Жената Лъв - 60-та тема!!!

• 19 893
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Теди, за болестите сина на една приятелка като малък казваше, че "все при него идвали, щото бил много сладък" /беше много болнав/.
А ти бързо да се оправяш.

# 166
Привет и от  мен  Hug

Теди, дребния не е ли на АБ все още или свърши?

Люско, викаш  мъже, а?  hahaha Добре че си имам момиче, че на нея разчитам.

Пол, ще се оправи мъжа ти, само малко време трябва да мине.

Реа, до кога ще ги носи тия шини? Има ли още зъби да растат?

Гери
, хубаво си е с нет, нали? А боледуването си е от вирусите, аз се надявам сега като се задържи студено малко да отминат вирусите.

Аз цял ден си скъсах задника от работа, след това тичах до вкъщи, обелих 1 кг. картофи, слжох ги да се варят и тичах за дребното. Като се върнах за малко да опущя картофите, ама стават. Намачках ги и сега чакам да изстинат, че да ги правя на кюфтаци с топено сирене. И ще ми останат 2 белтъка та мисля и едни мъфини да врътна, че да не ги подмятам в хладилника.

# 167
Хаяско, той пи два АБ и свършиха. Ей го! Пак му е пресипнал гласа ooooh! ДАно да е това, че се драл навън... не искал да се прибира...

# 168
Оххх, щото съм болна ми е супер работливо, сготвих, изчистих, изгладих 2 перални дрехи, направих сладкиш, сега пека питка, отделила съм тесто за мекички утре сутрин , за първи път ще правя. Ако мъжо ми каже ненщо накриво, ще го скалпирам. Между другото ходих до центъра, кандидатствах за 2 позиции, отделно пуснах поне 5 CV  та ...
Тедико, не се отчайвам, мерси за подкрепата, ама си ми е гадно де.
Хаяси, и аз  обичам мъфини, но последно правих торта с тесто за мъфини ,стана чудесно.
Изобщо като съм безработна съм супер домакиня, направо си наваксвам за лятото

# 169
А защото според мен докато пие АБ няма как да ги заразиш, за това питам. Аз мойте как ги опазих идея си нямам. Бях се отцепила в спалнята и само там. Яко миене на ръце и маска и даже не пипах дръжките на вратите  ooooh! Но това защото ме наплаши доктора, че е мн заразно.

# 170
Ми няма как да се отделя Tired Бяхме го пратили два дни при баба му обаче тя нямаше търпение да ни го върне. Не, че има какво да прави друго... не ходи на работа, стои по цял ден вкъщи... Каквото-такова. Ще се оправим!

# 171
Това с бабите и връщането ми е ясно като бял ден. Вчера майка ми идва да гледа джуджи, ние да отидем на пазар, още не сме тръгнали, тя пита: "Кога ще се върнете?", "Нали няма да се бавите?". Прибираме се и още не сме се събули и тя пита: "Аз нали съм свободна вече?"  ooooh! И това е собствената ми майка, да не кажете после, че само от свекърва ми се оплаквам  Crazy

Гери, я кажи за тортата с тестото за мъфини, че ми стана интересно. Стискам палци, скоро да намериш работа. А шеташ и ти е кеф сигурно, защото вече сте сами  Mr. Green

# 172
  • София
На болничките желая бързо да се оправят  Hug!
Нашите баби пък са винаги готови за детето, и едните, и другите. Даже понякога ми се иска да предпочете да остане с нас, щото и то драпа да ходи, особено при нашите. Свекърите, за съжаление доста поостаряха вече и на М. му е скучно с тях. Но много са ни помагали в гледането.
Джуджи, би ли милото снощи или му се размина Laughing?
Сега какво пиете? Аз съм на таратор  hahaha.

# 173
Добре заварили Hug Hug Hug

Тази вечер си влизам направо с въпросите Laughing
Такаааам,първият - покрай празниците бяхте споменали нещо за орехов пастет,тогава не можех да пиша заради скапания нет в СЗ и само стоях пред компа четях каквото мога и се облизвах,но сега ще помоля някой ако може да ми даде рецептичката за него,за да накажа ММ...с приготвянето му hahaha

Вторият - както споменах вчера количката на дребс остана в СЗ,поради несъвместимост с останалия ни багаж Crazy,та сега съм на вълна избор на удобна,практична и ЛЕКА лятна количка,която освен всичко друго и да е красива Mr. Green Тъй като всичките вече сте минали по този път,ще се радвам да споделите от опит дали сте били доволни от вашите и какви са били Peace(надявам се изборът ми на количка да не се превърне в одисеята на стола за хранене Crazy hahaha)

