Дрицкащ Еднокриминолог се моли на Благородица, да ОспеЙ с вкусутий-64

• 25 314
  • 739
  •   1
Отговори
# 585
Кемизарник трябва да е нещо като кочина. Поне в темите тук съм го срещала с такова значение.

# 586
  • 221B Baker Street
Кемизарник трябва да е нещо като кочина. Поне в темите тук съм го срещала с такова значение.

И аз така мисля..... Thinking

# 587
За пръв път я чувам. Мерси!

Пореден поток:

Цитат
ами да най-важно е как се 4увства6...ако се 4увства6 ок с 30 кг отгоре ок...няма никаъав проблем...но все пак има някакви норми , не може да няма,,,,за медицината е важно да има,,,много то кг не са от полза и за бебето....не са от полза и за майката....нали трябва да има някакави критерии,никои не е казал 4е трябва при вси4ки да са такива...

# 588
  • София
Чувала съм за кИмизарник в смисъл на някакво много мизерно помещение. Но мислех, че се пише с И.  Laughing

# 589
Здравейте, не съм много добра в цитатите, но това ме побърка:
Цитат
здравейте баде6ти и млади майки....до термина ми остават о6те 3 месеца ,но смчтам о6те от сега да запо4на да събирам мнения кой къде и как е раждал....от събраната инфо до сега ми се струва 4е най -добре е в АГ вАРНА,тъй като там има неонатологично отделение,но пък условията за майките били ужас...моята лекарка е била завежда6та на отделение там,и понякога все о6те водела раждания там...като 4е ли ми се иска да избера нея,но не сам сигурна за болницата....тя ми спомена набързо и 4е там поставяли мн добре епидурални упойки....ако някои има прясна инфо за това неека сподели..

# 590
Цитат
Цитат
Не е ли президенТша?

Може и да има "Т" между "н" и "ш" обаче на мен лично "президенша" ми звучи някак по мелодично докато с това "т" стават много съгласни букви и лично аз трудно го произнасям и трудно го пиша с толкова много съгласни букви на едно място.
Това е за аналите на темата. На него/нея не му/й било мелодично... Joy

# 591
Е да, мелодичността е много важна. Вий желайте ли кайсий, има ме уником вкусутий, пазят дупито от стрий, с минимом калорий... Не е ли мелодично, кв'о, я виж как кат песен се лей... Flutter

# 592
Е да, мелодичността е много важна. Вий желайте ли кайсий, има ме уником вкусутий, пазят дупито от стрий, с минимом калорий... Не е ли мелодично, кв'о, я виж как кат песен се лей... Flutter

Поклон пред таланта! Joy

# 593
даже става за заглавие  Joy

# 594
Цитат
водонепромукаеми материали
Цитат
хълка

Последна редакция: пт, 20 яну 2012, 08:38 от papi6

# 595
  • Mars Hotel
Невероятен пост, който няма как да не споделя:
Цитат
Здравето на майката е много важно и за детето!!! Обърни си внимание!
Ти си добра майка  bouquet затова трябва да го направиш!
 Това е най-доброто за фемали!

smile3544

# 596
Фемали?! Превод?

# 597
  • София
Семейство вероятно  Rolling Eyes

# 598
  • София

По-скоро е "female" - жена  Peace

# 599
От автобиография: