Концерти 2012!!!

• 46 839
  • 559
  •   1
Отговори
# 345
  • out of space
Не мога да си обясня защо с Аксел се получиха така нещата - беше уникален глас, уникален!

Той е имал жестоки проблеми с белите дробове и изобщо не е ок и сега. Ако забеляза, през 2-3 парчета тичаше зад сцената. За инхалатора.... и въпреки това ни разби!  Heart Eyes

Кога са били тези проблеми? Някакво инфо?

След излизането на последния албум, така се бях влюбила в него, че изчетох де-що имаше инфо за Аксел и компания.
Пишеше го на едно място с това, че е бил жестоко малтретиран като дете от баща си и че първоначално е пеел в църковен хор.

Ако не можеш да намериш инфо- ще се поровя подробно, но утре, че сега съм на бач.

# 346
  • София
Тези неща ги знам (за малтретирането и църковния хор), но се порових и не намерих нищо за проблеми с дробовете, така че ще съм благодарна, когато имаш време. Аз пак ще ровя де Simple Smile

ПП Докато сме на вълна ГНР, утре излиза автобиографията на Слаш на български, а за фенове препоръчвам (имам я в електронен вариант на англисйки, ако някой иска) тази на Дъф Маккагън - страхотно четиво!

# 347
  • out of space
Лана, като начало това "През 2006 г. Guns N' Roses предприемат голямо турне в Европа и Америка. На концертите по време на турнето Аксел има проблем с дишането и винаги разполага с кислородна маска зад сцената."
 от тук:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BA%D1%81%D0%B5%D0%BB_%D0% … D0%BE%D1%83%D0%B7

Но имам спомени, че четох много по-подробно какво-защо-как....
Ще потърся, обещавам.

# 348
  • София
Ще съм ти благодарна  bouquet - досега, единственото което намирам са предположения и слухове за кислородни маски, от ненадеждни  източници.

# 349
  • out of space
Ще съм ти благодарна  bouquet - досега, единственото което намирам са предположения и слухове за кислородни маски, от ненадеждни  източници.

е, ти колко надеждни искаш да са  Laughing
със сигурност не го четох в Блясък  Laughing

да кажа и за не работещите екрани, имаше само един на сцената. Страничните не ги пуснаха пожелание на самата група- инфо от червеножилетков. Това вече може и да не е вярно, но човекът беше пич- половин час лаф. Според мен си е точно така- Аксел не обича да го снимат в последните години.
Идва в деня, директно в хотела, пее, обратно в хотела и отпрашва със самолета.
Готин пич, но само на четири очи, в компания- яко комплекси, че някой може да го засенчи или репликира неприятно.
Последното инфо е опит за цитат от Звезди.

# 350
  • София
Ще съм ти благодарна  bouquet - досега, единственото което намирам са предположения и слухове за кислородни маски, от ненадеждни  източници.

е, ти колко надеждни искаш да са  Laughing
със сигурност не го четох в Блясък  Laughing

да кажа и за не работещите екрани, имаше само един на сцената. Страничните не ги пуснаха пожелание на самата група- инфо от червеножилетков. Това вече може и да не е вярно, но човекът беше пич- половин час лаф. Според мен си е точно така- Аксел не обича да го снимат в последните години.
Идва в деня, директно в хотела, пее, обратно в хотела и отпрашва със самолета.
Готин пич, но само на четири очи, в компания- яко комплекси, че някой може да го засенчи или репликира неприятно.
Последното инфо е опит за цитат от Звезди.

Ами сериозен западен сайт, медия или интервю - другото са спекулации. Примерно за малтретирането от баща му като дете се знае от самия Аксел в интервю за Ролинг Стоун (или друго подобно издание, не помня). Simple Smile

Според мен също екраните не работеха заради желание на групата - те си имат свое шоу и то не включва странични екрани. Колкото до снимането - господин Роуз никога не е обичал да го снимат, все пак бунтът в Сейнт Луис започна именно от камера Simple Smile Легенда е Аксел - няма спор!

# 351
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.440546202645234.103648. … 732242&type=3
Това са обещаните снимки. Личи си на коя от всички групи съм най-голям фен  Joy Joy Joy Joy. Много ми беше трудно да кача толкова малко снимки на Шарън  Joy Joy Joy. Тя винаги изглежда прекрасно и не спрях да снимам  Mr. Green.

Страхотни снимки  Peace

# 352
Здравейте, имам един въпрос за феста в Каварна. Знае ли се от колко часа започват отделните групи и в какъв ред ще свирят?

# 353
Ъгли Кид Джо бяха страшни, мн ме изкефиха, егати пичовете! За мен от двата дена бяха най-добрите Grinning А като хукна вокала по пистата имах чувството, че гледам състезание по лека атлетика - набират се разни едни след други  Joy (някой ако има клипче може да сподели)
Втория ден определено нямаше нищо общо с първия... и звука също беше оправен и много по-добър, но и на мен ми се стори, че на Гънс отново куцаше... не се чуваше чисто. А на тях никога не съм била кой знае какъв фен, така че не ме притесни особено фактът, че не виждам Аксел, но наистина ми се стори доста странно, че изключиха страничните табла. В последствие от клипове в тубата разбрах, че все пак е имало видеостена вътре в сцената...ама тя се е виждала фронтално само, а на тези отстрани - майната им. Супер тъпо, можеше просто да не го снимат отблизо и готово, какво изолираха хората, все пак са давали пари.
Доста дълъг сет, леко скучноват за мен и някак ми се стори безучастен Аксел към публиката...иначе си пя прилично. Сигурно не както преди 20 години, ама някой очаквал ли го е наистина?  Laughing

# 354
http://life.dir.bg/news.php?id=11532024
Космосът е крив явно. Този не знам дали ще види публика отново на нещо, организирано от него.

# 355
  • София
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.440546202645234.103648. … 732242&type=3
Това са обещаните снимки. Личи си на коя от всички групи съм най-голям фен  Joy Joy Joy Joy. Много ми беше трудно да кача толкова малко снимки на Шарън  Joy Joy Joy. Тя винаги изглежда прекрасно и не спрях да снимам  Mr. Green.
супер, много благодаря!  Hug

# 356
  • out of space
Космосът е крив явно. Този не знам дали ще види публика отново на нещо, организирано от него.

А, така значи!  Shocked Феновете са му виновни пък на този...
Що не вземе да си смени професията?!

# 357
  • Ænima/Albuquerque

Безмълвна съм!  Shocked Shocked Shocked

# 358
Гледайте NG - Говорещия с кучета. В момента дават Мат Соръм от ГнР и неговото лошо куче  Joy Joy Joy

# 359
  • Перник

А, така значи!  Shocked Феновете са му виновни пък на този...
Що не вземе да си смени професията?!

Той всяка година (изключвам 2010  Mr. Green) обвинява феновете и липсата на култура - фестивална, музикална и каква ли още не. Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт