КЛУБ "Чакащи - 40+"

• 136 887
  • 809
  •   1
Отговори
# 270
  • Някъде в България
Честитооо! Много радост и щастие на цялото ви семейство! Hug

# 271
Lisisko
За най-щастливата мама и нейният прекрасен син   bouquet
Имаш и от мен мнооооооооооооооого  Hug HugHug HugHug HugHug HugHug Hug
Още веднъж  -  ЧЕСТИТА РОЖБА!
Хайде, като се приберете в къщи и почнат въпросите : ние мамите от BG_MAMMA сме насреща  Grinning

# 272
  • София
Lisisko,  честито!  Hug Hug Hug
Желая ти от тука нататъка да имаш най-прекрасните и радостни дни, да получаваш най-хубавите и мили усмивки и най- разтапящата прегръдка от твоето сладко момченце и сърцето ти винаги да е пълно със щастие newsm51

# 273
Lisisko, честито и от мене!  Grinning Много е вълнуващо! Последният период протече така главозамайващо бързо... и вече си мама!  Grinning Щастливи моменти заедно ви пожелавам (и трудните и радостните) и много усмивки! Да ви е жив и здрав юнакът и цялото семейство! Simple Smile Чуден Великден ви очаква! Simple Smile

# 274
Честито, мамче! newsm51 1crib

# 275
  • София
didi_ned, irina16092006, Alleks, elitto, Chandra, маймуна Hug Hug Hug! Благодаря Ви,мили мои! На щакащите-да е кратко,а на мамите-здрави и палави дечица и да знаете,ще имам нужда от вашия опит и подкрепа!

# 276
Lisiko   bouquet  bouquet  bouquet
        ЧЕСТИТОоооо, МАМЧЕееееееееееее!!!!!!!!!! Hug Hug Hug
       Ейййййййййй - Най-после и Твоята Душичка да се изпълниииииииии и да ликуваааааа  261uu  261uu  261uu smile3535 smile3535 smile3535ПРегръщам Те от Сърце и се Радвам с ТЕБ- Сестрице!!!! newsm44 newsm68 newsm51  love001 Моятя Еуфория още не е преминала...така, че Абсолютно знам как се чувстваш в момента... #Crazy Laughing
  Щастливи приготовления по Посрещането - Много здраве за Юнака , а за Мама резервен комплект Нерви-че ще и трябват Joy
         Изживявай пълноценно всеки миг с Него, защото наистина са безценнни newsm03 newsm53  love001

# 277
Честито Lisisko! За вас всичко това вече е минало , а на мен ми предстои дело, при което, оказва се , БМ може да предяви претенции, тъй като няма отказ от права! Денят ми е черен! Подозирам, че всичко беше с цел да отпаднем от регистъра и някой да "отчете" дейност! Губим правото за следващи две години! Не ми се започва всичко отначало!

# 278
Laura, извинявай, че в такъв момент, но нищо не ми стана ясно. Дори и БМ да изяви претенции, те най-вероятно няма да се уважат отсъда. Щом социалните са вписали детето в регистъра, се предполага, че са го направили законосъобразно.  Защо се отчайваш, мила?

# 279
Лаура а защо ще загубиш право за 2 години? newsm78

# 280
  • Някъде в България
Честито Lisisko! За вас всичко това вече е минало , а на мен ми предстои дело, при което, оказва се , БМ може да предяви претенции, тъй като няма отказ от права! Денят ми е черен! Подозирам, че всичко беше с цел да отпаднем от регистъра и някой да "отчете" дейност! Губим правото за следващи две години! Не ми се започва всичко отначало!
Това пък кой ти го каза и защо да губиш право?
По новия СК децата се вписват за осиновяване ако 6 м. не са потърсени от БМ и след това се предлагат за осиновяване. Дори и да се появи в съда, в което се съмнявам, съдът може да не уважи доводите и за изоставяне на детето. Може нещата да се проточат ако не я намерят, но това не означава, че вие губите каквито и да било права. Наистина не разбирам защо е това, че губите право? Изтекли ли са ви документите? newsm78

# 281
БМ може да предяви претенции, тъй като няма отказ от права!
Скъпа Лаура, не се отчайвай. И при нас случаят беше точно такъв, но нещата се развиха добре за нас. Нищо лично няма в това защото ако детето не е потърсено 6 месеца, тогава се вписва в регистъра и се предлага за осиновяване. БМ може да не го е потърсила от самото му раждане, както беше при нас. Но съдът е длъжен да я уведоми за делото и ако тя пожелае може да дойде. Бъди готова и за такъв вариант. Въпреки това, не се отчайвай. Желая ти успех и скорошна радост.

# 282
БМ  е с отнети права от социалните , от август не е посещавала детето. Зная че са длъжни да я уведомят, но ми се иска след близо три години чакане и протакане нещата най-после да се уредят. Бързо.Веднага.  Предложението дойде точно когато подготвяхме документи за продължаване присъствието ни в регистрите за още две години. Когато харесахме детето спрях всичко по пререгистрацията и сега изпуснахме срока. Делото е на 26.04.

# 283
  • Вън от пространство и време
laura2000, стискам много силно палци всичко да мине бързо, без усложнения.  fingerscrossed

Hug

# 284
Лаура, искрено вярвам, че всичко ще бъде наред, просто ще отнеме малко повече време. Разбирам те добре, моля ти се не се отчайва. Казвам го от позицията на човек, чието дело се влачи 5 месеца, при все че ние имахме отказна декларация.
Стискам ти палци и наистина вярвам, че съда ще отсъди в интерес на детето - т.е. ще постанови осиновяването.

Общи условия

Активация на акаунт