Грижи за косата - 87

• 74 528
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • sofia
 алена, благодаря за отговора, аз намерих това макси хеир , но се чудя колко време триабва да се пие , и как е по добре по  една таблетка дневно или по две? също така мисля да си взема биотин и него да пия, трябва ли да взема и някакъв шампоан или  ампули за по добър резултат, и наи важното колко време да се прави лечението ?
благодаря предварително.

# 136
бих помолила някое от момичетата, които пишат тук и са добре запознати с проблемите на косата за помощ...
Имам много гъста и силна коса с дебел косъм. Третирам я топлинно много често като ползвам термозащитни продукти, обаче незнайно как съм си изгорила бретона. Той е плътен и в долната си част на докосване е като кукленска коса- твърд, самите косми не са скъсани, а стоят някакси  ситно накъдрени, незнам как да обясня. Неможе да се подстриже, защото ще е твърде къс, а така ми е от месец-два. Проблемът е , че ми го подстригват по малко, но от пресата пак така става, явно си имам обгорен участък.
Има ли някакъв начин да се поправи, все  пак космите са здрави, даже ги дърпам и пак не се късат лесно?
Мерси

# 137
Чували ли сте нещо за шампоан за коне с биотин? Днес дадоха по новините /в Испания/.  Rolling Eyes В интернет има различни видове и се коментира по форумите... някой пробвал ли е и какъв точно?

# 138
Чувала съм, не съм ползвала.

# 139
  • Пловдив
Аз го купих преди 3-4 месеца от ветеринарната аптека  Mr. Green (ходих за тривитаминол и панавейксал). Собственика е лекар и разопаковаше кашон с шампоани и го коментираха с една жена. Оказа се, че тя е лекарка в Германия и там също се използвал масово против косопад и укрепване на косата. Немски, 0,5 л., 11 лв., много витамини и ... После мога да  дам състава. Хубав е шампоана, но нямам точно наблюдение за действието му, тъй като с дъщерите ми използваме още доста видове и ги редуваме /предимно Керастаз - Олео Релакс и Сатин2/, а и ходим на терапии с ултрасоник и други просукти.

# 140
Как се казва? Mr. Green

# 141
За този ли става дума?  Mr. Green Ще ми вкарате нова муха в главата....  Mr. Green

# 142
  • в 1001-та нощ
алена, благодаря за отговора, аз намерих това макси хеир , но се чудя колко време триабва да се пие , и как е по добре по  една таблетка дневно или по две? също така мисля да си взема биотин и него да пия, трябва ли да взема и някакъв шампоан или  ампули за по добър резултат, и наи важното колко време да се прави лечението ?
благодаря предварително.

в максито има достатъчно биотин  Peace няма нужда да вземаш отделно; не се предозира, излишното се изхвърля, но е безсмислено  Peace колко дълго поне 3 месеца, после можеш да продължиш с омега 7 със силика и биотин  Heart Eyes

за шампоан и ампули - би било добре, поне ампуките, за мен удачни и удобни са неоптид или хроностим на дюкре, впръскват се и е наистина удачно да прилагане, а и действат, но може да вземеш и на Виши, или анастин на дюкре - както прецениш  Peace

шампоаните не винаги се понасят добре, затова трудно бих казала кой ще ти хареса - но огледай - анафаз на дюкре, червения деркос на виши; на мен фитовал и на клоран с хинин - не ми харесват но е индивидуално на кой кое му пасва и харесва  Peace

# 143
  • Перник
Добро утро,момичета  Hug
Аз влизам с молбата да ми препоръчате сешоар...държа да се справя добре с  изправянето с четка и да има дифузер...гледах доста на Валера.огледах се и на респекта на ровента(някой дали го е ползвал  newsm78 ),но искам да се консултирам и с вас   bouquet

# 144
  • в 1001-та нощ
от Португалия ли ще го вземаш?

гледай мощността, силата на въздушната струя .... по възможност да има йонизатор  Peace

обикновено е с приставки за изправяне, а дифизера се взема отделно, но е с пружини и ако отпред е тънък за приставка за изправяне и дифузера става  Peace

# 145
  • Перник
Мога и  от тук да го взема,но имам възможност и да го поръчам от един руски сайт  Wink в момента там ги разглеждам....http://appliances.dostavka.ru/Melkaya-bytovaya-tekhnika/Feny йонизация,да,обезателно...Valera ST7200T ми се струва хубав,само че не виждам дифузер,а и отделно не го виждам

# 146
Има добра цена на конския шампоан+балсам в англ. Амазон - 10 лири с доставка до БГ Simple Smile

# 147
  • в 1001-та нощ
malvinka88 не са дадено всички параметри, а и ми се струва слабичък, 1800 вата мощност е долната граница, аз бих те насочила към над 2000 вата, но и това ще стане  Peace ако няма друг вариант  Peace

другият важен параметър е въздушният поток - гледай да е 73 m3/h - за д асе свърши работа ту трябва силна струя - иначе духаш, духаш и нищо Sad

- други екстри - които не бих подценила - да има йонизатор, бутон за студен въздух, повече опции за топлина и сила на струята (повече степени), филтърът да е сменяем (отзад, където излиза въздуха)....теглото, макар, че ти ще го ползваш за себе си - колкото по-лек, по-добре  Peace

# 148
  • Пловдив
За този ли става дума?  Mr. Green Ще ми вкарате нова муха в главата....  Mr. Green
 Laughing  http://www.ebay.co.uk/itm/PHARMAKA-HORSE-fitform-Dermocan-Pferde … ter-/110763464937 за този, но моят е 0,5 л.
А ето и една полезна статия, защо хората използват "конският" шампоан  Mr. Green http://www.essortment.com/hair-care-advice-horse-shampoo-popular … humans-59340.html

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 16:02 от Rusalka:)

# 149
  • Перник
Благодаря ти,a.l.e.n.a .... и на мен този ми се стори слабичък,иначе сменяем филтър,йонизатор,бутон за студен въздух,степени,тегло,всички тези са му ок,но виж това за въздушния поток не го намирам в характеристиките  Sad ,а и като че ли не съм виждала да го дават при описанието на повечето ,които гледах...ако може да не насочите към сайт където мога да разгледам и това  newsm78
Вече толкова се оплетох,че направо най-добре някой конкретно да ми покаже един хубав и да го взимам,че аз гледам гледам и ту му липсва йонизацията,ту е слаб,ту нещо друго.. Crazy

Ето на този му открих потока http://www.kozmetika.bg/show/Valera/45191_I-FAN-Ionic-%D0%94%D0% … 0%BE%D0%B0%D1%80/ обаче пък 2000 вата дали са достатъчни  newsm78

Последна редакция: сб, 14 яну 2012, 16:15 от malvinka88

Общи условия

Активация на акаунт