КЛУБ "Чакащи - 40+"

• 136 713
  • 809
  •   1
Отговори
# 465
Може би става въпрос за актуализиране на доклада- ако има промени в сем. положение, адрес, месторабота и други подобни.

# 466
И аз искам да се похваля. Вчера мина делото и  едно нежно момиченце на три годинки и половина стана нашата дъщеря. На 5 ноември ще можем да си я вземем.

# 467
И аз искам да се похваля. Вчера мина делото и  едно нежно момиченце на три годинки и половина стана нашата дъщеря. На 5 ноември ще можем да си я вземем.

Честито!  bouquet

Много радост и усмивки в дома!

# 468
Благодаря! Месеца от както се видяхме за първи път беше изпълнен с много вълнение,безпокойство  и въпроси, дори и ако щете в чисто битов план. Вчера се прибрахме след обяд към пет часа и уж легнахме за малко да починем. Събудихме се тая сутрин Laughing И сега изпитвам единствено покой и безметежие.

# 469
  • Някъде в България
Честито и от мен! Да сте живи и здрави и много щастливи! Grinning

# 470
# 471
 Estara   Hug Hug Hug
             Ееееее , Честито,Мамчеееее newsm51  smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535 smile3535
                          Да сте Здрави и Мнооого Щастливи с Малката Принцеска smile3521 smile3501  love001
               Изживейте си миговете спокойствие и блаженство сега, че послеееее........ще ви завъртят задачките и   емоциите   и  няма да имате това време newsm03 newsm53 newsm10 Хайде - успешна прибиране  в къщи и ще чакаме  вече да пишеш и в другите темички   bouquet- а ако имаш въпроси- насреща сме  Hug

# 472
  • Колибите
Еstara, честито и от мен  bouquet! Да сте живи и здрави и много щастливи  bouquet.

# 473
Розмариня, Сара - благодаря! Розмариня, дано да се случи скоро и на теб!

# 474
  • Някъде в България
Розмариня, дано да се случи скоро и на теб!
И аз се присъединявам към това пожелание Hug Вече е време да ти се обадят и да изживееш твоето Коледно чудо Grinning Мечтая си да се съберем заедно да посрещнем дядо Коледа   Hug Hug Hugbouquet

# 475
Честито Естара, много щастливи моменти заедно! Simple Smile

# 476
  • София
Естара, Hug, честито и от мен,да сте живи и здрави и много щастливи заедно!

# 477
Estara, поздравления и от мен  bouquet. Здраве, щастие и много споделена обич ви пожелавам  Hug .

# 478
Еstara, честито!
Прекрасна новина и голяма радост е това Simple Smile Много, много щастие и здраве ви желая Simple Smile

# 479
Здраве и щастие за всички Hug

Общи условия

Активация на акаунт