Среща на дамите от Тортената тема

• 22 777
  • 750
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Ванче, благодаря, че пусна темата в Тортената. Чак сега я виждам...То...как се виждат нови теми, в които не си писал, ако не ходиш да разглеждаш "съдържанието" на форума?

Гласувах за 29-ти, защото ми се струва предпочината от повечето дата, така поне да се броят и хората за резервацията. Живот и здраве, надявам се да се видим.

# 31
Ей Ванче,четеш ми мислите.Точно днес се бях съсетила че е време за срещичка.Ами на мен ще ми е по удобно за края на месеца така че 28 или 29 ще гласувам.

# 32
Мараба дружина!
За много години, живи и здрави да сте и с много нови творения да ни радвате Simple Smile

И аз съм без претенции, май щях да пътувам, ама май засега няма щото няма кой да ми го организира Simple Smile

Казвайте, смятайте, пък ще се включа в крачка

Ванче, на големи патерици и кокили, честит Ванин ден, бъди много здрава, щура, каквато си Simple Smile
ПоздраФ Simple Smile

# 33
Ванче, на големи патерици и кокили, честит Ванин ден, бъди много здрава, щура, каквато си Simple Smile
ПоздраФ Simple Smile
МерсЪ!!!
Писах съобщение във ФБ на една наша обща познайница и забелязах нещо много интересно. Чакайте да ви покажа под какво мото ще протече тази среща. Вижте картинката която ми се САМОприкачи.
 Joy
Носете си тестовете за бременност, ще ви ги проверявам на входа!!!
Без тест, няма да ви допускам! Гарантирам анонимността на резултатите срещу подкуп, иначе ще ги публикувам в нет-пространството!  Mr. Green

# 34
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ванче, бе......... тия дни направо си ......... Охохохо! Обичам да те чета!

# 35
  • София
ПоздраФ Simple Smile
МерсЪ!!!
Писах съобщение във ФБ на една наша обща познайница и забелязах нещо много интересно. Чакайте да ви покажа под какво мото ще протече тази среща. Вижте картинката която ми се САМОприкачи.
 Joy
Без тест, няма да ви допускам! Гарантирам анонимността на резултатите срещу подкуп, иначе ще ги публикувам в нет-пространството!  Mr. Green

Ще помоля някой да ми услужи с теста, аз ще нося в повечко материал за него, ако на някой му потрябва.  Mr. Green

# 36
Ще помоля някой да ми услужи с теста, аз ще нося в повечко материал за него, ако на някой му потрябва.  Mr. Green
Забрави!  Naughty шЪ си носиш тест и шЪ пикай`ш на място!
Аааа маха! Това е корупция! Да не сме в партийния дом! Ще ми гласува тя с чужда карта! Ааааайде! Да ги нямаме такива!

# 37
  • София
Забрави!  Naughty шЪ си носиш тест и шЪ пикай`ш на място!
Аааа маха! Това е корупция! Да не сме в партийния дом! Ще ми гласува тя с чужда карта! Ааааайде! Да ги нямаме такива!
А не, картата си е моя, само банка искам.  Mr. Green

# 38
Без тест, няма да ви допускам! Гарантирам анонимността на резултатите срещу подкуп, иначе ще ги публикувам в нет-пространството!  Mr. Green

Joy Joy Joy
Ми по-младичките да му мислят по въпроса, аз кво, вече си минавам спокойно през детектора  Laughing
Няма какво да се охарчвам допълнително с разни му там тестчета, я!

# 39
 Laughing Laughing Laughing
Само да попитам за мен важи ли пропусквателния режим???? Thinking
Гласувала съм за 29ти, но ми е все едно Sunglasses

# 40
Минаваш, ама на тебе ще ти издам писмена забрана за достъп до тортените семинари! Ще послужиш за черен пример за тези, които не са идвали на семинара - да си знаят.
Така е, който за 4 дневен семинар се появи при нас 2 пъти за по 1 час.... ей го на резултата! Срам за племето си ти, сраааааааам!!!!   hahaha

# 41
  • у дома
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 42
Joy Joy Joy

При тоя главобол дето ме гони, поне настроението ми се оправи  Heart Eyes

# 43
  • Sofia
Ако това ще е темата на срещата аз направо на другата през следващия месец ще дойда, че се притеснявам с толкоз хормони на едно място да не прихвана нещо.  Mr. Green

Гласувала съм за 29ти, но ми е все едно Sunglasses
Не знам на теб как така ти е все едно, на нас не ни е все едно, насред срещата да не тръгнеш да раждаш.  Laughing

# 44
Не знам на теб как така ти е все едно, на нас не ни е все едно, насред срещата да не тръгнеш да раждаш.  Laughing
Спокойно! И на мен ми мина през акъла, но набързо направих някои сметки и скроих 2 плана.
 План А :Окръжна болница е на 3 км от пицарията. И двете чудовища там ги раждах, така че спокойно! Родилно има! Тя само да при"ох"ка, мятам я в багажника и я занасям право там. Мятам им я, и да се оправят по натам.
План Б: При условие че ще сме поне 20 кифли, все ще и избабуваме някак си. Нали ни събират големи маси. Ще я разпнем отгоре и ще се справим някак си! А пък после ще хвърляме чоп на кой да кръсти чавето.

Общи условия

Активация на акаунт