Отговори
# 105
Аз ако кърмех, също щях да го правя и през ноща....
Но ние основно сме на АМ  Peace

Ако имаш желание да махнеш добавката , започни да кърмиш нощем без добавка - поне 3-4 пъти  Peace

# 106

Ако имаш желание да махнеш добавката , започни да кърмиш нощем без добавка - поне 3-4 пъти  Peace

ами като не стига на бебето,как да го държи гладно, аз си дохранвам, кърмя по 1 час, така или инъче не й стига само кърмата от мен  Sad

# 107
  • София
и на мен не ми достига кърмата...  ooooh!
на кърмене около 20-30мл само има...  Whistling
Кърмя само от едната гърда... другата не пуска повече от 2-3 капки...  Crossing Arms
Та дори и да ме се увеличи кърмата... от една гърда... няма шансове...да е сито бебето  Thinking

# 108
Момичета, не помня коя беше казала, че може би днес ще има превод на болнични от началото на декември (последен превод за 1-вия болничен).

Ами, има превод Simple Smile

# 109
И при мен има превод, много ме зарадваха от НОИ Simple Smile

# 110
  • Отвъд алеята зад шкафа
И аз днес сутринта получих първия си превод, от ноември е. Приятно ме изненадаха, защото сумата е доста по-голяма, отколкото очаквах  Grinning Че и смс ми пратиха от НОИ да ме информират  Mr. Green

# 111

Като кърми нощем поне 3-4 пъти - вече казах... Кърмим се с Ема в 12, 2, 4, 6, 8 тоест 5 пъти  Crazy...На помпа мога да изцедя макс 40 мл - и то само сутрин - през деня и 10 мл не мога да събера  Peace Имам и везна - контролните мерения преди и след кърмене показват , че яде повече  Peace

# 112
  • София

Като кърми нощем поне 3-4 пъти - вече казах... Кърмим се с Ема в 12, 2, 4, 6, 8 тоест 5 пъти  Crazy...На помпа мога да изцедя макс 40 мл - и то само сутрин - през деня и 10 мл не мога да събера  Peace Имам и везна - контролните мерения преди и след кърмене показват , че яде повече  Peace

аз съм пробвала през ноща-само на гърда да го слагам... ами иска още...явно не му стига... иначе и ние се будим за ядене към 1,00-2,00, после към 4,00-5,00 и после вече към 7,00

# 113
Момичета, не помня коя беше казала, че може би днес ще има превод на болнични от началото на декември (последен превод за 1-вия болничен).

И аз имам превод за декември. Предполагам това е за това, че съм родила 10 дена преди термина.  newsm78

# 114
  • София
За пелените- и аз си мисля че вече сме за смяна на номера.В момента сме на Пампепрс 2,но от ден-два започна да пропуска пишкането,което доколкото си спомням беше показател за омаляване.
С тези разходки не остава много време за форума.Какво ли ще е като се запролетее Grinning.

# 115
И аз имам превод за декември. Предполагам това е за това, че съм родила 10 дена преди термина.  newsm78

Кога си родила с това кога ще ти го изплатят няма нищо общо Simple Smile Поне не и с първия болничен

# 116
  • Beyond the Frontiers

Няма връзка с термина. Въпросът е болничните от кога и до кога са. Моя е до 5-ти декември 45 дневния и получих за 2-та дена от декември превод. За другите чакам към края на месеца, че счетоводителката тази седмица ще внесе следващите болнични в НОИ

# 117
Мили мами и аз най-сетне да си седна на д-то,от снощи след 5 часа бебо не иска да спи и това е задремва за малко и пак се събужда та одеве чак в 12 часа заспа с 300 зора и 300 пробуждания,нахранихме се в 14:30 и сега уж още спи... нямаме още никакъв режим с главата надолу сме Thinking

Днес си пийнах една чаша прясно мляко дано не навредя нещо на малкия,пия я и ме гризе малко съвеста ooooh!

А и аз да кажа за просволутата кърма до вчера се оплаквах че тече като чешма,и от вчера след последното цедене в 18ч. (изцедих по малко колкото да ми олекне) гърдите ми се все меки,не са текли изобщо и не съм барала помпата за кърма,та се чудя дали се е регулирала от самосеби си или е започнала да спира ooooh! Някой ако знае какво се случва да ме светне по въпроса, а може и ЛЛЛ да каже???
не искам да спира,такмо свикнах и сега ако взема та пресъхна .... най ме е страх от това че Борко нахранен ли е със шише трудно му идва съня Tired,а на цицата си заспива сладко сладко Hug

забравих и да се оплача от друго, всяка вечер някой ми се мъкне да видел малкия,къде мойте родители къде лелята...къде чичото,а чичото си води и приятелите #Cussing out а как да им кажем не идвайте нз Tired newsm78

# 118
vanina_nina, мисля ,че от ЛЛЛ може да ти помогнат с консултант по кърмене у дома  Peace ... ако имаш желание разбира се Hug .. Иначе и с АМ се отглеждат чудесни деца . С първото ми дете бяхме на смесено хранене, защото имах същите тревоги като теб : исках да имаме режим от самото начало с нощта пауза, да кърмя по 15 минути от гърда, до знам точно колко е изял, за да съм сигурна ,че му стига  и други щуротии, знаеш ги всичките..В резултат синът ми се отби за по-малко от месец...Цедих се 8 месеца и пълен ад ...Сега съм малко по-уверена и спокойна и за това от опит те съветвам да имаш малко повече доверие в себе , в бебето и в природата  Hug... и по-малко в помпата за кърма  Peace

Стефи , честито - регулирала си кърмата - край на напрежението и помпата - сега само се наслаждавай на кърменето - пресъхването кога ще стане ще решиш ти - можа и след 5 години - стига да има кой да суче толкова време  Crazy  Hug Hug Hug

# 119
  • София
Radostche
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт