Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 304
  • 3 051
  •   4
Отговори
# 900
  • София
Здравейте момичета,
Съпруга ми, ми подари за РД миналата седмица, последния модел на Филипс Лумеа с 4-те приставки и 90дн.тест период.
Ползвах функцията, апарта сам да определи степента на работа и той определи 5.
Уж прочетох всички инструкции и останах с впечатлението, че това е най-слабата степен. Но от Вас научавам, че е най-високата, така ли е?
Малко ми парва с нея, но не болка за умиране. Може би, защото преди ходех на лазерен епилатор и там паренето беше много повече.
Искам да Ви питам - понеже третата процедура ми се пада преди заминаването на море, колко дни преди излагането на слънце трябва да я направя?
И колко дни трябва да изчакам след последната слънчева баня, за да ползвам отново уреда?
Това така и не разбрах...   Thinking

# 901
5-та степен е най-силна. Ако ти пари с нея, мини на 4-та. Peace
По другите въпроси и аз ще се радвам да получа отговори. Моето лично мнение е, че трябва да си направиш процедурата поне 2 дни преди излагане на слънце, но може и да не съм права. Rolling Eyes

# 902
Благодаря за информация и особено за блога, но на мен проблемът ми е в зоната около брадата. От известно време имам силно окосмяване в тази зона, предполагах, че е проблем с хормоните, но не е това и все още търся причината. Въпросът ми е, дали няма да навреди да обръсна космите по брадата и няма ли да станат по-твърди или пък да пораснат повече отколкото са?

# 903
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Моят съвет относно брадата - не режи и не подстригвай, ако досега не си го правила.
Аз над горната устна махам с кола и след 2-3 дни святкам.Не са станали по-дълги, по-тъмни или груби.Поне на мен с лицето не ми се рискува, защото всеки е различен и си познава космите/кожата най-добре.

Относно излагането на слънце при различните модели има разлика - вижте си в упътването.Обикновено е между 24 и 48 часа.Не е чак човек да не види слънце, а по-скоро да не прави слънчеви бани/солариум и да ползва слънцезащита.
След слънчеви бани няма ограничения стига кожата да е спокойна и да няма изгорели/раздразнени зони.

# 904
  • София
Здравейте, включвам се и аз с въпрос. От около февруари-март ползвам Лумеа - крака, ръце, подмишници, интим. Доволна съм, но очаквах повече. На крата ефектът е най-слаб, подмишници и ръце са добре, интим - по-бавно се полиява. Вече минах процедурите на 2 седмици, разредих ги на около 3 седмици, но повече би било прекалено  Tired

Въпросът ми е - искам да направя няколко посещеня в солариум - на рядко, малко минути - за да придобия малко тен за лятото. Колко време преди да започна процедурите е добре да спра да ползвам фотоепилатора?

# 905
Здравейте, включвам се и аз с въпрос. От около февруари-март ползвам Лумеа - крака, ръце, подмишници, интим. Доволна съм, но очаквах повече. На крата ефектът е най-слаб, подмишници и ръце са добре, интим - по-бавно се полиява. Вече минах процедурите на 2 седмици, разредих ги на около 3 седмици, но повече би било прекалено  Tired

Въпросът ми е - искам да направя няколко посещеня в солариум - на рядко, малко минути - за да придобия малко тен за лятото. Колко време преди да започна процедурите е добре да спра да ползвам фотоепилатора?

Отговор на въпроса си ще намерите на много места в темата. Ако не ви мързи погледнете няколко коментара назад, вместо да питате за едно и също по няколко пъти. Отделно, в книжката на всеки уред има указания как да се използва, прочетете и тях.   Peace

# 906
  • София

Отговор на въпроса си ще намерите на много места в темата. Ако не ви мързи погледнете няколко коментара назад, вместо да питате за едно и също по няколко пъти. Отделно, в книжката на всеки уред има указания как да се използва, прочетете и тях.   Peace

Благодаря, че Вас не Ви домързя да отговорите. Коментарът по-назад не отговаря въпроса ми, който беше по-специфичен и се надявах момичета, които ползват фотоепилаторът и са посещавали евентуално солариум, да споделят опит.

# 907
Преди време писах, че ми се появи нещо като бенка, после се отлепи коричка, падна...та се бях поуплашила.
Та, в крайна сметка, на мястото се образува нов коричка (като от рана), след няколко дни падна и мястото е като ново. Ни помен от бенка, ни от коричка, нищо. Много странно какво беше това.
Да отбележа, че беше съвсем мъничко де. Grinning

# 908
*Nani* аз не бих използвала фотоепилатор и да ходя на солариум...Не стига, че още не се знаят със сигурност страничните ефекти от фотото, ами и допълнително облъчване на горката кожичка  ooooh!

# 909
  • София
*Nani* аз не бих използвала фотоепилатор и да ходя на солариум...Не стига, че още не се знаят със сигурност страничните ефекти от фотото, ами и допълнително облъчване на горката кожичка  ooooh!
bouquet Благодаря ти много за отговора, може би ще се откажа наистина

# 910
От професионалистите знам, че се прави процедура две седмици преди и след излагане на слънце.
Аз правих фото месец след море, пазих се да не хвана тен, но
на поредната процедура ме изгориха.
Така че внимавайте със слънце и солариуми.

# 911
Здравейте, момичета! Аз съм вече след 3-та процедура с епилатор BRI953/00 закупен с 90 дни тест период, което може би е единствената ми утеха. Имах много големи очаквания, но за съжаление за сега аз виждам 0 ефект след тези 3 процедури. Кожата ми е бяла и космите черни, което би трябвало да е идеалната комбинация. Първите две процедури направих на 4-та степен, а 3-та на 5-та степен. Не знам дали трябва да направя повече процедури или просто при мен не работи...  Sad

# 912
Може при вас да няма ефект.
При мен на третата процедура ефекта беше над 50 %.

Как се обезкосмявате преди процедурата.
Трябва да сте напълно гладка. Ако има изкарали косъмчета те разсейват импулса  Rolling Eyes
Ако е епилация - трябва да са минали поне два-три дни от нея, за да влезнат във фаза на растеж.

# 913
Не използвам епилатор, винаги се обезкосмявам чрез бръснене и винаги преди процедурата с фотоепилатора взимам душ, както четох, че е добре тук във форума. Или съм избрала грешния модел фотоепилатор или просто не при всеки действа. Единственото, което забелязах е че станаха по-тънки, иначе са си гъсти като преди  ooooh!

# 914
Може просто да са ви необходими по-голям брой процедури.
Щом са започнали да изтъняват, изчакайте до 6-7 процедура и тогава решете дали ще продължавате да го използвате.
Успех  Peace

Общи условия

Активация на акаунт