Концерти 2012!!!

• 46 145
  • 559
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Хайдееее, на концерт! Приятно на всички!

# 316
  • out of space
Мерси  Peace тогава няма да рискувам. На мен вчера не ми взеха водата, но ме накараха да си махна капачката  newsm78

По същия начин- хвърлиха ми капачката, но водата си внесох. После с бирата не ни дадоха да влезнем.

Вземи си термоса, но прежали капачката  Laughing

# 317
  • срещу двата комина :)))
нас пък ни накараха и вода и кола да оставим  newsm78 странна работа

# 318
  • София
Имам две покани за днес. Някой да се интересува?

# 319
  • София
Мерси  Peace тогава няма да рискувам. На мен вчера не ми взеха водата, но ме накараха да си махна капачката  newsm78

Капачките по принцип (не само в БГ и в чужбина са ме карали да махам) , защото могат да летят и да я хвърлиш.
По същата логика - термоса е тежък, може да лети и няма да те пуснат с него  Peace

За капачките, за да не ви се разлива водата, а в последствие в шишето и биричката можеш да си прелееш  Mr. Green Скриваш си една капачка в кърпички за еднократна употреба и като ти я вземат на входа, после като влезеш след всички контроли си слагаш скритата  Simple Smile

Показно за бирицата  Mr. Green

Последна редакция: нд, 08 юли 2012, 15:25 от TitkaBanditka

# 320
Доволна съм.
Първият ден Clawfinger разцепиха. Отново. 3-ти път ги гледам - всеки път се раздават до край. Счупих си врата от куфеене и пях с всичка сила  Peace
 Втори ден - изпуснах Ugly Kid Joe, но чух само прекрасни отзиви. А G'N'R ме изумиха - очаквах, че без Слаш и компания Аксел не струва. Е не е вярно. Намерил е страхотни музиканти и ни разби с 3-часово шоу. Изпя Estranged и Civil war, което за мен си беше пълна изненада. Върнаха ме 20 години назад, за което им благодаря  Peace

# 321
  Уффф, беше размазваща вечер   superuu! И Ugly Kid Joe и Within Temptation и Guns просто се представиха великолепно! А вокалите на Ugly Kid Joe и на Kaiser Chiefs побъркаха охраната като тръгнаха да пеят сред феновете  Joy Joy Joy. Голяма изненада, съответно голямо тичане  Joy Joy Joy. Англичаните се раздадоха и те и направиха добър гиг, но никога не ги бях чувала, освен "Руби", та нещо не успяха да ме грабнат. По време на тяхното изпълнение китаристите на Within Temptation тръгнаха да се мотат и те сред публиката, та успях да се снимам с тях и да получа автограф  Mr. Green!
  Хора, а забелязахте ли колко дрешки смени Аксел? Само се чудя как не пукна от жега тоя човек! То не бяха сака, не бяха якенца, че и шапките и кърпите под тях сменяше  Joy.
  Абе с две думи - доволна съм, въпреки, че толкова групи отпаднаха! Е, ако Лу Грам беше дошъл щеше да ми се изпълни една детска мечта, но... Надявам се отново да направи турне в Европа!
  За пропусналите събитието - снимки по-късно  Mr. Green.

# 322
  • София
А G'N'R ме изумиха - очаквах, че без Слаш и компания Аксел не струва. Е не е вярно. Намерил е страхотни музиканти и ни разби с 3-часово шоу. Изпя Estranged и Civil war, което за мен си беше пълна изненада. Върнаха ме 20 години назад, за което им благодаря  Peace
Страхотно беше!  Heart Eyes Не очаквах толкова време да свирят.
И аз се чудех не му ли е жега на Аксел  Laughing
Нареждам се за снимки, че от моите само няколко стават...

# 323
  • София
Концерта беше жесток! Браво! Много сме доволни!
Организацията също беше отлична.

# 324
  • срещу двата комина :)))
и аз да се впиша сред много доволните  Mr. Green в началото леко се отчаях с тия нови песни на Гънс, но после оправиха положението  Joy и да добавя колко съм доволна от Кайзер Чифс, не бях много запозната с песните им, но ме изкефиха много   superuu
от мойте снимки нищо не става, така че и аз чакам  Hug

# 325
Чудя се дали сме били на един и същи концерт  Mr. Green Аксел издъхна бухвално след 30мин пеене и добре, че му отрязаха микрофона, за да не е съвсем фрапиращо. Гънс нямаха нищо общо с Гънс, като изключим името  Wink Не можах да изтрая тази мъка до края и като гледах не бях единствената. Предишните банди се справиха по-добре то "хедлайнерите". Но аз и не очаквах друго. Билети за този фест си взех заради Годсмак  Tired

Организацията беше добре, но тази година екраните бяха отчайващо малки. А за Гънс, директно ги прибраха  newsm78

# 326
  • София
Готин концерт беше,  Аксел още си го бива  Heart Eyes  Не очаквах, че ще изпълнят целият сетлист, както и не очаквах че Аксел ще е в толкова добра форма.
Мястото на Ъгли кид Джо беше преди Гънс, на мястото на Кайзер Чифс. Много ме изкефиха Ъгли кид, ако всички вокали бяха като техния и обикаляха из публиката щеше да е яко   Joy  Барабанистката им също ме впечатли, въпреки че си съвсем друго ако е мъж... На Кайзер и аз освен Руби, другите парчета не ги знаех.
Within Temptation също много се раздадоха, браво.
Организацията беше без забележки, никакви проблеми не сме имали.

И аз имам снимки, но не са добри....ще чакам ваши

# 327
На мен ми хареса.  Обаче на Гънс имах усещането, че нещо не е както трябва със звука и с микрофоните. Баладите звучаха добре. Странно е, че включиха страничните екрани. А и това което пускаха на вътрешните, също беше доста странно на моменти.
Моля ви, някой да ми каже заглавието на едно баладично парче от първата половина на концерта, чието видео беше с една балерина, сещате ли се? Тази песен много ми харесва, а не и знам заглавието.

# 328
  • София
И аз съм на мнението на Веселина - направо ми се плаче, толкова исках Аксел да опровергае това което чета, че гласът му си е отишъл, но уви. Само няколко парчета - November rain, Don't Cry, Patience и донякъде Knocking on heaven's door се получиха за мен. Както и началото, но тогава беше еуфория, след прекъсването обаче нещо се случи Sad + тотална липса на контакт с публиката - а това е Аксел Роуз - моята представа е за харизматичен и комуникативен фронтмен.
Иначе се радвам, че излезе навреме, че изпя целият 3 часов сет, вярно, че музикантите са добри, всъщност се справиха чудесно, като изключим ненужното  дългото разтягания на песните, и пълнежите между тях (6 сола?  Rolling Eyes)
Доволна съм че отидох на концерта, но останах разочарована, а исках да ми хареса и то много. Хубавото е, че човек има спомени, така че ще си спомням Гънс (така и така тази формация за мен не е ГНР) като групата, която бяха и ще си слушам стари записи  Heart Eyes

# 329
  • София
Аз нямах очаквания, че Аксел ще е същият както преди 20 години, по-скоро очакванията ми бяха, че ще грачи или че ще набие някой от предните редици, който прилича на Слаш...а такива имаше...но явно са били по-назад  Laughing
Не бях с много високи изисквания и може би затова ми харесаха, не съм им супер фен и нашите билети бяха заради Годсмак, но по шестобалната на Гънс им давам 5 Peace. Инструменталите малко ни приспиваха  Rolling Eyes
Звукът наистина не беше добър на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт