Каква е вината на Фатмагюл ?(Fatmagül'ün Suçu Ne ?)~ 68

• 53 379
  • 727
  •   1
Отговори
# 675
 във Фейсбук Engin Akyurek WorldWide
има тв интервю от 2009 с двамата Енгин и Мелиса Сьозен, някой разбира ли за какво говорят и защо толкова се смеят?!

# 676
  • София
Cruela,

# 677
  • София
има тв интервю от 2009 с двамата Енгин и Мелиса Сьозен, някой разбира ли за какво говорят и защо толкова се смеят?!

.....пусни линкче, Валентинке.

.... а сетих се това май беше по време на излъчването на "облака" .... гости са на Беяз и обсъждат действието на сериала.... ако е това.

# 678

Hug

Рива,много хубово емотиконче  Joy

# 679
  • София

Имам си два любими линка с емотикони ..... има всякакви, много са сполучливи, забавни и нетрдиционни.

# 680
На Енгин фенките са май - "под марулАта на сянка,в сладка дрямка" (Slawena, взех го малко на заем).
Очаквах повече ентусиазъм от това:

Ж: В живота му има ли някой? Щом сте приятели сигурно знаеш…
С: Доколкото зная, не.

# 681
На Енгин фенките са май - "под марулАта на сянка,в сладка дрямка" (Slawena, взех го малко на заем).

Wink

Taя пък до колко ли знае,сякаш му свете нощем Joy

# 682
Тя е от типа "златотърсачки", които гледат да се отъркат в чуждата слава.  Mr. Green

# 683

Круелита, тая персона с фото шопа изобщо не я отразих като час от биографията на Енгин. Неква лузърка, решила да се прави на интересна.
Ако беше някаква на Енгин немаше и сричка да излезе от нея за отношенията им. Whistling

# 684
riviera, mariana, cruela,   bouquet за интерсното инфо!
mimata 67, много хубав пост!

Относно прогнозата ми за сериала по БТВ. Мисля, че много хора изобщо няма да го загледат, защото са предубедени отностно ТС. На други пък ще им се стори тежък за гледане. Но със сигурност ще спечели и зрители, които ще го оценят.

.....пусни линкче, Валентинке.

.... а сетих се това май беше по време на излъчването на "облака" .... гости са на Беяз и обсъждат действието на сериала.... ако е това.
newsm10

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 14:54 от campanula

# 685
gery_dobreva, точно теб очаквах първа да изскочиш из под марулята.

# 686
# 687
gery_dobreva, точно теб очаквах първа да изскочиш из под марулята.
Ами така де,  трепя конкуренцията просто докат е малка.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 688
Ами така де,  трепя конкуренцията просто докат е малка.  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

И докато не се е събудила curkuma в Канада.  Wink

# 689
Жалко, че е сам, бих искала да е щастлив, знам че няма шанс да е с мен. Сигурно е трудно с такава известност да намериш любовта и дори нормално да общуваш. Винаги ще се съмняваш в хората дали са искрени, ще се пазиш от папараци...където и да се появиш, те гледат под лупа. Той трябва да е много добре с нервите, пред журналистите винаги запазва самообладание, усмихва се.

Общи условия

Активация на акаунт