ФУТБОЛНИ фенове ..::14::..

• 20 464
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Ænima/Albuquerque
Аз не гледах, ама и след статията щях да ревна.

# 646
  • Mars Hotel
Лелеееей, верно много си се разкиснала. hahaha

# 647
Турих Х на анкетата.  Rolling Eyes Ще ми е тъжно който и да падне, но ако това наистина ще е последния мач на Анри за Арсенал, защо пък да не изравни в деведесетиамнайстата минута.  hahaha

Байер Леверкузен - Барселона - 2
Лион - Апоел Никозия - 1
Зенит Петербург - Бенфика - 1
Милан - Арсенал - Х

# 648
  • Mars Hotel
M, aз още не съм давала прогнози.

Байер Леверкузен - Барселона - 2
Лион - Апоел Никозия - 1
Зенит Петербург - Бенфика - Х
Милан - Арсенал - 2

# 649
Колко празнуват днес Трифон Зарезан? Simple Smile Или Свети Валентин , ама самички??  Laughing

# 650
Колко празнуват днес Трифон Зарезан? Simple Smile Или Свети Валентин , ама самички??  Laughing

Ни едното, ни другото, ни третото.......

Да живее Шампионската лига!!!!!! Къде са феновете на зелените???? Ни йедене, ни пиьене има тук в последно време.....Редиците трябва да се стегнат за Полша и Украйна newsm78......

# 651
права си , маме Simple Smile

сипвам ви и на вас по една чаша , аз съм на половин бутилка и шампионска лкига естествено  Crazy

# 652
  • Срещу планината:)
добър вечер празнуващи  cheers   Hug  няма да ви изненадам ако ви кажа,че съм за черните с червената лента през гърдите  Mr. Green

ПП по анкетата сложих 2, гласувам по националност Wink

# 653
Ейййййййй тоя Алески Сокачев 100 % онанира на снимка на Барселона!!!! Сигурна съм  Laughing

# 654
Ейййййййй тоя Алески Сокачев 100 % онанира на снимка на Барселона!!!! Сигурна съм  Laughing

Вили Вуцов имал забележки към коментаторите на мача Joy Joy Joy Joy.........

Към виното на Блу -

Дю, не си сама........

# 655
Единственото притеснително е Сокачев да не роди в ефир  Joy
хахахаха от фен във фб

# 656
Леле, каква греда.......

1:0 за Лион....

# 657
  • Срещу планината:)

Sad не знаех, за трагедията с националният на Замбия.Хванах последните минути на продължението и дузпите. Радвам се,че  спечелиха.

ПП ЛЕ  Embarassed кога я дават

# 658
По принцип на следващия ден , след ШЛ. Тоест в четвъртък.

# 659
Честито на всички празнуващи, мерси за виното и мезето..  cheers

Хубаво второ полувреме. Барса са силни като контролират топката (съответно играта), ако тръгнат да ги пресират май хич не им е приятно. Още малко да се удържат Леверкузен и да им шибнат 1 гол в 90 + Барса да нямат време да го върнат.  Mr. Green  

П.П Е го са Бускетс къв е подъл - той извършва нарушението, почва да се търкаля и симулира и вади картон на съперника?! После ми се сърдят като ги псувам.

Общи условия

Активация на акаунт