КЛУБ "Чакащи - 40+"

• 136 653
  • 809
  •   1
Отговори
# 675
didi_ned , понеже виждам как минаваш по-моя път , ще ти кажа ,че някои неща са въпрос на нагласа. Скоро четох писмените откази , които съм писала и ми се сториха доста хладни и жестоки. Но по онова време бяха свръх любезни. Според мен в предварителното  обучение за кандидат осиновители нещо недостига. Пожелавам ти предложенията да завалят и да успеете най-скоро взаимно да се харесате с твоето дете.

# 676
Здравейте, днес получих известие, че имам препоръчано писмо и тъй като не очаквам никой освен социалните да кореспондира с мен щеше да ми се пръсне сърцето... отидох до централна поща да си получа писмото, но уви от РДСП - Кърджали ме уведомяват, че съм вписана в тамошните регистри за пълно осиновяване в том 56, номер пет хиляди и някой си. Много гадно ми стана. Да ви кажа честно чета ви и си мисля, че емоциите, които описвате са силно преекспонирани, но какво изживях, докато взема писмото си знаем само аз и оня отгоре. Знам, че ще чакам и то не малко и все пак като се получи това известие получих сърцебиене. Е това е засега...продължавам да чета и ще пиша ако има нещо ново.

# 677
Здравейте, днес получих известие, че имам препоръчано писмо и тъй като не очаквам никой освен социалните да кореспондира с мен щеше да ми се пръсне сърцето... отидох до централна поща да си получа писмото, но уви от РДСП - Кърджали ме уведомяват, че съм вписана в тамошните регистри за пълно осиновяване в том 56, номер пет хиляди и някой си. Много гадно ми стана. Да ви кажа честно чета ви и си мисля, че емоциите, които описвате са силно преекспонирани, но какво изживях, докато взема писмото си знаем само аз и оня отгоре. Знам, че ще чакам и то не малко и все пак като се получи това известие получих сърцебиене. Е това е засега...продължавам да чета и ще пиша ако има нещо ново.

Здравейте всички чакащи майки и бащи като нас.
Вече 3 месеца,от както сме вписани във всички регистри ми се видяха цяла вечност.
Изчетох почти всички постове на кандидат-осиновителите,преживях заедно със тях радости и тревоги,плача и чета и се възмущавам на някои от тях , но всеки има право на мнение и предпочитание.Снощи разговаряхме със съпруга ми и решихме да махнем от доклада  изискването да  е от български произход.Ние и двамата сме много светли и руси,той със  сини очи и сина ни беше много бял,но какво от това.По- малко ли ще обичаме дете с тъмна кожа?
Ние сме посочили 1- 2 дечица с родствена връзка на възраст  до 10 години .
Не се страхувам от нищо, не сме богати, но и двамата имаме големи сърца и с нетърпение
 чакаме децата. Единственото нещо, от което се страхувам е , че годините са ни повече- аз на 47 той на 56 и нямаме време.Явно с тази наша възраст си мисля, че няма скоро да ни потърсят.
Днес ще се обадя на социалния ни ,който за съжаление е мъж (не съм доволна от него) и ще променим изискванията.
Пожелавам на всички бързо да намерят своите дечица Hug Hug HugЕмилия

# 678

Здравейте отново,сега получих първото писмо с предложение на момиченце на 11 години на име Петя.
Не мога да дишам от вълнение,душата ми е изпълнена със радост и трепет.
Тайно се надявах за момиченце и мечтата до тук ми се сбъдна.
Срещата е на 18.11. в 11 часа.
Дано това е нашето момиче.
Ще пиша пак.    Емилия

Здравейте всички чакащи майки и бащи като нас.
Вече 3 месеца,от както сме вписани във всички регистри ми се видяха цяла вечност.
Изчетох почти всички постове на кандидат-осиновителите,преживях заедно със тях радости и тревоги,плача и чета и се възмущавам на някои от тях , но всеки има право на мнение и предпочитание.Снощи разговаряхме със съпруга ми и решихме да махнем от доклада  изискването да  е от български произход.Ние и двамата сме много светли и руси,той със  сини очи и сина ни беше много бял,но какво от това.По- малко ли ще обичаме дете с тъмна кожа?
Ние сме посочили 1- 2 дечица с родствена връзка на възраст  до 10 години .
Не се страхувам от нищо, не сме богати, но и двамата имаме големи сърца и с нетърпение
 чакаме децата. Единственото нещо, от което се страхувам е , че годините са ни повече- аз на 47 той на 56 и нямаме време.Явно с тази наша възраст си мисля, че няма скоро да ни потърсят.
Днес ще се обадя на социалния ни ,който за съжаление е мъж (не съм доволна от него) и ще променим изискванията.
Пожелавам на всички бързо да намерят своите дечица Hug Hug HugЕмилия

