал?
Странно ми е, че 1997 пише, че е намален от 599лв, после гледам този, който май беше по-скъп: https://zora.bg/product/bri92100
Нали уж разликата между двата беше в тримера?

Мислих го, мислих го, ще дойда и аз в клуба

# 2 916
  • София
Рози, ако е свършил в Зора, виж в техмарт. Аз си го поръчах от техмарт, имам няколко неща купени от тях и нямаме проблеми. Поръчах го в петък и ще дойде в понеделник. Цената беше 369 лв колкото и в Зора.

# 2 917
Имам едно странно питане. В сайта на Филипс при сравняване на продукти, на няколко от фотоепилаторите в полето "Генериране на импулси" не пише нищо. На останалите си пише 250 000 или над 250 000. Това какво трябва да означава, някой има ли идея? Simple Smile

# 2 918
  • София
Рози, ако е свършил в Зора, виж в техмарт. Аз си го поръчах от техмарт, имам няколко неща купени от тях и нямаме проблеми. Поръчах го в петък и ще дойде в понеделник. Цената беше 369 лв колкото и в Зора.

Така се зарибих, че цяла нощ търсих. Ще взема BRI921 от Зора, там излиза най-приемливо - даже на оригинална цена, 480лв е , в Техномаркет "намален" е 500лв.
В Техмарт има този на добра цена:
https://techmart.bg/%D0%A4%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B5%D0%BF%D0%B8%D … HILIPS%20BRI92400
Така че сега трябва да реша Prestigе или Advanced. Или по-скоро с тример или четка, не че някое ще ползвам... Сега гледам в сайта на Филипс и двата модела пък се водят Prestige. 921 на нормална цена е 500лв, а 924 - 700. Направо се обърках.

Чудех се дали да не взема някой от по-скъпите, ама изчетох тук темата, разгледах сайта на Филипс, не се убедих много в разликите.
Поръчваааам, нямам търпение, даже ще си отменя кола маската в понеделник. Че ми писна, наистина. Отида в понеделник и в петък вече съм като шкурка, не си е работа...... Бях се навила на лазер да отида, поне на цели крака, някак си мислех да ги преживея тези пари, но мира не ми дава мисълта за облъчването.

Последна редакция: нд, 24 ное 2019, 09:22 от Po3u

# 2 919
Здравейте дами, вчера и аз си закупих фотоепилатор, модел SC 1997. Днес направих първата процедура. Реших да не рискувам с висока степен на интензивност, защото кожата ми е матова и дълго време задържа тена от лятото, затова използвах 2ра степен за крака. Усещах леко парване, но не беше толкова неприятно. Нямам търпение да продължа и да видя резултатите. Ако някой има подобен тип кожа, може ли да сподели как преминават процедурите му и има ли ефект?

# 2 920
Втора степен е много ниска, аз минавам на 4, три някъде евентуално.Матова кожа.
За резултат - при всеки различно , писано е много.

# 2 921
От първата процедура карам на 5-та степен аз. И моята кожа не е от светлите, но не е и тъмна, средно положение.

# 2 922
  • Бургас
Здравейте, за всички фотоепилатори ли  важи регистрацията на сайта на Филипс за удължена гаранция? Милото ме изненада от черния петък с Филипс BRI954 от Техномаркет.

# 2 923
Аз съм с много бяла кожа, със съвсем лек тен от лятото. Снощи си направих първата процедура с 1997. Отне ми 1 час за цялото тяло + интим. Минах всичко на 3-та степен, но на сгъвките зад коляното доста ми пареше. Мисля следващият път директно да мина на 5-та или поне 4-та степен. Не съм имала проблеми със сензора, всичко стана много бързо. Около колената и по-кокалестите места ми беше малко по-трудно само. Преди това се обръснах, но се чудя дали сега да не си ползвам пак епилатор или кола маска  newsm78 В упътването пише, че може и епилиране и бръснене преди процедурите. 

# 2 924
На сгъвките и на мен ми пари и там намалявам степента винаги

Общи условия

Активация на акаунт