Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 724
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 925
  • Елхово
Навих си на пръста да купя фотоепилатора от Кауфланд ,а там е с 3 години гаранция и се чудя и в магазини Зора го има на същата цена но там има 2 години гаранция.Служителят по талафона каза ,че сигурно не е обновен сайта им и сигурно е 3 години....ама устни уверения хич не ми вършат работа.Някой купил ли е вече ,да сподели?

Привет и от мен. От днес собственик на Philips Lumea. Закупен е от магазин Зора с 2 години гаранция. След регистриране на продукта в сайта на Филипс получих допълнително още 1 година, напълно безплатно!

може ли линк към сайта за регистрация - и аз чакам моя от Зора да пристигне!

# 2 926
Навих си на пръста да купя фотоепилатора от Кауфланд ,а там е с 3 години гаранция и се чудя и в магазини Зора го има на същата цена но там има 2 години гаранция.Служителят по талафона каза ,че сигурно не е обновен сайта им и сигурно е 3 години....ама устни уверения хич не ми вършат работа.Някой купил ли е вече ,да сподели?

Привет и от мен. От днес собственик на Philips Lumea. Закупен е от магазин Зора с 2 години гаранция. След регистриране на продукта в сайта на Филипс получих допълнително още 1 година, напълно безплатно!

Линк няма как да дам. Когато си свалите приложението и се логнете, автоматично е и за сайта на Филипс. Като влезете там ви дава прозорче “регистрирайте продукт”. Става за секунди Simple Smile Аз дори не знаех за тази допълнителна гаранция, но беше приятна изненада. Simple Smile

# 2 927
  • Елхово

Линк няма как да дам. Когато си свалите приложението и се логнете, автоматично е и за сайта на Филипс. Като влезете там ви дава прозорче “регистрирайте продукт”. Става за секунди Simple Smile Аз дори не знаех за тази допълнителна гаранция, но беше приятна изненада. Simple Smile

Благодаря за разяснението - чакам уреда днес - да го регистрирам и да започвам да святкам! Kissing Face

# 2 928
Втора степен е много ниска, аз минавам на 4, три някъде евентуално.Матова кожа.
За резултат - при всеки различно , писано е много.
Вкара ме в размисъл, аз все на втора се святкам и то навсякъде, на трета ми пари, а нали уж не трябва да усещаш нищо? Факт е, че вече съм минала два пъти и няма почти никакъв ефект..
Да се прежаля и да засиля на 3-4 ли, какво ще ме посъветвате?

# 2 929
От две процедури няма какво да се очаква поначало!
Има леко парване, не знам кой е казал, че не трябва нищо да се усеща!Вече болезненост не бива.Трябва да е търпимо.

# 2 930
Ми мука съм, чета опътването от книжката и там пишеше, че не трябва да предизвиква болка или дискомфорт..и ме беше шубе на по-силно, сакън да не се опърля.
Благодаря, ДХЗ.

# 2 931
Спокойно, аз първия път си изгорих ръката. Joy А най-интересното е, че не усетих болка. После разбрах като видях петното. Усеща се, няма как, и в салон като съм правила се усеща.

# 2 932
  • София
Здравейте,днес присигна и моя фотоепилатор от Зора,но...Нямам нито касова бележка,нито гаранция .При вас как пристигнаха?Какво да правя?

# 2 933
обади им се да питаш, не би трябвало да нямаш гаранционна карта и касова бележка. Аз вчера отидох да си купя във Зора- отвориха кутията изкараха гаранцията подпечатаха я с техен печат и така..

# 2 934
Моят също от Кауфланд няма гаранционна карта ,и никъкъв печат.Ама имам касов бон де.Добре ,че една от вас писа да си регистрирам продукта в сайта на филипс та да ми е валидна 3 години гаранцията ,иначе ги питах на място -само вдигат рамена служителките и нищо не знаят.
Имам книжка с упътване ,да не би в нея да е гаранционната карта?

# 2 935
  • София
Звънях в Зора,казаха ми ,че всичко е изпратено на имейла ми .Ето това получих

# 2 936
  • София
Регистрирах епилатора във Philips и получих потвърждение за 3 годишна гаранция.Притеснявам се,че ако се наложи да ползвам гаранцията няма да ми я признаят,защото нямам реална касова бележка ,а и гаранция,освен тази в сайта на  Philips.

# 2 937
За колко време идва епилатора от Зора? Аз си го поръчах до офис на Еконт снощи, още стои необработена поръчката

# 2 938
  • София
Аз го поръчах в четвъртък,в петък ми звъня куриер с доставката,но не бях в къщи и се разбрахме да ми я достави днес.Много бяха бързи.

# 2 939
Принтирайте си ги на хартиен носител и ги приберете в кутията. В магазина консултанта ми казаха да си пазя кутията. Да го имате в предвид

Общи условия

Активация на акаунт