Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 398
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 955
  • София
Ураааа, вече и моят фотоепилатор дойде:)
Снощи четох книжката, нямам търпение да пробвам! И аз взех от Зора, нямам гаранция. Явно така практикуват... Ще пазя бележките, регистрирам го в приложението и се надявам да няма проблеми.

Само че май ще изчакам със светкането, че искам по краката да го пробвам за начало а там имам на места ранички от подкожни косми... ще чакам да зараснат. И от сега мисля как да си разграфя краката хаха

# 2 956
Е чак разграфяване! Wink

# 2 957
  • София
Хаха, шегувам се, разбира се, мисля да го карам по усет. Досега четох назад по темите, малко ми е невъзможно да изчета 200 страници, но до 30 стигнах... Чета за маркиране с бял молив, тоест после светлината не минава през бялото очертание? Чудя се с бенката и татуировките как да процедирам - с бял молив или с лепенка. Ще покривам с нещо със сигурност, защото не разчитам на самоконтрола Simple Smile
Ще си направя теста за степените утре и май чак другата седмица ще се похваля с готова процедура.

# 2 958
Аз заобикалям татуировките отдалече,но не ги покривам, не светкам плътно, че четох в нета какво става, ако се светнеш. Да ти спестя търсенето - изгаряне и то кофти.

# 2 959
Аз си прикрих бенките с бяло хартиено тиксо Grinning

Иначе на 10ти ден след първа процедура започнаха да ми опадват космите. На краката изникнаха по-малко от половината, но те там са ми редки и тънки така или иначе.

# 2 960
Крият и се заобикалят по-големи бенки, не мъничките.

# 2 961
Върху тату в никакъв случай, изгарянето е гарантирано!
Аз съм на 4-та процедура, винаги на 5-та степен (бяла кожа с тъмни косми), боли си, няма да се лъжем, но е поносимо. Изгаряния не съм имала. Но е голям кеф, нямам нужда и от бръснене.

# 2 962
  • София

Каква е логиката?

# 2 963

Каква е логиката?
Ами тялото на повечето хора е осеяно с миниатюрни бенки, някои от които не виждаме дори(някъде на задни части на тялото).Как да ги заобиколим или прикрием? Ако трябва да се рисува с този бял молив(който не знам колко е ефикасен), то 2 часа само това ще правя!
На професионалните IPL процедури, както и лазерните, на които съм била, козметичките обикаляха една по-голяма бенчица , после караха наред.( в две различни клиники).
Големите могат да се избегнат лесно, не е ок да се облъчват, за да не се изгорят заради цвета си, а и заради бъдещи малформации предполагам.

Последна редакция: пт, 06 дек 2019, 14:07 от ДХ3

# 2 964
Дори и да се нарисувате с бял/черен молив, какъв да е – ще се получи изгаряне, ако минете около чертите (случвало ми се е) и е безсмислено това моливче. Но, да, големите бенки, се заобикалят. Аз слагам някое пръстче и заобикалям.

# 2 965
Кога най-рано след фотоепилация може да се ползва лосион за тяло? Много ме дразни сухата кожа Grinning

# 2 966
Кога най-рано след фотоепилация може да се ползва лосион за тяло? Много ме дразни сухата кожа Grinning
Аз ползвам веднага след епилация.

# 2 967
Moже и веднага. Мазала съм се, нищо му няма.

# 2 968
  • София

Момичета, днес използвах за първи път фотоепилатора и забелязвам сега тези точки по червената лампа на уреда. Пробвах с кърпичката да ги избърша, но не става. Дали не е дефект на уреда? Все едно е навлажнен отвътре?!... при вашите уреди как е? Благодаря

Последна редакция: нд, 08 дек 2019, 18:10 от bubanka

# 2 969
Всички стават така, от някой опърлен косъм е.

Общи условия

Активация на акаунт