Philips - Lumea - фотоепилация

• 695 296
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 915
Може просто да са ви необходими по-голям брой процедури.
Щом са започнали да изтъняват, изчакайте до 6-7 процедура и тогава решете дали ще продължавате да го използвате.
Успех  Peace

Благодаря за съвета и отделеното време Flowers Bouquet

# 916
В началото точно такова изтъняване на косъмчетата има, после се появява забавянето в растежа. Просто трябва време и търпение  Peace

# 917
Чудя се сега, като имам тен, не много, но имам, кога да правя процедура. Не съм правила вече месец и ме притеснява да не се появят... newsm78

# 918
  • Варна
Момичета, изчетох всичко , но  ви моля за малко помощ. Аз съм със светло окосмяване и съм решила сериозно да го махна завинаги, ходила съм в студио за лазерна епилация и се повлиявам добре при повечко преоцедури, но излиза доста скъпичко( а след бремеността съм отново на стартова позиция).
 Може ли да ми кажете дали има някаква разлика при тези модели освен в броя на приставките? (колкото и да четох аз не видях друга разлика оправдаваща и крайната цена) .
BRI956/00 - 1,099.00лв* 3 приставки
 BRI953/00 - 999.00лв* 2 приставки
BRI950/00 - 899.00лв*  1приставка

# 919
За разликите не знам. Но едно знам-за винаги няма да махнеш нищо. Искат си се процедури, макар и по-нарядко след основните и то действително при повлияване вобще.Аз не съм правила вече месец процедурите. Резултат"
Мишници-нарядко и все още бавнорастящи;
Интим-появи се някакво окосмяване, но е на петна, все още има места без;
Крака-тук-там косъм, все още нямат нужда;
Лице-тук-там, но си иска пак процедура.
Извод: Месец (май е повече всъщност, май са около два), след като бях постигнала резултат на около 95% успеваемост, косъмът се завръща по места с различна скорост. Налага се поддържаща процедура и днес ще фоткам мишници, интим и лице. Краката са ок.

# 920
  • Варна
За разликите не знам. Но едно знам-за винаги няма да махнеш нищо. Искат си се процедури, макар и по-нарядко след основните и то действително при повлияване вобще.Аз не съм правила вече месец процедурите. Резултат"
Мишници-нарядко и все още бавнорастящи;
Интим-появи се някакво окосмяване, но е на петна, все още има места без;
Крака-тук-там косъм, все още нямат нужда;
Лице-тук-там, но си иска пак процедура.
Извод: Месец (май е повече всъщност, май са около два), след като бях постигнала резултат на около 95% успеваемост, косъмът се завръща по места с различна скорост. Налага се поддържаща процедура и днес ще фоткам мишници, интим и лице. Краката са ок.

Благодаря за изчерпателния отговор Hug
Какъв е фотоепилаторът, който използваш?

# 921
С всички методи на обезкосмяване се налагат поддържащи процедури, така или иначе.

# 922
  • София
Аз се страхувам да фоткам на това слънце. Rolling Eyes Карам на поддържаща епилация, където има нужда.

# 923
Снощи се насвятках по ръцете, където съм с тен. Леко ми почервеня, но не е чак нещо драстично. Днес няма нищо вече. Мисля и краката да си направя събота-неделя.

# 924
Аз не ходя на плаж, така че фоткането лятно време няма да е проблем.

# 925
И в крайна сметка.. има ли разлика в епилатор от 500лв. и от 1000+лв.?

# 926
Не знам. Аз ползвам само един уред, нямам опит с различни от него.

# 927
  • Плевен
Според мен разлика в силата на сигнала, самото действие на епилатора няма. Цената се променя в зависимост от броя на импуслите, дали е на кабел или батерии и дали има допълнителни приставки.
Аз лично си взех без кабел с приставки за лице и интим, защото имам нужда.

# 928
  • Варна
Аз миналата седмица си купих този от 1000 лв, тъй като имам светло окосмяване и не ми се рискува с по-евтин модел. А и има и приставки за интим и подмишници, които са ми важни Wink   Също гледах и да може да работи с и без кабел. Още малко ще плажувам и няма да рискувам, но от следващата седмица ще съм много стриктна в процедурите и се надявам до другото лято да съм с минимално окосмяване

# 929
Според мен по-скъпите модели не действат по-добре на светлото окосмяване от по-евтините...

Общи условия

Активация на акаунт