8 МАРТЕНСКА И ВЕЛИКДЕНСКА ИГРА-гоблени

• 32 094
  • 767
  •   1
Отговори
# 540
Ами, има време да извъртим още една игричка newsm53 smile3533 smile3534
да си начешем хубавичко крастата Joy

# 541
Но като гледам нашето нетърпение и позитивно настроение до тогава като нищо може да си спретнем още нещо малко Joy Joy
[/quote]

май мислим еднакво Laughing

# 542
Момичета страхотни сте. Аз не участвах в тази игричка ,но от сърце ви се радвам. Като гледам какво правите сега се чудя какво ще е на голямата игра. От сега емоциите са големи и за тези които изпращат и за тези които получават,а дори и за тези като мен които само гледат.Виждам че има доста нетърпеливи,но нали знаете хубавите неща бавно стават Много мина мъничко остана,ще потърпим Grinning

# 543
  • Троян
Аз пък се чудех сега като мине тази томбола и ще трябва да чакаме чак до Коледа Tired Не че вече не се позатрупаха проекти в гардероба,но емоцията е голяма Crazy

# 544
Това би било неприемливо... Ми за деня на детето  smile3521 ? Един вид отпразнуване на лятото  smile3521

# 545
Ихаааа...  видях подаръците и усетих прекрасните ви емоции. Всички сте се подготвили с любов и желание Hug. Чудесна малка игра. Аз не се включих, но се радвам заедно с вас.
Да, да съгласна съм след голямата Осмоматренско-Великденска томбола да си направим и една лятна  Wink така де, да отпразнуваме настъпващото лято.... юни месец примерно? Heart Eyes

# 546
  • Плевен
Играта приключи успешно   bouquet!Красотите и емоциите около тях  бяха невероятни Hug!Давам отчет  PeaceАко съм объркала нещо ме поправете  Embarassed

1 pepen-получила от Miss Emerald
 2 nelito6704- получила от KoteVania  
 3 boneli  - получила от Sherlok
 4 Miss Emerald-получила от delfin4e
 5 delfin4e-получила от nelito6704
6 skorpion - !!!!!!   Crossing Arms аз нямам вина  Grinning;
 7 KoteVania- получила от ba4iiska
 8 krk_kr -получила от skorpion
 9 ba4iiska  - получила от chipolita
10 chipolita- получила от  boneli
11Sherlok - получила от krk_kr

Наистина играта с дребоси е приятна ! PeaceНека премини и гооо.....лямата игра и ще решите кога да си спретнете друга .Няма лошо щом ви се играе.Всеки обича изненадите , аз съм една от тях  Laughing

Последна редакция: сб, 03 мар 2012, 12:23 от pepen

# 547
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Цитат
Ако съм объркала нещо ме поправете 

обърка, как да не си Simple Smile и аз имам подарък и сега хем се срамувам, че не участвах, хем ми става топличко на душата като си гледам розичката и мартеничките  Hug

шерлок    bouquet

bouquet за всички   bouquet

# 548
st. Dobri тези виолетки са за pepen,/нейната слабост/която се справи чудесно с организацията на тази мини игра. Hug
Очакваме още по -големи емоции със следващата.

# 549
Мда, обърка  Wink, и аз получих от Бонели  Hug

# 550
  • Троян
А аз какво да кажа,засрамих се Embarassed такива подаръци получих без офицялно записване в мини томболата.Следващият път ще трябва да се отсрамвам.Още веднъж голямо БЛАГОДАРЯ Hug  bouquet за Нелито и Пепен newsm51

# 551
https://picasaweb.google.com/100714466162716466229/Igra?authkey= … 15741568348942466

Момичета,след поправителният изпит да покажа това с което ме зарадва моето другарче.
   Благодаря,Кремена!!!
       Дано съм успяла Embarassed

# 552
  • край Дунав
Пепи,  newsm51  недей "рива"- аз нали получих от Нелито и се успокоих, че съм вече в графа "получили"........пък то се оказа, че имам още   newsm44   от теб. Утре отивам в пощата и ще настане време да ми завиждате всички  Mr. Green Абе много яко се получи с тази игра и не е лошо така през 2 месеца да си правим подобни изненадки. И без това си бродираме със и без повод разни дребоси-кво пък толкова...

# 553
  • Плевен
Пепи,  newsm51  недей "рива"- аз нали получих от Нелито и се успокоих, че съм вече в графа "получили"........пък то се оказа, че имам още   newsm44   от теб. Утре отивам в пощата и ще настане време да ми завиждате всички  Mr. Green Абе много яко се получи с тази игра и не е лошо така през 2 месеца да си правим подобни изненадки. И без това си бродираме със и без повод разни дребоси-кво пък толкова...

Играта не е само за тези които получават , а и за тези които пращат Peace

Последна редакция: нд, 04 мар 2012, 17:16 от pepen

# 554
Аз започнах картичка за другарчето. За първи път ще правя такава, така че да бъде милостиво ! Peace

Общи условия

Активация на акаунт