КЛУБ "Чакащи - 40+"

• 136 617
  • 809
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде в България
Ами аз със устата си вадя хляба, затова обичам да шия гоблени в пълно мълчание, когато мога. Преди две години, когато дойде съкровището ни зарязах всичко/през първата година и половина не съм се и сещала дори/, но сега мисля, че вече мога да си го позволя и ми действа супер успокояващо.

# 76
Sara94,честита малка госпожица!

Елито,замислям се и аз за хоби,обаче все ме влече кафе с приятелка или шопинг терапия.Първото не съм го правила от както се е родил Алекс,а второто го правя основно с него.

# 77
Аз от известно време насам ходя отново на танци... Simple Smile

# 78

Еиииииии, че добре се е развила темичката... Grinning
            Много Благодаря на Всички Ви за сърдечните поздрави  Hug Hug Hug
       Делото ще е на 15- тоест утре ... Praynig Embarassed- стискайте ни палци - Знам, че няма от какво да се притеснявам....и уж бях мноооого спокооооойна  Joy .......Днес обаче си признавам , че безмалко да ме пипне параноята.... Thinking ooooh!  - колкото повече наближава заветния ден, толкова повече започвам да усещам стягане под лъжичката #Crazy
       Но - ще се мобилизирам , като ме завъртят задачките Laughing  - а и се надявам , че ще помагате....  bouquet

# 79
  • Някъде в България
Споко! Ако беше обратното - щеше да ме притесниш Hug Нормално е да си напрегната, все пак утре се решава съдбата на детето ви. Обикновено всичко протича бързо и без спънки за каквото и да било, питат ви две -три неща и толкова. Стискам палци всичко да е ОК Praynig! А то ще е така! Peace

# 80
Сара, стискаме палци!

Аз пък мечтая само за едно - да мога да отделя (не нощно време!!!) малко време за книги, мои, не детски. И отдавна не съм ходила на мое кино, не детско

Знам, че ще дойде и това време и ще тъгувам за сегашното и ще си го спомням с умиление, (ако не съм изкукуригала окончателно и все още мога да си спомням нещо), но засега представата ми за почивка се е свела до тези "трудноизпълними" желания  Laughing

# 81
Сара късмет за утре! Hug

# 82
  • София
Sara94, как мина делото?-на 15 май беше?

# 83

Момичетаааааа Hug Hug Hug
     Делото мина като по ноти newsm10 - веше  много кратко, но съдържателно Laughing
     Следващата седмица - живот и здраве ще можем вече да се приберем с Момата в Къщи  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu  261uu
      НАй-хубавото обаче беше като си я видяхме - и то сутринта преди делото и след обед пак.........направо преживяхме вълшебни мигове .... Two Hearts smile3541
      Много ви Благодаря за подкрепата мили Мои newsm51 - щастлива съм , че мога да споделям с вас и щастието и тревогите си ...  love001Искрено се Надявам и вярвам, че Всяка от Вас Скоро ще преживее своето Щастие , което да сподели с Нас!  bouquet

# 84
  • Някъде в България
Честито, Сара! И май е време да си смениш лентичката Hug

# 85
  • София
Сара, бъдете много щастливи с малката госпожица!  Two Hearts babydust7
Толкова се радвам, че се намерихте със своето детенце, а това ми дава надежда, че все някой ден може и при нас да огрее слънцето   Praynig 
Сега си вече на обратно броене 7, 6, 5  .....  да минава бързо времето и другата седмица ще чакаме прекрасната новина, че сте вече заедно у дома  Hug Hug   bouquet

# 86
Sara94, честито и от мен! Щастливи първи родителски трепети ви желая!   bouquet

аз развих бабешко хоби, кроше, заради дрешките за кукли ... не съм станала кой знае колко производителна, но като ме стегне шапката и се лекувам с това - вманиачено спретвам на някоя нов тоалет и се успокоявам ... поне са дребни и бързо има резултат, нещо не ми е терапевтично по-голям проект ... мечтая си да тръгна на нещо лично един път седмично самостоятелно ... я йога, я каланетика, нещо такова ... но си мечтая Simple Smile

# 87
  • Колибите
Сара, бъдете много щастливи с малката госпожица!  Two Hearts babydust7
Толкова се радвам, че се намерихте със своето детенце, а това ми дава надежда, че все някой ден може и при нас да огрее слънцето   Praynig  
Сега си вече на обратно броене 7, 6, 5  .....  да минава бързо времето и другата седмица ще чакаме прекрасната новина, че сте вече заедно у дома  Hug Hug   bouquet

Sara  bouquet   txtloves, и аз като Алекс да ти пожелая да сте здрави, щастливи и все така да пазите силна любовта.

Последна редакция: вт, 21 фев 2012, 14:36 от Розмариня

# 88
  • Плевен
Сара бъдете много щастливи с малката принцеса! Дано всеки ден да има повод да те кара да се усмихваш и много малко да са притесненията.    bouquet

# 89
  Момичетааааааа Hug Hug Hug!!!
           Сгранотни стееееееее newsm51
     Остава 1 ден ...днес се обаждах да питам....и в Петък ОТИВАМЕ!!! newsm68 newsm44  .... ХЕм ми е Вълнуващо ....хем ми се свива под лъжичката...Знам, че Живота ни се Променя  ....и е Невероятно, че Най-после ни се Случва....- 17 години....  чак сега - като гледам разпръснатите детски дрешки  , кошарката - постлана ...и всичко останало..... Сърцето ми се изпълва със спокойствие ... и знам , че няма Нищо Случайно ....  smile3521 smile3503
      Кажете - какво да взема за храна - като се има пред вид , че ще пристигнем там към 10.30-11ч и ще пътуваме около 2 часа - най-вероятно след като се наобядва... newsm12

bouquet

Общи условия

Активация на акаунт