Среща на дамите от Тортената тема

• 22 803
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • София
План Б и на мен ми мина през главата. Да нося ли кърпи?  Laughing

# 46
  • у дома
луди, лудиии, луди Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

да ви кажа ли Ванчето какъв въпрос ми зададе, когато звъннах да й честитя РД  
  Mr. Green hahaha

# 47
  • София
луди, лудиии, луди Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mr. Green hahaha
Е па...

# 48
Уфффф вече съм по-спокойна Sunglasses
Така представилия се екип го одобрявам - с две думи: Имам си избор на екип Grinning
Laughing Laughing Laughing
Само да попитам за мен важи ли пропусквателния режим???? Thinking
Минаваш, ама на тебе ще ти издам писмена забрана за достъп до тортените семинари! Ще послужиш за черен пример за тези, които не са идвали на семинара - да си знаят.
Така е, който за 4 дневен семинар се появи при нас 2 пъти за по 1 час.... ей го на резултата! Срам за племето си ти, сраааааааам!!!!   hahaha
Никакъв пример не мога да бъда. Тогава се действаше според капацитета на базата! Аз съм потърпевша от цялата история. Къщата с бароковия стил я препоръчвам горещо (е, смесица от стилове). Но от семинарите не се отказвам!!!!!
План Б и на мен ми мина през главата. Да нося ли кърпи?  Laughing
Да, моля всичко да бъде осигурено (все пак съм с "Избор на екип")!
луди, лудиии, луди Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

да ви кажа ли Ванчето какъв въпрос ми :

И въпросът беше.......?????

Както и да е - датата е почти избрана, екипа е налице, вече съм спокойна. Отивам спокойно по молчетата.

# 49
  • Тракийка в Софийското равно поле....

Мноого, много луди  hahaha

Кажи за въпроса, че тия дни Ванчето ми поддържа настроението и без това!  Whistling

Манинка, можеш да разчиташ на напълно естествено раждане, без намеса и системи и с много "дули"  Party Mr. Green

# 50
Вие торти нямате ли да правите бе женуря?!? Изтрещяхте тотално тук, че чак и на жената родилен екип събрахте  ooooh! То тая работа не е като оная работа....

Както казах и преди аз съм винаги под въпроЗ, но пък с голямо желание, та сигурно ще дойда пак. Ванчето лееекинко ме изплаши с тия снимки по съобщенията във ФБ, но щом се налага ще препикаваме на входа пръчките...Ама ако следващия път завишите изискванията, аз няма да идвам- две деца родих, стига ми толкоз... Crossing Arms

# 51

Mr. Green hahaha
Първо на първо, не си ми се обадила ти, а мъжът ти. Второ на второ, не си ми честитила нищо, а ми пяхте като трио Българка "Честит Рожден Ден" и аз си поисках догодина да ми пеете вече квартет. И трето на трето изобщо не помня какво съм те питала. Кой знае каква глупост съм изтресла... Помня че миналата година ми беше свинско настроението на РД, та ти ми го оправи с хубавата новина за бебо Бобо и още тогава ти казах че ще е мъжко, ама тая година .... не помня какво съм ти врачувала.... Да не съм ти пожелала 4то?  Rolling Eyes

# 52
  • у дома

Mr. Green hahaha
Първо на първо, не си ми се обадила ти, а мъжът ти. Второ на второ, не си ми честитила нищо, а ми пяхте като трио Българка "Честит Рожден Ден" и аз си поисках догодина да ми пеете вече квартет. И трето на трето изобщо не помня какво съм те питала. Кой знае каква глупост съм изтресла... Помня че миналата година ми беше свинско настроението на РД, та ти ми го оправи с хубавата новина за бебо Бобо и още тогава ти казах че ще е мъжко, ама тая година .... не помня какво съм ти врачувала.... Да не съм ти пожелала 4то?  Rolling Eyes

ми мъжо ще звънне, естествено, ама и с мен си говорИ после  Mr. Green попита ме дали няма пак да те зарадвам с новина за бебе  Mr. Green Mr. Green явно бебета са ти в главата, ще си поговоря с щерка ти, щото ти се дърпаш  Joy Joy hahaha

# 53
 Mr. Green Mr. Green явно бебета са ти в главата, ще си поговоря с щерка ти, щото ти се дърпаш  Joy Joy hahaha
Така говориш, щото не ми знаеш пъкления план. След 10 години, като стана на 50, ще си направя инвЪтро /щото за друго едва ли ще ставам/ и ще родя 6-7-8знаци. Ще ме пишат по вестниците, ще ме дават по телевизията, ще стана известна, от цял свят ще ми пращат помощи и дарения, ще  въртя търговия с излишното  те, така!!! Другото няма да ви го издавам, щото ще искате и вие.
Айде, стига сте се гаврили с баба ви Гицка, ами, кажете алъш-вериш нещо ще въртим ли? Да не се присетите пак 15 минути преди срещата?
Айде, мислете аз отивам да си сглобявам тортата, че Лейди Милейди ме насмете че бездействам.

# 54
Ехххх ,защо си нямам едно самолет4е... Mr. Green
Знам,4е е рано още,но 4акам с нетърпение датите за семинара

# 55
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Тук голяма забава се е заформила. Надявам се да се присъединия на срещата, да не пропусна раждането на тортеното бебе. Нали се събрахме за зачеването му, редно е да поемем своята отговорност и за раждането му - планът на Ванчето с разпването на Манинка е просто уникален!  Laughing

# 56
То вярно е началото на Януари , но за кога мислите да организирате Семинара ?
Ели ти да не плануваш отново да се прибираш тази година

# 57
Има ли семинар,без нея не може Naughty ще я чакам със нетърпение.
Ама верно няма ли да има алъш вериш,на никои нищо ли не му трябва?

# 58
Ааааа, не така, на мен ми трябва - пудра захар, ама като не знам дали ще идвам като се събирате, за какво да се обаждам и да се включвам в коалиции? ...

# 59
  • София
Тук голяма веселба  hahaha цяло раждане сте планирали.
Ако някой с кола ходи до Илчовски и после на срещата аз бих помолила за  5 кг пудра захар.
Интересува ме и белия им шоколад на калъпчета от 5 кг, беше към 25 лв, някой купувал ли го е?
А и някой ползвал ли е Крем Голди микс на Пико http://alimco-bg.com/bg/products/items/145 Албенка каза, че го ползва за 3д торти? Ама големшък ми се вижда пакета от 10 кг само за проба  Mr. Green
Мога да дам паричките предварително  Blush

Общи условия

Активация на акаунт