Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Я гледай едно наздраве как ни раздвижи  hahaha. Аз пък смуча кока-кола  Crazy.

Aaaa защо се излагаш така, кока кола, т'ва ще ти остърже червата, я си пийни нещо по-силно  Mr. Green

И аз ви казвам наздраве с моя любим бърбън.

# 151
  • София
Нямам нищо, освен някаква домашна парцуца, която отлежава от не-знам-колко-време  Crazy.

# 152
Нямам нищо, освен някаква домашна парцуца, която отлежава от не-знам-колко-време  Crazy.

Aaaaaa недей така де, да беше казала, ходихме на пазар щях да ти купя, даже имаше на прИмоцийка. Освен да запаля колата и да дойда да ти донеса и без това мъж ми ме ядосва и ми иде да го тресна с нещо, та поне така хем на него ще му се размине, хем ти ще пийнеш, хем аз ще разпусна  Mr. Green

# 153
Аз съм на вода. newsm43

# 154
Добър вечер Sunglasses

Завърнах се по живо по здраво Whistling
Проблемът беше тук какво ме очакваше....бойлерът ми изгоря още с пристигането ни,нета ми спрян(неправилно отчитане на плащането),количката на дребс остана в СЗ,тъй като не остана място в колата за нея и още един куп ядове,които до ден днешен ме преследват Twisted Evil
Абе само ММ ли ме дразни на всяка крачка Mr. Green

Купоните ми излязоха през носа,да не кажа г.за Twisted Evil Обаче винаги е така при мен,след нещо хубаво веднагически идва нещо гадно....е.ати и равновесието в тая ш.бана природа Twisted Evil

Не съм чела нищо назад,но ще се поправя и се надявам другият път да се включа по темите за деня Mr. Green

# 155
Я гледай едно наздраве как ни раздвижи  hahaha. Аз пък смуча кока-кола  Crazy.

ЯЯЯЯЯЯЯЯ колко малко му трЕба на човек..... Joy

Пол, и за кво ни казваш, че си на вода?  Mr. Green Немаш ли да си сипеш едни винце .... да пращам ли от Варна?  Joy

Добър вечер Sunglasses

Купоните ми излязоха през носа,да не кажа г.за Twisted Evil Обаче винаги е така при мен,след нещо хубаво веднагически идва нещо гадно....е.ати и равновесието в тая ш.бана природа Twisted Evil

Добра да е  Wink
До де така си пускаш изводите, все това ще те следва, така, че мисли позитивно и всичко ще се подреди  Peace Grinning
При мен така се получи!  Heart Eyes

# 156
....Пол, и за кво ни казваш, че си на вода?  Mr. Green...

Ми викам и аз кат' всички да си кажа. Crazy
Истината е, че ми се спи и не ми се пие нищо. Отивам да нанкам. Hug

# 157
Аз току що приключих с всичко и мисля да си допия и да лягам.

Пол, щом си на вода............ми лека нощ  Joy Опиянчихме темата и да вземем да полягваме.

Кам, Реа, Луси  Hug

# 158
....Пол, и за кво ни казваш, че си на вода?  Mr. Green...
Ми викам и аз кат' всички да си кажа. Crazy
Истината е, че ми се спи и не ми се пие нищо. Отивам да нанкам. Hug

И на мен ми се спи  smile3507

Лека и мека на всички дето им се спи  Wink

До утре, до утрееееее, до утееееееееееее, до утре, вечер в другият спектакъл .......http://vbox7.com/play:e89a8510

Хая,  Hug

# 159
  • Балчик
Добро утро  Hug

спинкате още , то и на мен още ми
се спи ...но стига за тази нощ

снощи хубавко ви е било тук
разнообразен алкохол , че вода и кола
Вени  Hug Поли как е семейството ,оздравяха
ли твоите мъже ?
ето ви кафенце

Хаясче не се ядосвай , вчера пратих моите
двама мъже да вадят лична карта на сина и предупредих
мъж ми да мине да ме вземе от службата , че ще почне едно звънене
по телефоните  ooooh! , той - неееееееееее бе жена оправни сме
да ама не бързо бързо се озовах в паспортна служба ... мъже  Mr. Green

Реа може и да съм пропуснала успя ли с ортодонта ?

