Philips - Lumea - фотоепилация

• 686 255
  • 3 051
  •   1
Отговори
# 2 115
Мерси, със здраве да се ползва.
Питах, защото и аз го имам същия.  Понеже ми беше подарък съм забравила кой модел се води, но помня кутията. Остана в старото ни жилище. Ползвах го едва 2 месеца и забременях. После кърмене. Вече година и 8 месеца не съм го ползвала и виждала.
Мисля скоро да отида в стария апартамент да си го взема и да подновя процедурите :=)

# 2 116
Мише, честито и на теб Simple Smile

Аз ще се пробвам днес или утре, че нямам търпение Simple Smile
Дръпнах си приложението, но то не ме съветва за степен на използване. Може би, аз грешно съм запомнила. Нищо, поне ще ме подсеща кога трябва да правя процедури.

# 2 117
Благодаря ти много мила.
Аз нямам търпение да започна още днес, после ще споделя резултати, на коя степен съм се минала и дали съм имала дискомфорт.
Аз обаче разбрах от някои мацки, че без приставка работели, а моя не тръгва без да сложа поне едната.
За изчисляването на тена не знам, аз мисля направо на 5 да пробвам. Bowtie

# 2 118
Няма как без приставка, нещо друго са писали. По-скоро някой да е писал че не ползват различни приставки за различни части на тялото, то и примерно на 1995 няма, само една си е.

# 2 119
Току-що си взех моя BRI922/00. Четох инструкциите, след малко се почвам. Преди няколко години ходих на фото в козметично студио за мишници само, но тогава козметичката ме караше да оставям задължително 1-2 мм косъм, та сега се учудих , че пише да ги премахна напълно преди да святкам. Добре, че е зима, че съм....маймунка в момента, бях се подготвила. Grinning Grinning Grinning

# 2 120
Честито sippy 😊 със здраве да си го ползваш и никакви косми повече хихи
Аз съм на половината тяло, е мислих че ще издържа на всякъде на 5та степен, ама не... Боли си на мишниците 😁
Остана най деликатното - интим... Ще пробвам и там от 5 на долу да видим 🤷‍♀

# 2 121
Честито sippy 😊 със здраве да си го ползваш и никакви косми повече хихи
Аз съм на половината тяло, е мислих че ще издържа на всякъде на 5та степен, ама не... Боли си на мишниците 😁
Остана най деликатното - интим... Ще пробвам и там от 5 на долу да видим 🤷‍♀

Да, аз също не издържах на 5 на мишниците, 4 е приемливо парещо. Имам от години проблем с врастнали косъмчета без значение как съм ги махнала - от корен или бръснене, съответно лятото избягвам да нося нещо над коляното, на бикини линията ми стават точки... изобщо голям комплекс ми създава. Силно се надявам да има добри резултати и при мен, отдавна чета темата и все хубави неща казвате за Lumea. Честито на всички, които скоро са се сдобили с уреда! Simple Smile

Добавям и моите отзиви: мишници -4, крака - 4/5, интинм 1-2, не можах да издържа на 3. Тези дни ще направя и ръце, само че имам татуировка и не знам как да процедирам с нея. Знам, че не трябва да се свети, мислех да я мина с бял молив, но те и космите ще се оцветят.... може би ще я пропусна и ще си правя кола маска там.

Последна редакция: вт, 15 яну 2019, 00:23 от sippy

# 2 122
Давам и аз първи отзиви от фотоепилатора ми :
Ръце - на 5та степен издържах
Мишници - 3/4, а някъде и 2..пробвах с 5,но не се разбрахме....
Гърди (знам че не може попр)  - 5та
Корем - 5та степен, нищо не усеща
Интим - 1/2/3/4 - в началото на триъгълнка ме болеше най - много.. Аз направих цял интим до дупето.
Крака - 5та степен, не усещах болка там.
Като време - 2 часа за всичко, но като включим и един сериал по ТВ и заплесването по него..
Усеща се лек сърбеж след това, поне при мен..  
ДХЗ - ти си виновницата, благодаря че си коментирала толкова обстойно резултатите си в темата. 😊

