Грижи за косата - 87

• 74 533
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Бръм Бръм, страхотна коса! Peace
Приглаждащ ли я допълнително? Много искам и аз такава гладка и права коса!

# 586
  • here, there, everywhere
Maxi Hair по каква схема се пие? Колко дни го пия и колко почивам?

# 587
  • в Кошера
Бръм Бръм, каква е косата ти по принцип? На снимките как си я стилизирала? Прекрасна е!  Heart Eyes

# 588
  • В мечтите
Честит Празник момичета и от мен  Hug!
Това Макси хеар..на коя фирма е newsm78..може ли да се пие по време на бременност  Rolling Eyes?

Аз не бих рискувала да пия нещо различно от добавки и витамини за бременни, по време на бременността...
Аз да попитам  за всеки случей;-)..много ми е зле косата и след 2рото дете..просто..ми оредя съвсем  Sad..и мисилех малко да я подготвя за в бъдеще.. Бръм Бръм Браво!!!На това се казва лъскава коса  Twisted Evil

# 589
Момичета - въпросче: Защо от домашните маски косата ми се втвърдява?  newsm78
Обичам да си приготвям маска от яйце, кисело мляко, мед, сок от лимон, алкохол, зехтин и бадемово масло. Стоя 2 часа, мия с шампоан и косата е твърда, жилава. Коя съставка да избягвам, бихте ли подсказали?  Praynig
Когато правя маска само от масла, със затопляне - косата е мека...

# 590
Здравейте момичета Simple Smile Благодаря за комплиментите!
/До последно мислех, че съм писала в темата за проф продуктите за коса  Embarassed /
Стилизирането се състои в следното: нанасяне на продукт без отмиване, след това /напоследък вече не/ на термозащитен такъв, четка и сешоар и след това преса или маша. След топлинната обработка не слагам нищо.
По отношение на блясъка има какво да се желае, но се надявам, че след по-продължителна употреба на проф продукти да има резултат.
Косата ми, като малка и като тийн, беше чупливо - къдрава, но с течение на времето се поизправи. Преди беше изтънена и си я носех чуплива. Преди няколко години, обаче, я отрязох на черта и не изгледжа добре, без да е пресована или навита с маша.
Иначе е сравнително гъста, с нормален към тънък косъм. Дълга е приблизително до средата на гърба. Не е суха, но не мога да кажа и че се омазнява прекомерно бързо. Мия я през ден, а понякога и всеки ден.

# 591
^ Ако можеш да публикуваш снимка и преди използването на Афоджий : ))
Иначе на снимките изглежда изключително здрава!

# 592
Май само за тази се сещам да имам - http://prikachi.com/images/387/4495387o.jpg
Снимката е правена с телефон /преди около година и половина/ и не е с блестящо качество Simple Smile

# 593
Май само за тази се сещам да имам - http://prikachi.com/images/387/4495387o.jpg
Снимката е правена с телефон /преди около година и половина/ и не е с блестящо качество Simple Smile

Е, пак си ти е била хубава косата! Браво!

Много харесвам прави, равни коси. Hug
Ако моята не е етажирана цялата, а е с една дължина - ще изглежда като каска на главата ми, толкова ще е дебела! Shocked

# 594
Maxi Hair по каква схема се пие? Колко дни го пия и колко почивам?
Да се самоцитирам. Имам 2 опаковки, но незнам кога и колко да направя паузата. Моля за съвет.

# 595
  • в 1001-та нощ
2-3 месеца пиеш и 2-3 месеца почиваш, като през почивката можеш да пиеш друг тип добавки за коса и кожа, като омега 7, биотин, силика ....

# 596
 Hug

# 597
Момичета - въпросче: Защо от домашните маски косата ми се втвърдява?  newsm78
Обичам да си приготвям маска от яйце, кисело мляко, мед, сок от лимон, алкохол, зехтин и бадемово масло. Стоя 2 часа, мия с шампоан и косата е твърда, жилава. Коя съставка да избягвам, бихте ли подсказали?  Praynig
Когато правя маска само от масла, със затопляне - косата е мека...
Яйцето, в частност белтъка и алкохола.

# 598
  • Перник
Момичета,здравейте, влизам с едно бързо въпросче,по коет знам ,че много се е писало,но аз чак сега се добрах до протеиновата терапия на афоджии и понеже малката не ме оставя да се ровя в темите,питам направо-трябва ли да се нанася протеина в корена или само по дължините?
Благодаря предварително  Hug

# 599
Airborne, благодаря. Знам си аз, че яйцето изсушава, ама чета, че било хубаво и слагам. Ама вече няма. Stop А, алкохолът уж подсилвал ефекта на маската... newsm78 Явно съм в заблуда. Следващият път ще ги пропусна. Peace

Общи условия

Активация на акаунт