Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 669
  • 3 051
  •   2
Отговори
# 1 620
  • София
С кабел, естествено. По-ниска цена и независимост от батерия. А и батерията със сигурност тежи повече.

# 1 621
Още един глас за тези с кабел, не намерих нито един плюс за епилатор без, честно казано...
Кабелът е дълъг 2 метра някъде, не пречи изобщо, не е като на обикновените епилатори да трябва човек да клечи до контакта че да ти свърши работата. Батерията май повечето модели не могат да се използват докато е включена в зарядното, сигурно бяс би ме хванал ако се изтощи преди да съм приключила. Май мярках някакви които могат да работят и с кабела включен де, не съм сигурна. Отделно че човек гледа 250 хиляди импулса - това ще ми стигне до пенсия... добре, ама не съм виждала до сега акумулаторна батерия дето да се държи добре толкова години, скептична съм. Някой беше питал в една тема дето от Филипс си я поддържаха какво се случва като си замине батерията - извъртяха въпроса че до момента не били имали оплаквания, така и не стана ясно възможна ли е подмяна изобщо. Батерията иска и да я мисли човек да я зарежда чат-пат дори и да не използва епилатора дълго време, иначе си заминава.
А, да - и всичките тези неща идват на по-висока цена отколкото епилатор с кабел.
За това че може да е по-тежък с батерията не се бях сещала, значи още повече се радвам че не взех такъв.
Сигурно има и все някакви плюсове, но поне аз не намерих причина да си взема с батерия, дано се включи и някой който има такъв и да даде отзив.

# 1 622
Не съм ползвала такъв без батерия, така че нямам база за сравнение, но моят е ок. Така или иначе се загрява и трябва да почине, слагам го да се зарежда тогава. Не правя цялото тяло наведнъж, а примерно днес ръце, утре крака и така.... Peace

# 1 623
  • Пловдив
Моят до сега не е загрявал. Нали си охлажда от вентилатора,защо загрява?

# 1 624
Моят до сега не е загрявал. Нали си охлажда от вентилатора,защо загрява?
Не му е достатъчно явно вентилаторчето. Моят също загрява. Например ако за един час минавам всички зони, да кажем около 5-6 пъти му се случва да загрява и за минута-две светят всички светлини, после е ОК.
Преди имах Silk 'n''Glide, случваше се същото, мислех че нещо не е наред докато не прочетох, че е редовно явление. Simple Smile
Доколкото знам по-често загрява, ако се ползва на режим плъзгане с непрестанно натискане на бутончето за импулс.

# 1 625
Отпред също загрява - стъкълцето и пари повече, като натиснеш към кожата.  Confused

# 1 626
О да, нагрява си се, то дори не стъкълцето, то е по-навътре, ами това металното дето е по ръба на приставката. Но пък то докато се загрее чак да ми пари, на мен и без това ми е писнало и го оставям за малко и после и другия крак Grinning
Ползвам го с плъзгане, т.е. максимално често светва, че и на най-силната степен. Нормално ми се вижда да се понагрее на голяма зона.

# 1 627
  • София
А бе я да питам аз за това плъзгане - чудех се последния път, като се святках. Със сигурност става по-бърза процедурата, но дали не е по-неефективно? В смисъл, не се ли пропуска там,дето се плъзва, но не светва?

# 1 628
Как не светва?

Плъзгане означава, че не отлепяш прозорчето, когато третираш бедро например, но си следваш едно след друго зоните, т.е. изчакваш да светне.

# 1 629
А бе я да питам аз за това плъзгане - чудех се последния път, като се святках. Със сигурност става по-бърза процедурата, но дали не е по-неефективно? В смисъл, не се ли пропуска там,дето се плъзва, но не светва?
То не е да го хванеш и да го влачиш пък то тук да светне, там не Grinning
Просто държиш бутона натиснат, вместо да го натискаш за всеки импулс. Светва, преместваш, изчакваш, светва... и така докато приключиш. Малко по-бързо е наистина, но не е чак фрапираща разликата. По-скоро е колкото да не ми писне да натискам и отпускам бутона толкова много пъти.

# 1 630
  • София
Ахаааа, ясноо. А аз си мислех че си хем натиснал хем влачиш и където хване/светне Kissing Face Да науча и аз нещо за 12тата процедура Grinning

# 1 631
  • София
Аз продължавам да ви следя, въпреки че все още не съм стигнала до мечтаната покупка. Включвам се относно батерията.
какво се случва като си замине батерията - извъртяха въпроса че до момента не били имали оплаквания, така и не стана ясно възможна ли е подмяна изобщо.
Преди няколко месеца случайно минах покрай сервиз на Филипс и влезнах вътре да се информирам по повод моя епилатор филипс. И попитах и за фотоепилаторите - ако си купя и има повреда извън гаранционния срок, мога ли да им го занеса. Жената беше много откровена и в прав текст ми каза, че части на Филипс в БГ няма, а ако трябва да се внесат, ти излиза по-скъпо от нов уред. И ме посъветва като реша да купувам, да купя от магазин, в който можеш да си доплатиш за удължаване на гаранцията, защото доплащането е символично и ти спестява ядове по-натам.

А така като го лъжете с плъзгане не се ли натоварва повече? Мисля си, че и мен ще ме дразни да натискам копчето всеки път и това с плъзгането ще ми е полезно, но да не го прецакам по-бързо по този начин?

# 1 632
То не е "лъжене", а си е възможност при процедурите. Единият вариант е вдигане и поставяне, което е за зони като колена например, а другият е плъзгане без вдигане за дълги равни зони като бедрата. Единственият минус на второто е, че по-бързо загрява и се изхабява батерията.

# 1 633
  • София
Разбрах!  Благодаря! Flowers Hibiscus

# 1 634
Моя 1995 му се счупи металната пластина на приставката.В сервиза на Филипс казаха, че може да се подменя срещу 35 лв., но ме посъветваха да го върна на фирмата, от която го купих, защото беше в гаранция, а по регламент тези уреди не се отремонтират, а подменят с нови.Така и направих, но предпочетох да ми върнат парите и си взех 1997, който беше на промоция тогава.
Така че има варианти за ремлнт на някои части, но може би не всички.

Общи условия

Активация на акаунт