Philips - Lumea - фотоепилация

• 696 397
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Аз съм вече след 5-та процедура...Много намаляха, но все още се виждат (боцкат също)...и седмица след процедурата си правя и едно бръснене, иначе не става да дочакам следващата процедура... :/
И аз имам малко сърбеж под мишниците...и тук таме някакви келички се появиха.  Thinking

Извинявай какво е келички  Rolling Eyes

# 556
Най-добре е да се бръснат.Като ходех на фотоепилация професионална задължително ме предупредиха!
В книжката изрично е посочено, че може и да се епилират. Честно казано на епилираните места имам по-голям ефект. Идеята е, че косъмът трябва да е тъмен, а не колко е тънък. И при беъсбене, и при епилиране фазите на растеж си ги има.
Фотоепилациятс действа като топлината минава по косъма и изгаря луковицата.Аз нв знам защо пише така(гакт), но ако косъмът е епилиран не виждам как ще бъде изгорен.Предполагам, че разчитат, пишейки това, че има други косъмчета във фаза на растеж.Според мен, ако има епилация преди третурането с уреда, премхването на косъмчетата ще стане много бавно.
От три години си премахвам окосмяванвто чрез фотоепилация, почти само съм бръснала зоните и кажи-речи косми вече нямам.

# 557
Под мишниците епилирам, както корема и бикини линията и там нямам почти косми след 5 процедури. Даже епилирам и веднага след това фото.
 Най-зле са ми прасците, където ги бръсна.

# 558
На мен пък точно след епилирането ми се повлия най-добре. Доколкото съм чела, фотоепилацията действа на самия корен. Затова не трябва да има големи косми, защото поглъщат светлината и тя не отива до корена.
Независимо дали бръснене или епилация ефект има. Краката си ги бръсна, ръцете си ги епилирам.  Peace

# 559
  • София
А на лицето как се светкате на всеки две седмици?
За две седмици не ми се струва възможно да порастнат достатъчно дълги косми, че да ги махна с кола маска.. А за бръснене не искам дори и да чувам  Grinning Така, че другите какво правите? Има ли ефект ако се светкате през месец още от началото?
Да знам дали да почвам..  Mr. Green

# 560
Две седмици е минималния срок между процедурите. Когато ти се махнат космите, се прави веднъж в месеца. Аз се светкам през 15-20 дни и то не наведнъж цялото тяло. Няма нужда да чакаш да ти израстнат косъмчетата на лицето - просто светкаш, то ще си действа на фоликула. Peace

# 561
Здравейте, закупих си и аз Филипс Лумеа и вече направих една процедура. На краката ползвах трета степен, но на интимните зони и подмишници ползвах 1-ва степен. Над 3-та ми е болезнено навсякъде. Сега се чудя дали ще има желания ефект като го ползвам на 1-ва степен  newsm78
И имам още един въпрос- под мишниците го ползвах но след 4- 5 дена ми израснаха космите. В интерес на истината са по- меки от обичайното, но дали мога да ги избръсна между двете процедури или трябва да ги чакам да паднат и чак преди следващата процедура да ги избръсна  newsm78
Благодаря предварително на всички отзовали се  bouquet

Последна редакция: сб, 04 фев 2017, 19:32 от Katnis

# 562
Няма как да паднат. Бръснеш космите при нужда и непосредствено преди процедурата.
Пробвай следващият път на по-висока степен. И аз не успях от първия път на висока степен, но после свикнах и ги цъкам на 4та.

# 563
  • София
Днес направих една глупост.Забравих че на лицето имам крем против слънце, тъй като имам пигментни петна и слагам и през зимата,та си насвятках лицето без да го махна.Дали утре пак да се светна или да чакам да минат две седмици вероятно от днешната процедура нищо не съм направила.

# 564
Отмий крема и се светни пак.

# 565
Момичета, ако на някоя не и достига талон от Шел, мога да помогна!
Имам няколко излшни, а промоцията приключва съвсем скоро

# 566
И аз имам талони Wink
Вече направих 5 процедури, не съм достатъчно доволна от ефекта, да продължа на 2 седмици, или по-рядко?
Според андроид приложението вече трябва да ги правя веднъж месечно, ама ми се иска още да опадат  Crossing Arms

# 567
Аз също имам 4-5 процедури (забравих точно колко Blush), като на подбедриците и подмишниците почти нямам косми, повече имам по бедрата и по ръцете, а бикини зоната нещо няма промяна.  newsm78
Правя си процедура през 15-20 дни и смятам така да продължавам.  Peace

Чудя се дали на по-тънките влияе по-малко!?!  newsm78

# 568
   По мое мнение, че трябва да се продължат процедурите, докато не се стигне до желания ефект и след това се започват поддържащите процедури.

# 569
Аз също имам 4-5 процедури (забравих точно колко Blush), като на подбедриците и подмишниците почти нямам косми, повече имам по бедрата и по ръцете, а бикини зоната нещо няма промяна.  newsm78
Правя си процедура през 15-20 дни и смятам така да продължавам.  Peace

Чудя се дали на по-тънките влияе по-малко!?!  newsm78
При мен по-тънките се повлияха по-добре.Е все пак не съм кой знае колко напред с процедурите/ще правя 4та след два дни/.Но постоянно се опитвам да хвана някаква логика  Sunglasses
Моята теория/за сега/ е,че местата,които обичайно съм епилирала/преди да почна фотото/ се повлияват по-добре!!!

Общи условия

Активация на акаунт