Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 774
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 1 590
Звучи страхотно, нямам търпение да поръчам! Само да питам ръцете бръснете ли ги с бръснач преди процедурата?
Може и така, важно е да не са дълги понеже мирише малко на опърлено, а и не знам дали импулса не се поглъща от самия косъм и дали достига до корена. Аз обикновено епилирам някой и друг ден преди процедурата или ползвам крем депилатор.

# 1 591
Беше писано, че не трябва да се ползва крем. Забравила съм защо.... newsm78

# 1 592
Беше писано, че не трябва да се ползва крем. Забравила съм защо.... newsm78
Да, и тук се е споменавало преди. Аз го ползвам ден-два преди това, нямала съм никакви грижи, святкам навсякъде на пета степен. А иначе съм със светла кожа.

# 1 593
Вероятно и аз ще пробвам първо с епилация, че ме е страх да си бръсна ръцете, ако случайно не сработи при мен. Много ви благодаря за разясненията!

Последно да питам - често ли ги пускат различните модели на промоции, че промоцията на Зора изтича след 3 дни, а трябва малко да си посъбера парички и не знам дали ще я хвана. Мисълта ми е периодично ли ги пускат или рядко?

# 1 594
Пускат ги понякога. Не много често - преди имаше в Кауфланд, още по-рано пък с Шел.

# 1 595
Ако не е спешна покупка и в момента няма някъде намаление, вариант е и черния петък да се изчака, и без това повечето хора не започват точно в топлите месеци такива процедури начесто.
Аз така направих като купувах моя, чудих се сума време, докато се начудя и чета тук и там и докато се подготвя психически да дам такава сума... минаха месеци и без това. После като осъзнах че черния петък съвсем е наближил, изчаках още малко и поръчах тогава. Тогава поне намаления има на много места, човек само търси и си избира.
Преди това бях видяла тук коментари от сорта на "купих си го, ама сега имам тен, ще чакам наесен да започна", та ми се видя разумен вариант, не че аз самата хващам кой знае колко тен ама все пак.

# 1 596
Аз точно понеже няма веднага да го ползвам, ами октомври, че моретата предстоят и се замислих, че и ако си го купя веднага, само ще страдам, че седи в кутията Simple Smile Черният петък би ме устроил идеално, само дано намалят точно този модел, който искам или пък да не изчезне от пазара (че понякога и така става, заменят го с нещо), а мисля, че 1997 е точно това, което искам Simple Smile

# 1 597
  • София
Ако не е спешна покупка и в момента няма някъде намаление, вариант е и черния петък да се изчака, и без това повечето хора не започват точно в топлите месеци такива процедури начесто.
Аз така направих като купувах моя, чудих се сума време, докато се начудя и чета тук и там и докато се подготвя психически да дам такава сума... минаха месеци и без това. После като осъзнах че черния петък съвсем е наближил, изчаках още малко и поръчах тогава. Тогава поне намаления има на много места, човек само търси и си избира.
Преди това бях видяла тук коментари от сорта на "купих си го, ама сега имам тен, ще чакам наесен да започна", та ми се видя разумен вариант, не че аз самата хващам кой знае колко тен ама все пак.

И е така, и не е. В повечето магазини на черния петък 1995 беше над 500лв, а след това аз го взех за 470лв, пак от Емаг.

# 1 598
Моят е 1995, нещо от сорта на 430 или 440 ми се върти, отдавна беше, преди това го гледах навсякъде без да е намален че беше близо 600, ако правилно си спомням. Беше преди повече от година и половина, числата са приблизителни.
Иначе наистина го има и това че в България тоя черен петък е изкривен малко, не са чак толкова фрапиращи намаленията и не на всичко. Особено ако човек не знае каква е нормалната цена на нещо, като нищо могат да му го пробутат като намалено през това време.

# 1 599
  • София
Моят 1995 съм го взимала за 400 лв миналата година. Най-ниската цена, на която съм го виждала е 350 в Емаг.

# 1 600
Бръсна всичко ! Косми от бръснене няма да поникнат двойно, няма страшно!
Имах 95, сега 97, вършат и двата работа.На 97 лампата е по-силна, малко ме дразнят сензорите , но успявам да ги излъжа.

# 1 601
Не издържах и си го поръчах преди малко - ще си го изгладувам до края на месеца Simple Smile
Не се притеснявам, че ще поникнат двойно косми, но определено с бръснене стават по-твърди, та малко ме е страх на ръцете, но така или иначе сега е лято и чак есента ще го пробвам там, а сега реших през лятото, че ще почна с пълния интим, та да питам - с приставката за лице ли да пробвам?
И как се лъжат сензори - четох, че не се долепва уреда съвсем до кожата, но нали пък пише, че за да има ефект, трябва да е плътно прилепнал?

# 1 602
Аз бръсна всичко с бръснача, вкл. и ръцете, които за сега са се повлияли най-много след мишниците, където от 3процедури вече няма нищо. Обаче... от много разходки на ръцете вече имам доста тен, на 4та степен започна да ми пари доста, това ли е причината да не се ползва на кожа с тен 😕 Краката иначе са ми белички, минах там вече 4 процедури, но има още какво да се желае. Та до края на месеца ще мина и 5та, предполагам после няма да има проблем да ходя на плаж ?

# 1 603
Освен интим и мишниците може да правиш през лятото. Аз правя и двете зони с приставката за тяло, но на триъгълника трудно издържам 4та степен. Като започне да ми пари намалявам на 3та.

# 1 604
Здравейте, дами!
Искам да попитам нещо, малко извън темата.
Изключителни резултати имам, вече 6 процедура, на някой места по 90% резултат - но някой са по-упорити, но аз ще съм по-ината Grinning
Не знам защо ръцете ми сякаш най-трудно ги хваща, бяла съм с черен косъм...
Проблемът ми е коренчетата, нали ги бръсна между процедурите, особено по краката,  и корема си ми стоят точки. Косми не растат, но точки стоят, като ги стисна си излизат, но не мога да го направя навсякъде, непосилно е, а и ставам на ранички. Ексфолирам се поне 2-3 пъти в седмицата, но пак по-голямата част стоят, а е лято и каквато съм бяла малко ме е срам с тези черни точки Sad За корема също, стои като обръснат... Как се справяте?
И друго нещо, епилаторът ми си работи добре, но сякаш на 5 степен като започна да се светкам звукът от вентилаторчето, което предполагам е вътре да охлажда, е малко по-различен? 1 идея по-тежък. Аз си го забелязвам, като го сравня в началото, само на 5 степен така ми прави, малко се страхувам, на някой случвало ли му се е...

Общи условия

Активация на акаунт