Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 714
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 940
  • София
Моля,тези които са поръчали онлайн от Зора да пишат и при тях ли е така?

# 2 941
Здраейте, аз имам малко глуповат въпрос, но между процедурите има ли значение как се обазкосмяваме?😊

# 2 942
  • София
Регистрирах епилатора във Philips и получих потвърждение за 3 годишна гаранция.Притеснявам се,че ако се наложи да ползвам гаранцията няма да ми я признаят,защото нямам реална касова бележка ,а и гаранция,освен тази в сайта на  Philips.
Бележката от Спийди е касова бележка, ако е било с наложен платеж. Прегледай я, трябва да пише фискален бон.

# 2 943
  • София
Доставката беше с Еконт,не издават касов бон.

# 2 944
Доставката беше с Еконт,не издават касов бон.
Фактурата е достатъчна, но не пречи да се обадите в Зора да потвърдят.

# 2 945

И при мен е така и то не за пръв път. Миналата и по-миналата година поръчвах два пъти обикновени епилатори от там и не ми дадоха нито бележка, нито нищо. И от еконта нищо... Но явно такава им е практиката. И аз съм се чудила какво ще се прави ако се наложи да се ползва гаранцията.

# 2 946
Здраейте, аз имам малко глуповат въпрос, но между процедурите има ли значение как се обазкосмяваме?😊

Да, има, писано е много пъти, ще намериш информациите.

# 2 947
Здравейте мили дами,
Бихте ли споделили, ако тези дни около черния петък някъде сте попаднали на добра оферта за кой да е модел на лумеа?
Благодаря Simple Smile

Последна редакция: пт, 29 ное 2019, 22:47 от kosatarazpilqna

# 2 948
Здравейте! Искам да попитам тези, които минават горната устна предварително премахвате ли косъмчетата? Страх ме е да ги обръсна ако трябва да съм честна. Никога не съм ги премахвала, но последната година станаха доста неприятни.  Притеснява ме и факта, че на места са много светли към руси, на места са сиви до черни. След като не дейста върху руси и сиви косъмчета, това означава ли, че ще се премахнат само черните Sad Извинявам се ако въпросът е бил вече задаван, изчетох доста от коментарите, но не попаднах на информация.

# 2 949
Моите ги маха дъщеря ми с восък.Обаче снощи реших да се пробвам и минах горната устна с приставката за лице на 1 ва степен.Предварително не бръснах нищо ,те са като мъх и моите.И не са от най черните,по скоро светли. Страх ме беше да не си направя някакво петно и за това на 1-ва степен.Другия път може на 2-ра ,ще видя.Ама снощи ме боля съвсем леко след това. И да няма ефект пак ще съм пробвала.

# 2 950
1997 има приставка за лице, която според мен може да се ползва и за по деликатни зони?

# 2 951
Здравейте! Искам да попитам тези, които минават горната устна предварително премахвате ли косъмчетата? Страх ме е да ги обръсна ако трябва да съм честна. Никога не съм ги премахвала, но последната година станаха доста неприятни.  Притеснява ме и факта, че на места са много светли към руси, на места са сиви до черни. След като не дейста върху руси и сиви косъмчета, това означава ли, че ще се премахнат само черните Sad Извинявам се ако въпросът е бил вече задаван, изчетох доста от коментарите, но не попаднах на информация.

Можеш да ги махаш, спокойно. И аз бях така, когато за пръв път се захващах с тези процедури. Grinning Но, за русите, нямам си представа, мисля, че не. Но са незабележими, според мен. Защото и аз имам руси косъмчета, не се повлияват от фотоепилацията... Но и въобще не се сещам и ги виждам, че ги имам, докато не ги забележа ч/з излагане на слънце.

# 2 952
leona91, ползвай крем-депилатор за лице предния ден.

# 2 953

И при мен беше по същия начин. Първоначално и аз леко се стреснах, но явно така практикуват при онлайн поръчките и всичко е в рамките на нормалното. Просто ще си пазя фактурата, която пращат на електронната поща и бележката от Еконт и да се надяваме, че всичко ще е ок.

# 2 954
Аз съм със светла кожа и черни косми (там където се минавам). Отначало следвах инструкциите да не боли неприятно, за мен е 3-4 степен, зависи от мястото. Резултатите не бяха кой знае какво. Осмелих се да пусна на 5-а степен и да потърпя. Мога да кажа, че тогава ефекта е по-силен, но и паренето. От около 4 процедури ползвам 5-а степен, за мен има осезаема разлика.

Общи условия

Активация на акаунт