iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 28-а тема

• 31 379
  • 736
  •   1
Отговори
# 210
  • у нас
трябва ми пробиотик за дете малко над 1 год. Имаме проблемен запек, не повлияващ се от прием на повече течности и храни с уж слабителен ефект.
Бих искала да е течна форма и приятно на вкус Embarassed препоръчайте ми моля ви Praynig

има едни продукти които се питат постоянно Rolling Eyes защо не се добавят в първия пост - коластра, рибено масло, пробиотици, НА, ,Q10.... newsm78

# 211
Този пробиотик гледам че има доста доволни мами за бебета и е на прах http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Primadophilus-Children-5-oz-141-75-g/10270?at=0

# 212
Този пробиотик гледам че има доста доволни мами за бебета и е на прах http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Primadophilus-Children-5-oz-141-75-g/10270?at=0
Аз също този мислех да поръчвам, спря ме единствено забележката, че трябва да се държи в хладилник (няколко транзитни дни няма проблем, сега пристигат бързо нещата), а пък аз поръчвах преди празниците и очакваното забавяне на пратките се оказа реално.

# 213
Аз също този мислех да поръчвам, спря ме единствено забележката, че трябва да се държи в хладилник (няколко транзитни дни няма проблем, сега пристигат бързо нещата), а пък аз поръчвах преди празниците и очакваното забавяне на пратките се оказа реално.

Предполагам указанието да се държи в хладилник е след като се отвори. А не при самото транспортиране като някой други пробиотици. Така че няма опастност а и си е зима.

# 214
  • Видин
Добър е. Такъв даваме на бебето, а на баткото на същата фирма, но дъвчащия Simple Smile

# 215
Здравейте ! Да попитам  някой поръчвал ли е магнитния балсам на джованни/  http://www.iherb.com/Giovanni-Magnetic-Power-Treatment-MDL-23-5- … 150-ml/14837?at=0   / да сподели впечатления .Необходимо ли е да се използва  заедно и със шампоана или може и самостоятелно

# 216
  • у нас
благодаря за препоръката, тоя ще е  Peace

# 217
  • София
Здравейте ! Да попитам  някой поръчвал ли е магнитния балсам на джованни/  http://www.iherb.com/Giovanni-Magnetic-Power-Treatment-MDL-23-5- … 150-ml/14837?at=0   / да сподели впечатления .Необходимо ли е да се използва  заедно и със шампоана или може и самостоятелно
Ползвах го заедно с шампоана и не ми хареса. Целта ми е виталност и краищата на косата да не се заплитат. Мисля, че имаше други, които бяха доволни. Няма проблем да се използва самостоятелно...

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 218
  • плевен
здравейте момичета да ви попитам някой чака ли поръчка от 15-12-11 имах една от 12-12-11 и я получих още преди нова година а тази я няма до 30 лева са и двете  bouquet

# 219
здравейте момичета да ви попитам някой чака ли поръчка от 15-12-11 имах една от 12-12-11 и я получих още преди нова година а тази я няма до 30 лева са и двете  bouquet

аз чакам една от 15.12 за 16долара и една голяма от 27.12 още ги няма.

# 220
Има ли още някой, който да чака поръчка от 1.12?  Confused

Аз чакам от 30.11,шипната на 02.12.
Днес звънях в рекламации международни пратки/ а.l.e.n.a.беше писала ,че ще звъни също ,макар и за пратка от друг сайт/, и те ми казаха същото,като останалите-че е абсурдно да се провери за влязла пратка /както и да се подаде жалба,че не е получена/,по име и адрес, щом няма трекинг номер или бар код от изпращача.

Код за 5$ отстъпка PES991

# 221
Има ли още някой, който да чака поръчка от 1.12?  Confused

Аз чакам от 30.11,шипната на 02.12.
Днес звънях в рекламации международни пратки/ а.l.e.n.a.беше писала ,че ще звъни също ,макар и за пратка от друг сайт/, и те ми казаха същото,като останалите-че е абсурдно да се провери за влязла пратка /както и да се подаде жалба,че не е получена/,по име и адрес, щом няма трекинг номер или бар код от изпращача.

Код за 5$ отстъпка PES991

И аз чакам от 1.12, шипната на 2.12
Доколкото ви чета никой не е получил от тази дата.
Предполагам тази партида просто обикаля някъде и се бави по някаква причина, но вярвам, че ще дойде  Peace

# 222
  • Видин
Моята на 5 е шипната, на 1 е направена. Вече взех да губя надежда ... Пристигнаха ми 3 пратки преди НГ, които бяха направени след тази от 1.12, а нея я няма  Sad

# 223
Ще дойдат лошото е че разчитаме на тези добавки които чакаме и ще стоим без добавки докато дойдат а това не е много приятно.

# 224
  • София
Днес си взех от митницата пратка от 09.12

Kод за отстъпка 5$   LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

Общи условия

Активация на акаунт