Дрицкащ Еднокриминолог се моли на Благородица, да ОспеЙ с вкусутий-64

• 25 320
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Щтрюделче в заглавието, моляяя  Praynig

И в реда на мисли за облечките и обложките - имам познат, който ги нарича облицовки  Mr. Green

И един
Цитат
уником
И от мен един глас за вмъкване на щтрюдлче, че е много сладко.

# 556
Цитат
така е,но аз вече един път съм имала хламиди преди 2 год. излекувах ги, сега пак открих,че имам лекувам ги,но тези хламиди,знам какво причиняват... чела съм още много фактори,които пречат,ако имаш развалени зъби,ако не пиеш достатъчно,витамини,стрес,спермата на партниоора

ooooh!

# 557
  • София
Не било миди, ами хламиди  Rolling Eyes

# 558
Цитат
така е,но аз вече един път съм имала хламиди преди 2 год. излекувах ги, сега пак открих,че имам лекувам ги,но тези хламиди,знам какво причиняват... чела съм още много фактори,които пречат,ако имаш развалени зъби,ако не пиеш достатъчно,витамини,стрес,спермата на партниоора

ooooh!

Така е, ако не пиеш достатъчно.  rotfImao

Wink и аз имам подобен Simple Smile цитирам по памет: "Ти ще ми кажеш, че в пуртукал няма нито едно "у"! Аз нали чувам, че има поне няколко!"

Да, беее!

# 559
  • Sunshine state
И аз искам щрЮделчето в заглавието.Много е забавано. Peace

# 560
  • Viena
 нищесте

# 561
  • София
Цитат
роботодателя
Цитат
докемунтите

# 562
  • София
Цитат
браво чудесен резолтат продалжаваѝ в сащия дух другия пат да е още по хубав успех

Цитат
аз сащто нямах симптоми много само леки болки в гардите затова мисли само за хубави работи и мечтите се сбадват

Цитат
сношти  имах болки от ляво и краста ме болеше не много силно  но се притеснява ,какво да правя пих нош-па малко ме отпусно но от време на време пак се появяват.ДА се обадждам ли на доки даите савет,в петак сме на преглед има ощте много време до тогава  доно вси4ко е  наред

Цитат
чакашти
 щте

Цитат
здравеите моми4ета как сте за сега сам добре след една седмица сам на преглед да видим как са моите мани4ета благодара за хубавите пожеланиата на вси4ки да сте живи и здрави

Попаднах на извор.  Crazy

# 563
Цитат
Аз предлагам всички жени уважаващи себе си с децата си да заминем за Чужбина където има достойни мъже да ни обичат и да се грижат за нас!ДА оставим и без друго умиращата България на плодовитите циганки и българските мъже!  Laughing Как звучи само - СМЕШНО-БЪЛГАРСКИ МЪЖ!!! КОМИЧНО И ГРУТЕСКОВО!!!!!!!!!!!!!  Joy

В писанията на авторката има още много мат'риал, но грУтеската е находка Simple Smile

# 564
Цитат
миришешти
Simple Smile

# 565
  • Mars Hotel
Цитат
Направих Фи-зарядката
Mr. Green

# 566
  • Бургас
Цитат
Другото ,което е да си прецениш и сметките в комплекса, който не са никак малки.

Цитат
направо се потрисвам като чета

# 567
  • Mars Hotel
Цитат
здравейте,в на4алото се мажех с мазилото на САНОСАН,не е ло6о ,но сега ве4е към,края на 6стия месец запо4нах по сериозно....има едно мазило на немската фирма   АБОфарма ,води се възелин с екстракт от невен..много е хубаво за6тото не остава мазно веднага попива...но се усе6та супер хидратира6тото му действие...с него мажа не само корема но и хан6а и бедрата...и ръцете и гърдите пробвайте го ....мн е добро
Crazy

# 568
  • София
Цитат
хълка

# 569
Цитат
отклончиво ми казаха

Общи условия

Активация на акаунт