Последна редакция: пн, 14 яну 2019, 20:15 от mishe92

# 2 123
Аз опитах с една линия на крака Simple Smile кожата ми е много бяла и не е виждала слънце от години. Минах една линия на 5та степен, не ме болеше, но усещах леко боцване. Май ще планувам първата процедура за събота, че да направя всичко наведнъж.
Мъжът ми много ми се смя как затварям очи при святкането Simple Smile и първият му въпрос беше - опадаха ли космите Simple Smile)))

# 2 124
  • гр. София
Момичета, аз също съм се засилила да си купувам епилаторче за вкъщи, защото засега ходя на професионална епилация (подмишници, горна устна, брадичка и цели крака) и съм мн доволна, ама си излиза солено и искам да мина към домашна употреба и да добавя към изброените корем, ръце и кръст.
Та, въпросът е често ли пускат промоции за епилаторите, защото постоянно всеки месец изникват някакви разходи тип лаптоп, телефон, данъци, детска градина на детето (частна) и гледам напред да планувам по - големите покупки, за да ги разпределя уж равномерно, но ако сега са намалени и не са на промоция често, да се напъна да взема сега епилаторче или спокойно до 2-3 месеца ще се намери пак някое намаление с 20%?

Мерси предварително и поздрави на всички безкосмести Grinning

# 2 125
Момичета, аз също съм се засилила да си купувам епилаторче за вкъщи, защото засега ходя на професионална епилация (подмишници, горна устна, брадичка и цели крака) и съм мн доволна, ама си излиза солено и искам да мина към домашна употреба и да добавя към изброените корем, ръце и кръст.
Та, въпросът е често ли пускат промоции за епилаторите, защото постоянно всеки месец изникват някакви разходи тип лаптоп, телефон, данъци, детска градина на детето (частна) и гледам напред да планувам по - големите покупки, за да ги разпределя уж равномерно, но ако сега са намалени и не са на промоция често, да се напъна да взема сега епилаторче или спокойно до 2-3 месеца ще се намери пак някое намаление с 20%?

Мерси предварително и поздрави на всички безкосмести Grinning

За българските магазини не знам точно кога правят намаления, но моя (този, който е с четка за лице в комплект) поръчах от немския Амазон на 31.12, в момента още е на -40%, а празниците минаха. Преди също съм гледала, когато започнах да се интересувам от такъв тип уред, винаги почти има някакви намаления някъде. А и сега покрай 8 март, Великден винаги правят намаления на много електроуреди. Мисля, че няма да се налага да чакате до ноември/декември, за да се намери добра оферта. Wink

# 2 126
https://zora.bg/product/sc199700-1
Пуснали са го в Зора, така че която иска може да се възползва 😊

Мише 92, благодаря за споделеното. Вече съм собственик на 1997. В събота/неделя разучаване и почвам. Първо горна устна, после мишници и т.н. Дано остана доволна.

# 2 127
https://zora.bg/product/sc199700-1
Пуснали са го в Зора, така че която иска може да се възползва 😊

Мише 92, благодаря за споделеното. Вече съм собственик на 1997. В събота/неделя разучаване и почвам. Първо горна устна, после мишници и т.н. Дано остана доволна.

Честито!!  Със здраве да си го ползваш!  💗
Съвет от мен - не гледай много много към светлината, цяла вечер ме боляха очите мен.. 

# 2 128
Стаята трябва да е много добре осветена, тогава няма такъв проблем с ярката светлина. Светвам де що има лампи, дето иначе никога няма да ми хрумне да ги светна едновременно, че ми идва в повече.

# 2 129
Направих и втората процедура. Забелязвам забавен растеж навсякъде. Използвам 5 спетен на крака и подмишници, а лице на 4 Blush Подмишниците пък се повлияват изключително добре, но за тази зона съм правила фотоепилация в салон преди. Нямам търпение за трета процедура. Sunglasses

Последна редакция: ср, 16 яну 2019, 10:44 от Coma

Общи условия

Активация на акаунт