Посрещаме Нова година като бъдещи мами на цяла дружина - тема 86

• 19 958
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Страашни сте , аз само да успея да се регистрирам и пускам една поръчка Simple Smile

# 76
Запис  Hug и се връщам да ви дочитам, че много сте писали.
Аз този месец започнах да меря БТ Wink Надявам се в съчетание с тестовете за О. да добия някаква представа за моята О. - има ли я или да newsm78  Mr. Green

# 77
Ето и по-евтиния вариан, който бях пуснала преди време  Wink .
http://www.amazon.co.uk/Highly-Sensitive-Ovulation-Fertility-Str … 600046&sr=8-2
Янче, този е с 30 теста, моето предложение е с 50 Simple Smile

# 78
Ето и по-евтиния вариан, който бях пуснала преди време  Wink .
http://www.amazon.co.uk/Highly-Sensitive-Ovulation-Fertility-Str … 600046&sr=8-2
Янче, този е с 30 теста, моето предложение е с 50 Simple Smile
Да де, ама на нея 50 ли й тряват?  newsm78 Или като мен ще прави по 2 на ден  Laughing newsm78 ?

# 79
Благодаря ви,че се отзовахте на молбата ми  Hug

Аз тия дни хич не съм добре Sad Много ме цепи тиквата и ми е лошо , а попринцип нямам опция да връщам, ама оня ден бях на път да я свърша тая работа. Изобщо не се чувствам добре и само чакам да се прибера и да си легна Sad Не се чувствам болна, не знам що така  ooooh!

# 80
  • Габрово
Леле, пак много дръпнахте с темата. Връщам се да чета  book

# 81
Мецани, блатгодаря за новата темичка!
По повод пророческите сънища, на мен майка ми няколко месеца преди да се роди втората ми дъщеря сънува точната дата на която това ще стане и позна!
Дарма, честит рожден ден! Дано да имаш само щастливи мигове!
Плодче, честит рожден ден и на твоето майче!
Нощни очи, какво стана с теста?
Яжке, права си, че при някой хора някои неща стават по-трудно, лошото е когато става дума за такова важно нещо като децата, но пък по-важното е да стане, макар и трудно и да са здрави след това! Аз съм така с намирането на нормална работа, такъв карък съм, че ми се иска вече да се пенсионирам и да приключа с тая мъка!

Последна редакция: вт, 03 яну 2012, 17:25 от Звездичка!

# 82
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА дано донесе така мечтания по дарак на всички ни
мецани благодаря за страхотната тема Hug                                                                                               

# 83
Темата отново е прекрасна! Браво, Меци Hug
Да не пропусна да честитя тихичко на Дидолина Hug Поздравления също за майката на Плодчето Wink, сигурно пропускам още 100 неща, но ще ме извините Wink
О, честит рожден ден и на Дарма! Hug Бъди безкрайно щастлива!

Между другото, по повод именния ден на Св. Силвестър вчера, да се отчета, че и аз празнувах (силно казано) - и аз съм една Силвестърка, Силвия, т.е. Фейтче, Зузи, приятно ми е да науча, че сме съименнички Heart Eyes

И така... това от мен. Успех на всички ловуващи и нечакащи Hug Hug Hug

# 84
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи, какво стана с теста?

Показа ми само тестовата черта, без контролната.

# 85
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА дано донесе така мечтания по дарак на всички ни
мецани благодаря за страхотната тема Hug                                                                                              

Честита и на теб, радвам се да те видя  Hug Hug Hug
Шехи ... значи и ти си адашка  Crazy а кога ще ходиш на доки  Heart Eyes
Нощни очи   а тестовата наситена ли беше или едвам забележима   Thinking

# 86
И аз в новата темичка CrazyМеци,виждам,че съм в списъка,малко си ми сгрешила с една буква името,ама може да ми е на късмет! Hug

# 87
Шехи ... значи и ти си адашка  Crazy а кога ще ходиш на доки  Heart Eyes

Мда, явно сме много Силвиите в темата Wink
За доктора - в края на тази седмица най-вероятно, време му е Peace

# 88
  • ул. "Мечтание"
Нощни очи   а тестовата наситена ли беше или едвам забележима   Thinking

Наситана и се появи веднага.
Там където трябваше да бъде контролната черта имаше странни вдлъбнатинки и не се намокри добре мястото.

# 89
Хммм ... наистина много странно  Thinking айде за утре вземи два, че да не стане пак фал  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт