КЛУБ "Чакащи - 40+"

• 136 708
  • 809
  •   1
Отговори
# 480
Еstara, макар и леко закъсняло, едно голямо честито и от мене! Звучиш толкова добре...   Simple Smile Пожелавам ви много щастие и здраве!

# 481
Chandra, благодаря, че споделяш моята радост!

# 482
Честито и от мен ,мамче! Hug Утре е заветният ви ден , дълго очакваното щастие ще влезе през входната врата и ще се настани в дома и сърцата ви за винаги newsm51 newsm51 newsm51 .Бог да е с вас   :love001
Да дам и аз отчет, дълго време не писах ,защото правих ремонт  261uu  261uu  261uu  бебо вече си има детска стая .През тези дни купих всичко за което се сетих ,че може да ни потрябва.М/у временно ходя всеки ден на срещи с него да се гушкаме.От дома казват ,че вече усеща и плаче като си тръгвам доста време а като идвам се радва ,гука ми смее се много е сладък Two Hearts.Всеки ден му правя снимки с телефона ,вечер си ги гледам в неговата стая пея песнички и му говоря все едно си е у дома.Делото ни беше на 01.11 .Кратко ,точно и ясно - дава се една седмица срок . newsm44 newsm44 newsm44 и аз скоро ще си прегърна момченцето у дома.Само дето не знам на коя дата ще стане това .Социалната ми каза че е на 9.11  Shocked брои като сервитьорка . Не ми е ясно датата на делото брои ли се или не .От дома пък искат да им кажа един ден предварително за да се подготвили.Споделете мили мами какво следва да направя .Адвокатката която наехме ми каза ,че като взема документа първо трябва да отида да му издадат нов акт за раждане и ЕГН и тогава да отида да  взема детето.Колко време отнема това? През оставащите дни  съм решила да  разуча всичката техника която съм накупила как работи  ,да  разуча количката да не го сгъна докато е в нея  например newsm62 ,както и да прочета нещо за храненето на бебета .Ще помоля мамите които вече са минали по този път да ми подшушнат къде да чета в коя темичка е добре да надникна.Благодаря ви момичета ,че сте тук и споделяте емоциите ми   love001 smile3525 И само да попитам още нещо Случвало ли се е да се прецака нещо в този едноседмичен период?Все още се страхувам да не изгубя бебето Shocked

# 483
Cvetove, решението от делото трябва да излезе най-късно на 09.11 и същия ден  да си приберете детенцето у дома. Актът за раждане ще бъде готов по-късно, той не ви е необходим за да си вземете момченцето. Не се притеснявай, всичко ще бъде наред. Чакат ви много щастливи мигове.

# 484
Цветове, датата на делото не се брои. От там седем дена и на осмия можеш да си го вземеш. Ако се паднат почивни, както при нас - първия работен ден след това. На нас ни казаха - в 9 часа в съда, ще вземем четири решения. Първо при социалните-там оставяме едното решение. С второто вземаме малката от дома, с третото  вадим новия акт за раждане в нашия град. Четвъртото - за лична употреба  Simple Smile
Но май в различните градове е различно, така че не ми се доверявай на 100 процента.
Честито и да минава бързо времето!

# 485
 Simple SmileЗдравейте бъдещи и настоящи мами на 40+! Разбирам какви емоции връхлитат настоящите и бъдешите мами!!! Аз минах по този път преди 3 г. Моето слънце вече е но почти 4 г., но си спомням колко неадекватна бях- нищо няма да попречи на щастието ви да си вземете детенцето в къщи- подгответе се-после ще ви връхлетят други емоции. Hug Hug

# 486
  • Колибите
Simple SmileЗдравейте бъдещи и настоящи мами на 40+! Разбирам какви емоции връхлитат настоящите и бъдешите мами!!! Аз минах по този път преди 3 г. Моето слънце вече е но почти 4 г., но си спомням колко неадекватна бях- нищо няма да попречи на щастието ви да си вземете детенцето в къщи- подгответе се-после ще ви връхлетят други емоции. Hug Hug

Ох, маце,  дано, че вече душа и нерви не ми останаха.

# 487
Розмариня  Hug . Дръж се, ще дойде и нашият ред. Дано да е по-скоро, че наистина е много тежко вече. Понякога си казвам,че ще си гледам живота и когато стане тогава, но има моменти ...

Хайде, време е за нова вълна щастливи срещи  Praynig .

# 488
И мен отчаянието ме е обзело отвсякъде..... Толкова много чакам да "завалят" такива хубави новини...Защо зациклихме толкова? Хайде по-бързо да се случват нещата!!!! Хубав ден на всички Simple Smile

# 489
Estara честито и от мен! Бъдете много щастливи!
Цветове   Hug

# 490
Моето чакане приключи момичета! newsm44 Днес в 10.30 е изписването на малкото човече newsm68  След 20 години чакане и ходене по мъките  станах мама ,вече имам син на 4 месеца newsm07 Благодаря на всички мили момичета ,които ме подкрепяха ,за думите с които ми даваха сили и търпение Благодаря ,че ви има newsm51За все още чакащите кандидат мами ще посъветвам не чакайте пасивно аз отидох при социалните и потърсих срещи с директорите и попитах какво става къде е моето дете те ми обясниха ,че малко съм чакала на което аз пък отговорих ,че според мен не всички чакат точно за едно и също дете едва ли всички имаме точно едни и същи изисквания както и че съм тръгна по градовете за да видят всички ,че  съм активно търсеща и чакаща кандидат мама а не просто лист хартия написан в изблик на отчаяние .Да ме видят и да ми кажат в очите ,че няма деца в домовете.Това го направих в 4 града спрях да обикалям защото от единия ми се обадиха след около 20 дни.Най -малкото което можете да направите е да напишете писмо  с въпрос  защо нямат поне писмен отговор че към днешна дата няма за вас дете .Опитай те може пък и да помогне.По-добре е да кажат в момента няма такова дете от колкото да ни карат да чакаме в неизвестност .Нервите които хабим сега ще ни трябват да отгледаме децата си.Аз съм заявила ,че желая да осиновя две деца сега ще се порадвам на сина си и след няколко месеца ако не са ми се обадили за братче или сестриче на мъника ще атакувам отново.Късмет момичета нека бог е с всички нас newsm17

# 491
  • София
cvetove,
много да сте здрави и пълен с любов да е живота ви заедно!  Hug

# 492
  • Колибите
Цветове Hug.

# 493
Цветове, честито и от мене!:) Много здраве, любов и щастливи мигове заедно!

# 494
И аз се присъединявам към пожеланията-много здраве и усмивки!

Общи условия

Активация на акаунт