Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 715
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 450
Да, светкам навсякъде и в празните участъци също. Следвам стъпките, както са описани. След целия курс също се светка навсякъде, даже и да няма косми, но през 4-5 седмици...вече зависи от появата им. Разликата е, че не се подготвя кожата предварително с бръснене или епилиране...

# 451
Хубаво уточнение, благодаря!

А след колко процедури горе-долу изчезват космите по краката и става ли това на 100%?  newsm78

# 452
След 4 процедури доста от космите ги няма, но има още останали.
И аз се присъединявам към питането - ще изчезнат ли всичките  Rolling Eyes

# 453
След 4 процедури доста от космите ги няма, но има още останали.
И аз се присъединявам към питането - ще изчезнат ли всичките  Rolling Eyes

Аз съм с 3 процедури засега и да не кажа голяма дума, но около 70% от космите ги няма. Все пак ми се иска да изчезнат изцяло!  Mr. Green

# 454
Аз съм минала 3 процедури и още не са изчезнали на 100%, но имам доста плешиви петна, при мен има ефект определено. Епилатора действа само върху активно растящите косми. Идеята е, че всички косми са активни по различно време, затова курса е няколко седмици, за да може да се светнат всички по време на растеж, които до 2 седмици опадат.
Та на въпроса  Flutter Според мен ще изчезнат всички на 100%, но трябва всички да се уцелят в момента на растеж.
И естествено после следват поддържащи процедури през няколко седмици.

Последна редакция: пт, 30 дек 2016, 10:50 от miriana86

# 455
  • Berlin
А как ви изглежда участъка без косми? При мен на подмишниците стоят леко на точици като че ли, не растат там, но стои странно, не е бяла, чиста кожа все още.

# 456
На места е бяла и чиста, а на други с черни точици. Четох, че косъма започва да расте много бавно...може би докато се приспи напълно, ще е така.
Другият вариант е да си ги епилирала механично преди да светкаш. Тогава при откъсване на косъмчетата, се образуват малки  кръвоизливчета, които засъхват и изглеждат така. Може друг път да не си обръщала внимание.

# 457
Най-накрая и моят епилатор пристигна! Благодарение на Happy, която ми помогна с кодовете от Шел.
Нямам търпение да го пробвам, както и да видя ефект.
С доставката бе голяма мъка обаче. Поръчан бе на 19.12, звънях няколко пъти да питам ще бъде ли доставен изобщо и конкретен отговор все нямаше.. после 4 дни беше със статус Изпратен.. както и да е, важен е крайният резултат!

# 458
   Желая на всички Весело посрещане на Нова Година!  bouquet

# 459
На някой случвало ли се е да остане на петна? Предполагам са изгорени, на горната част отпред на краката, на трета степен, нито ми пареше нито нищо, а след няколко часа станаха червени петна и след това останаха кафяви вече десети ден  newsm78
Кожата ми там е малко по-тъмна, но не по-тъмна от на ръцете например.

# 460
Виждала съм такива отзиви в ютюб. Прави ли си тест за поносимост преди това?

# 461
Виждала съм такива отзиви в ютюб. Прави ли си тест за поносимост преди това?
Да и странното е, че само там ми се получи от цялото тяло. А ръцете дори и на 4та степен минавах.

# 462
  • Варна
Sunflowerss, хубаво е след процедура да се намаже крем против изгаряния. Мен поне в салон са ме мазали с Пантенол, така че си взех и за вкъщи  Peace

# 463
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Никога не съм се мазала с крем против изгаряния след фотото.
Предполагам е до чувствителност на зоната.При мен например кожата на ръцете до лактите е по-чувствителна от кожа над горната устна например, което изумява доста козметички, когато преди си правех кола маска.
При теб кожата на краката може да е по-нежна, дори не и визуално.

# 464
Здравейте, момичета! Искам да използвам фотоепилатора на корема, но все още имам тъмна линия от бременноста. Според вас може ли да се използва на това място?

Общи условия

Активация на акаунт