Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 763
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 1 605
  • Пловдив
Не издържах и си го поръчах преди малко - ще си го изгладувам до края на месеца Simple Smile
Не се притеснявам, че ще поникнат двойно косми, но определено с бръснене стават по-твърди, та малко ме е страх на ръцете, но така или иначе сега е лято и чак есента ще го пробвам там, а сега реших през лятото, че ще почна с пълния интим, та да питам - с приставката за лице ли да пробвам?
И как се лъжат сензори - четох, че не се долепва уреда съвсем до кожата, но нали пък пише, че за да има ефект, трябва да е плътно прилепнал?
Цената е много добре. Редовната му е 700. Аз го взех на изплащане, защо се мъчиш кеш...можеше на изплащане ако те устройва повече. Аз за сега го ползвам само на интим и подмишници. Резултатите за смайващи. Ръце и крака-зимата, че и на солариум ходя. За прилепването-аз прилепям напълно...е не да натискам чак да докосвам лампата, но покривам всичко плътно, то иначе не знам дали ще има пълен ефект. Само съвет-не гледай в мястото на святкане като натискаш бутона, че заслепява на моменти. Успех Hands V

# 1 606
  • Пловдив
Освен интим и мишниците може да правиш през лятото. Аз правя и двете зони с приставката за тяло, но на триъгълника трудно издържам 4та степен. Като започне да ми пари намалявам на 3та.
Аз си карам на 4-та и в двете зони. Направила съм 4 процедури и имам доста големи участъци на интим без косми...на подмишници никакви нямам вече. Въпросът ми е да продължавам ли през 2 седмици да святкам плешивите или само окосмените части?

# 1 607
Караш навсякъде до постигане на задоволителен резултат. После разреждаш веднъж месечно, пак навсякъде светкаш.

# 1 608
Караш навсякъде до постигане на задоволителен резултат. После разреждаш веднъж месечно, пак навсякъде светкаш.

# 1 609
  • Пловдив
Ок мерси Simple Smile

# 1 610
Не издържах и си го поръчах преди малко - ще си го изгладувам до края на месеца Simple Smile
Не се притеснявам, че ще поникнат двойно косми, но определено с бръснене стават по-твърди, та малко ме е страх на ръцете, но така или иначе сега е лято и чак есента ще го пробвам там, а сега реших през лятото, че ще почна с пълния интим, та да питам - с приставката за лице ли да пробвам?
И как се лъжат сензори - четох, че не се долепва уреда съвсем до кожата, но нали пък пише, че за да има ефект, трябва да е плътно прилепнал?
Цената е много добре. Редовната му е 700. Аз го взех на изплащане, защо се мъчиш кеш...можеше на изплащане ако те устройва повече. Аз за сега го ползвам само на интим и подмишници. Резултатите за смайващи. Ръце и крака-зимата, че и на солариум ходя. За прилепването-аз прилепям напълно...е не да натискам чак да докосвам лампата, но покривам всичко плътно, то иначе не знам дали ще има пълен ефект. Само съвет-не гледай в мястото на святкане като натискаш бутона, че заслепява на моменти. Успех Hands V

Мерси! Никога не съм взимала на вноски, нещо психически не мога така да размотавам и да знам, че ми виси плащане - предпочитам да се стегна за месец и после да не го мисля Simple Smile
Аз за долепването питах, всъщност ако ми даде сензорът, че не може да светне, как се лъже така, че все пак да светне? По-назад бях чела, че май леко се повдига и под някакъв ъгъл, но не помня точно...

# 1 611
  • Пловдив
Той ако не е прилепнал въобще не произвежда импулс. Когато е готов да произведе отзад му свети бялата лампа, ако зоната не е подходящ свети червено,ако няма хубав контакт с кожата, плътен, нищо не светва и да натискаш копчето не произвежда импулс. Аз го лъжа като при самото прилепване веднага натискам копчето, още преди да го блокира с червената светлина. Той първоначално за стотни светва бяло и слвд това червено....може 2,3,4 пъти да пробвам докато успея, но успявам. Wink

# 1 612
Моят свети само зелено, когато е в готовност. Ако не прилепне, няма светлина.

# 1 613
  • Пловдив
Моят свети само зелено, когато е в готовност. Ако не прилепне, няма светлина.
Какъв модел е?

# 1 614
С батерия безкабелен - SC2009.

# 1 615
  • Пловдив
Е той е друг модел. Затова

# 1 616
Той ако не е прилепнал въобще не произвежда импулс. Когато е готов да произведе отзад му свети бялата лампа, ако зоната не е подходящ свети червено,ако няма хубав контакт с кожата, плътен, нищо не светва и да натискаш копчето не произвежда импулс. Аз го лъжа като при самото прилепване веднага натискам копчето, още преди да го блокира с червената светлина. Той първоначално за стотни светва бяло и слвд това червено....може 2,3,4 пъти да пробвам докато успея, но успявам. Wink

Благодаря! Това е полезна информация! Simple Smile

# 1 617
Здравейте! Чета ви с удоволствие и почти съм навита и аз да инвестирам в такъв продукт, просто ми трябва още малко време, за да се реша какъв точно - с кабел или без кабел е по-добре?

# 1 618
  • Пловдив
Здравейте! Чета ви с удоволствие и почти съм навита и аз да инвестирам в такъв продукт, просто ми трябва още малко време, за да се реша какъв точно - с кабел или без кабел е по-добре?
Според мен с кабел. Разлика в екстрите няма...а батериите се прецакват понкога. И с кабел са наполоеина като цена горе долу....

# 1 619
  • София
С кабел!!! Моя е с кабел и съм супер доволна, че не съм зависима от нищо; сестра ми има с батерия - ами мега неудобно е, свърши ли-край, трябва да чакаш да се зареди. Пробвала е да го излъже и да се святка, докато се зарежда-не стаа Sad

Общи условия

Активация на акаунт