# 679
  • у дома
emilia8698,според мен много скоро ще Ви се обадят,защото почти не се търсят деца над 3г.
Скоро ще се похвалиш  Praynig
и аз не съм първа младост,а ми дадоха 3мес.
Голяма веселба е бебешкият пубертет с критическата  Joy
пп и ще видиш русички ще са Wink

# 680
emilia8698,според мен много скоро ще Ви се обадят,защото почти не се търсят деца над 3г.
Скоро ще се похвалиш  Praynig
и аз не съм първа младост,а ми дадоха 3мес.
Голяма веселба е бебешкият пубертет с критическата  Joy
пп и ще видиш русички ще са Wink

Здравейте отново,сега получих първото писмо с предложение на момиченце на 11 години на име Петя.
Не мога да дишам от вълнение,душата ми е изпълнена със радост и трепет.
Тайно се надявах за момиченце и мечтата до тук ми се сбъдна.
Срещата е на 18.11. в 11 часа.
Дано това е нашето момиче.
Ще пиша пак.    Емилия

# 681
  • у дома
тя ще е Еми!
зная си аз,че съм добрия вестоносец

# 682
Стискам палци Еми, вашето детенце ще е  Hug
Ние не бяхме поставили условия за пол, но и аз някак си тайничко си мечтаех за момиченце, голямата ми дъщеря и тя спомена за сестричка и .... момиченце ни предложиха.
И ние сме "бледолики" (е, не баш руси и синеоки), а Маги е мургава, чернокоса, черноока, ама които я види и ми казва, че ми е одрала кожата - на мен и на брат ми, ама като я погледнеш - все едно брат ми след море  Grinning Господ си знае работата

С нетърпение очаквам още новини след срещата   bouquet

# 683
Стискам палци Еми, вашето детенце ще е  Hug
Ние не бяхме поставили условия за пол, но и аз някак си тайничко си мечтаех за момиченце, голямата ми дъщеря и тя спомена за сестричка и .... момиченце ни предложиха.
И ние сме "бледолики" (е, не баш руси и синеоки), а Маги е мургава, чернокоса, черноока, ама които я види и ми казва, че ми е одрала кожата - на мен и на брат ми, ама като я погледнеш - все едно брат ми след море  Grinning Господ си знае работата

С нетърпение очаквам още новини след срещата   bouquet
[/quote

ИСКАМ ДА КАЖА НА ЦЕЛИЯ СВЯТ
ИМАМ СИ ЕДНА МАЛКА ПОРАСНАЛА ДЪЩЕРЯ НА 11 ГОДИНИ newsm44 newsm44 newsm44

ПАК МЕ НАРЕКОХА МАМА И НЯМА ПО- ЩАСТЛИВИ ОТ НАС
БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ,ЧЕ ВИ ИМА И МНОГО НАУЧИХ ОТ ВАС
НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ ДА ИМАТЕ ПО-ГОЛЕМИ ДЕЦА,ВРЕМЕНАТА СА ДРУГИ
ЩЕ ПИША ОЩЕ
ПРЕГРЪЩАМ ВИ ВСИЧКИ  Hug Hug Hug
ЕМИЛИЯ

# 684
Честито на най-щастливата мама! Да сте много здрави и да си се радвате дъъълги години!!! Аз осинових синът си малко преди Коледа, е.... нямаше по-хубав празник. Дано процедурите да приключат бързо.

# 685
Честито Еми, че се намерихте  Hug Сега пожелавам бързо дело и скоро пълна къща с много радост и детски смях. По Коледа стават чудеса  Peace

# 686
Благодаря на всички,много се вълнувам и  Simple Smile Simple Smile е естествено.
Детето е било в най-различни приемни семейства и мисля, че е било за добро.
Има изградени навици и знае,че те не са мама и тате.
Чакаме с нетърпение да си дойде у дома. Hug Hug Hug
Пак ще пиша-Емилия

# 687
Емилия, поздравления, радвам се, че се намерихте с вашата дъщеричка  Hug. Много щастие и обич да стоплят дните ви.

# 688
Здравейте на всички,имам един въпрос относно плащанията,които трябва да правим.
Вече платихме на нотариус и други някакви вноски общо към 45 лева.
Сега,когато отиваме на дело в съда,дали се плаща пак или това беше всичко?
Благодаря предварително Embarassed

# 689
  • София
Emilia, в съда плащаш само преписите по делото и то не в деня на самото дело, а 7 дни по-късно, при получаването им. Преди година и половина в СГС за 4 преписа платих 20 лв, но сумата зависи от броя на страниците. Желая ти успех, щастие  и много радост с детето!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт