Концерти 2012!!!

• 46 150
  • 559
  •   1
Отговори
# 330
  • out of space

Моля ви, някой да ми каже заглавието на едно баладично парче от първата половина на концерта, чието видео беше с една балерина, сещате ли се? Тази песен много ми харесва, а не и знам заглавието.

Да не е това, моето любимо. This I love

http://www.vbox7.com/play:f8ad8c34

Беше ЖЕ-СТО-КО!!!

# 331
Благодаря, Ери, благодаря, благодаря....Това е парчето....И дори смятам, че на живо звучеше по добре....

# 332
  • София
Аз нямах очаквания, че Аксел ще е същият както преди 20 години, по-скоро очакванията ми бяха, че ще грачи или че ще набие някой от предните редици, който прилича на Слаш...

Joy Joy Joy Joy

# 333
  • out of space
Аз нямах очаквания, че Аксел ще е същият както преди 20 години, по-скоро очакванията ми бяха, че ще грачи или че ще набие някой от предните редици, който прилича на Слаш...

Joy Joy Joy Joy

Очарована съм от пеенето на Аксел, предвид че е изшмъркал всичката кока и е изпил всичкото уиски от Северна Дакота до Южна Каролина или там както се падат  Grinning

# 334
На мен много ми харесаха Guns N'Roses, наистина като че ли на места имаше проблеми със звука и малко мешаница, но беше страхотно шоу. Също много ми харесаха Kaiser Chiefs i Ugly Kid Joe  Party

Последна редакция: пн, 09 юли 2012, 14:52 от shine ♥

# 335
  • Перник
Като ви чета почвам да съжалявам, че пропуснах  Confused

# 336
  • София

Joy Joy Joy Joy

Очарована съм от пеенето на Аксел, предвид че е изшмъркал всичката кока и е изпил всичкото уиски от Северна Дакота до Южна Каролина или там както се падат  Grinning

Аксел не е бил heavy user на дрога - злоупотребата на останалите с различни видове наркотици, са част от многото проблеми през годините им на върха. А и това не е задължително - и други певци са злоупотребявали и въпреки всичко звучат много добре. Не мога да си обясня защо с Аксел се получиха така нещата - беше уникален глас, уникален!
Някой има ли клип с добро качество от front stage място?

# 337
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.440546202645234.103648. … 732242&type=3
Това са обещаните снимки. Личи си на коя от всички групи съм най-голям фен  Joy Joy Joy Joy. Много ми беше трудно да кача толкова малко снимки на Шарън  Joy Joy Joy. Тя винаги изглежда прекрасно и не спрях да снимам  Mr. Green.

# 338
  • out of space
Не мога да си обясня защо с Аксел се получиха така нещата - беше уникален глас, уникален!

Той е имал жестоки проблеми с белите дробове и изобщо не е ок и сега. Ако забеляза, през 2-3 парчета тичаше зад сцената. За инхалатора.... и въпреки това ни разби!  Heart Eyes
Бил помолил никакъв цигарен дим на стадиона, обаче всички и навсякъде пушеха....вкл. и аз де

# 339
На мен ми се струва, че дима от пиро ефектите , беше много повече, отколкото всеки цигарен дим, който би могъл да достигне до сцената.  Имаше момент, в който дима просто бълваше от сцената, на огромни кълбета.

# 340
  • out of space
На мен ми се струва, че дима от пиро ефектите , беше много повече, отколкото всеки цигарен дим, който би могъл да достигне до сцената.  Имаше момент, в който дима просто бълваше от сцената, на огромни кълбета.

Да, ама някак си нагоре отиваше...а и по едно време имаше пожар зад сцената  Laughing

Като казах зад сцената  Laughing първия ден бяха опънали огромна сватбарска маса пред шатрите си, хапване, пийване- голям купон. Ъгли Кид купонясваха още от тогава.  Simple Smile

# 341
  • София
Не мога да си обясня защо с Аксел се получиха така нещата - беше уникален глас, уникален!

Той е имал жестоки проблеми с белите дробове и изобщо не е ок и сега. Ако забеляза, през 2-3 парчета тичаше зад сцената. За инхалатора.... и въпреки това ни разби!  Heart Eyes

Кога са били тези проблеми? Някакво инфо?

# 342
За мен представянето на ГНР беше пълна подигравка. Не мога да си представя коя умна глава спря видео стените. Публиката от Б сектор не можеше да види кой пее. От интернет разбрах, че е сменил 20 тоалета, а от вашите снимки, че е бил с мустаци. Звукът беше под всякаква критика, все едно съм на караоке и слушам само музика. Имаше  само 2 или 3 песни, на които се чуваше немощния глас на Аксел.  За мен този човек не е вече за сцена.

# 343
  • Колибите
Колко народ се събрахте снощи, поне 40 хил. имаше ли?

Не можах да дойда, но...

# 344
  • София
Според разни източници около 25-28 хиляди.

Общи условия

Активация на акаунт