Третият - кога след раждането ви се нормализира МЦ Rolling Eyes При мен се случват странни неща и незнам как да си ги обясня,а няма как да отида на лекар в момента Tired Значи след като спрях да кърмя ми дойде почти веднага,след което 2-3 месеца ми беше супер редовен,както винаги досега,но от 2 месеца насам нещата загрубяха и последният месец ми дойде с 20-ина дни закъснение,а този вече станаха към 10 и още нищо #Crazy Предполагам,че по-нормално щеше да е обратният вариант,затова съм и притеснена ooooh! За бременност изобщо не можем да говорим Naughty Mr. Green

П.П.Дано не съм ви затрупала с въпроси и инфо.... Whistling
Отивам да сипвам уискито,че да се отпусна малко Crazy(между другото,не обичам уиски,определено обожавам Космо и водка,но имам една бутилка,която ми вади очите всеки път и реших да я унищожа,за да мога да се оттърва от нея Mr. Green)

# 174
Вени, таратор  Joy

Аз си гаврътнах бърбъна и чак се учудих как успях да стана от стола (щото не бях яла много през деня) и да направя кюфтаците и мъфините  Mr. Green

Луси, като ти гледам изискванията към количката и ми се струва, че ще откараш до лятото да търсиш  Joy Гледай да е лека и като се сгъне да не заема място, другото не го гледай, а и да е удобна за детето. А цикъла ще се нормализира, не мога да преценя колко е голям сладура, щото с тия дни в лентичката ти не ми се смята  Joy но поне 1 г. ще мине докато си напълно сигурна в датата. Не зная и как си с теглото след раждането. При мен всичко беше нормално, но като свалих едни 18 кг. и пак се разместиха чарковете, после мина пак известно време и нещата се наместиха.

# 175
  • София
Леле, Хаяси, как една година бре! Не е ли много  newsm78? Моя не е давал отклонения, като изключа първите два месеца веднага след раждането. Но аз винаги съм имала точен цикъл... и обилен, и продължителен, ама това е друга тема, която оправих с противозачатъчни хапчета  hahaha.
Ох, аз много бързо си купих лятна количка навремето, че зимната ми тежеше. Гледах да е удобна за детето, с багажник отдолу (преди 11 години нямаше хипермаркети и обикалях пазарчето в квартала) и най-важното - имаше поставка за чашка за кафе за мама  Laughing.

# 176
Гледам говорите си за баби, аз за тях нИнам кво да кажа   33uu, но за дядо ( свекър ми ) мога само хубави неща да напиша  Heart Eyes и да кажа, че единствено той ми помага много !

Хая, и аз пържих кИфтаци, пекох карначета, пържих картофи и направих супа топчета и знаИш ли кво......ми днес съм на плодове   Sob

Луси , по т.1 трябва Мастерчето да дойде и да обясни
                     по т.2 помня , че нищо не помня  Crazy
                     по т.3 не питай, а при първа възможност отивай на лекар, не искам да те изплаша, но си е най-добре да се иде при човек който разбира  Peace       

# 177
  • Варна
Lussy, да н`тъ стряскам ама моя цикъл още не е тавряз. Laughing Спрях да кърмя преди 4 месеца някъде. Ма шъ съ опраи нема де да оди.
За количката аз бих си взела тази, но не знам какви пари те устройват като цена. Те и момичетата са казали, да е лека, удобна за дечко, багажник - това е най-важното, останалото е гъзария на майката. За марката съм пристрастна, защото нашата е такава - купувана е за каката и тримата ги извози и продължава.
А това е пастета http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=415187.msg17333754#msg17333754.
Рейче, нИдей бе жена. Как ми се доядоха кифтаци. И кайма си купих днес, ама нъцки. Като се прибрах няма вода и още няма. Twisted Evil

# 178
Тони, ти намери ли гумени бАтуши, че вчера видях на едно мЯсто? newsm78
Оф, като каза кайма, аз цял ден се пазаря с децата кво да им сготвя с каймата - муска - единият обича, др. не, лазаня, единият обича др. не  ooooh!, та накрая кюфтета  ooooh!

# 179
  • Варна
Ботуши, не съм намерила. Ама тия дни съм пешеходка и не съм фуканала да ги търся. Hug

Общи условия

Активация на акаунт