Луси добре си дошла  Hug

Камче твоите юнаци как са ?

Хубав ден момичета ви желая  Peace

# 160
Добро утро и от мен  Hug

Боб, да взеха й размера и след още 2 посещения ще е с новият модел шини ( това ще е 3-тата смяна на шини ). Тя е герой защото носи шини от много отдавна и не се е отказала.

# 161
Добро утро! Hug

Не спах добре. Мъжа ми спи до обяд и после до кое време през нощта върви като сомнамбул. ooooh! Аз спя леко и ми пречи. Crossing Arms
Люско, половината оздравяха, другата половина - не съвсем. Тъпче чайове и хапове, и все тая май. Whistling
Стана ми смешно, че си се озовала в паспортната. Joy Но напълно разбираемо - мъже. hahaha
Норче, направо герой. А докога с шини? Аз не съм я видяла да има някакъв проблем, но не съм я заничала де. Crazy Има ли подобрение? Има и разни нови технологии сега. Носят се по нещо като схема, не постоянно.
Луси, уелкъм! Hug
Всичко ще се нормализира, ще видиш. PeaceАз лично предпочитам равновесието, отколкото големите възходи и падения после. bowuu
Венче, викаш Н. пораснал. Ама тая снимка е от преди година и половина. Crazy Е сега вече е пораснал, особено на магарии. Whistling Снощи що шамари изяде. Седи и ми врещи насреща напук. Crossing Arms Не знаех как да постъпя, как да реагирам. Накрая разреван се сви в баща си и изгледа цялата серия на новият сериал по БТв без да гъкне и да мръдне. Twisted Evil

# 162
Добро утро, дами и за много години
Аз като една заблудена котка се върнах. Най после имам нет в къщи. В какво ни превърнаха технологиите не е истина просто.

И аз съм болна, от както съм в БГ вече 2ра зима боледувам и това хич, ама хич не ми харесва. Но и не съм свикнала с климата в Бургас, така че го точитам на това или се самоуспокоявам.
Търся си работа, ходя като щантава по интервюта, от никъде взорът надежда не види, но все от някъде нещо ще излезе и ще съм на точното място в точния момент.

Иначе нищо интересно. по празниците свинско и винско...НА диета съм, имама да качвам поне 5 кила и хич не ми се удава. До лятото трябва да стана поне 45. Да ми имате проблема, а ...
изчезвам да търся бачкане.
лек ден ви пожелавам  Hug

# 163
  • Варна
Опии, банда! Как сте?
Аз от вчера нямах нет, щото мойте магарета ми бастисаха кабела и чаках първо мъжо да го оправи. Той обаче каза "не мога " Twisted Evil #Cussing out и днес  виках подръжката, та сега вече съм на линия. И кабелната бяхме забравили, т.е всеки си мислел, че другия я е платил. И снощи бяхме като в миналия век  Joy. Ама за един следобед колко домашна работа отметнах  ooooh!, много време се губи с тия щуротии в нета.

# 164
Добър вечер!
Аз съм вече на АБ. Не съм пила такова нещо от маса време ooooh! Заразила съм и майка... Дано само да не олепя малкия пак, щото ще се гърмя вече Praynig
Спонджи, я сподели какви документи носихте в паспортно Wink
Гери и Луси, добре сте се завърнали! Гери, нЕма се отчайваш! Съвсем скоро ще излезе нещо Peace
Полинко, как е Н.? А мъжа ти в болница ли беше? Как е сега?
Бе, що не си заминават тия болести, бре? Кой ги е канИл? Crossing Arms Twisted Evil #2gunfire
Те така. Да ви сипя по нещо та да дофтасате Mr. Green Whistling

Общи условия

Активация на акаунт