КЛУБ "Чакащи - 40+"

• 136 887
  • 809
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря ви, момичета, за куража и добрите думи. Надявам се всичко да мине добре и бързо.

# 286
Лаура, и аз мисля, че има голям шанс притесненията ти да са напразни... И от мене много стиснати палчета за положителна развръзка на ситуацията!  Hug Дано съвсем скоро всично е зад гърба ти и ни се похвалиш с хубава новина!  Simple Smile

# 287
  • София
 Hug Мили мои,от вчера нашето семейство се увеличи с един палав,усмихнат и чаровен Борислав!Пожелавам всеки му от чакащите подобна радост! Щастлива съм много,много...безкрайно!

# 288
  • Вън от пространство и време
Hug Мили мои,от вчера нашето семейство се увеличи с един палав,усмихнат и чаровен Борислав!Пожелавам всеки му от чакащите подобна радост! Щастлива съм много,много...безкрайно!

Дано усмивката никога да не слиза от лицето на Борислав! Да ви е жив и здрав и много палавости да ви спретне отсега нататък! А на вас мноооого търпение и мъдрост! Hug

И ние така преди 7 години точно на 11 април сложихме край на подредеността у дома, като се сдобихме с един палав чаровник.

# 289
Честито!Честито! Да изживеете пълноценно всички хубави моменти заедно.

# 290
  • Някъде в България
Честито! Да ви е жив и здрав, да ви радва и изпълва живота ви с безброй вълнуващи моменти!  bouquet
И да качите снимки да го видим тоя юнак! Heart Eyes

# 291
Честито! Сигурна съм, че ще бъдете много, много щастливи!

# 292
И от мене едно голямо ЧЕСТИТО Hug - на мама, тате и на бебе Борислав!  Grinning Hug Ще имате най-светлия Великден и най-незабравимото лято!  Grinning Много щастие, хармония и здраве ви пожелавам от сърце!  Heart Eyes

# 293
  • Варна/UK
Честито на всички мами  bouquet На тези, които очакват, пожелавам в най-скоро време (ще цитирам Форест Гъмп) "край на подредеността у дома"  Simple Smile

# 294
Всичко мина благополучно! Следващия петък дечко ще си бъде у дома! В момента не осъзнавам какво се е случило. Дори не мога да се зарадвам.

# 295
Хеееей!  Grinning Страхотна новина, Лаура! Радвам се, че въпреки притесненията всичко е минало гладко! Почерпете се с приятели (преди да сте взели дечко Wink), за да се отпуснеш и зарадваш... а с времето със сигурност ще разбереш и че се е случило реално... Simple Smile Прегръдки!  Hug

# 296
Хайде честито!   bouquet  bouquet  bouquet

# 297
  • Колибите
Честито, Лаура Hug.

# 298
  • Някъде в България
Ха! Това се казва новина! Браво, Лаура! Бъдете живи и здрави и много щастливи! Hug

# 299
  • София
Честито Лаура!   bouquet
Много щастие и късмет ти пожелавам и много, много поводи за радост  Hug

Lisisko, пргръдки за тебе и за малкия Борислав  Hug Hug Hug Пиши как сте, как е малкия разбойник - хайде, чакаме новини  Laughing  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт