Грижи за косата - 87

• 74 533
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
А рициновото масло смесвате ли с нещо друго?

# 601
  • София
Момичета, знам че доста от вас ползват 2-минутния реконструктор на Аphogee. Може ли да ми кажете, колко често се ползва, че не разбирам от описанието? От изречението "изполвайте реконструктора всяка седмица" от етикета на бутилката, трябва ли да се разбира по 1 път на седмица? Или мога да го ползвам на всяко измиване вместо балсам? Колко често го употребявате вие?

# 602
  • в 1001-та нощ
Момичета,здравейте, влизам с едно бързо въпросче,по коет знам ,че много се е писало,но аз чак сега се добрах до протеиновата терапия на афоджии и понеже малката не ме оставя да се ровя в темите,питам направо-трябва ли да се нанася протеина в корена или само по дължините?
Благодаря предварително  Hug

аз нанасям навсякъде, но ако скалпът ти е чувствителен, по-скоро недей  Peace

# 603
Airborne, благодаря. Знам си аз, че яйцето изсушава, ама чета, че било хубаво и слагам. Ама вече няма. Stop А, алкохолът уж подсилвал ефекта на маската... newsm78 Явно съм в заблуда. Следващият път ще ги пропусна. Peace
Аз съм привърженик на чистата маслена маска  - другите хранителни продукти обичам да ги ям и мисля, че така ми се отразяват по-добре на косата Grinning
 Еластисайзер или масла преди шампоана -  според  възможностите и желанието за разнообразие Peace

А рициновото масло смесвате ли с нещо друго?
След маска само с рициново масло моята коса става сплескана и хипермека. Затова съм по-икономична с него и го добавям към други масла Peace
Трябва да пробваш, за да прецениш, на много суха коса може би ще се отрази добре.

Последна редакция: пт, 09 мар 2012, 11:34 от Airborne

# 604
И аз съм супер доволна, когато правя само маслена маска със затопляне, преди измиване. Ама, нали все да пробвам и друго...е няма вече. Stop
Наистина след терапия с масълца косичката ми е мека, явно това е стратегията в моя случай.

# 605
А, какво рициново масло купувате? Може ли линк?

# 606
Castor Oil 1,
2

В аптеките също има -  българско, но не знам колко мл е.

# 607
Изтрити са поне два поста от 8 Март. Чудно защо? Имаше питане за колективна поръчка на Maxi Hair. Много странно защо са изчезнали постовете.

# 608
Момичета, дали можете да ми дадете съвет каква козметика за коса да си купя - косата ми е тънка, склонна към омазняване и косопад. Освен това я боядисвам. Интересува ме нещо до макс. 15 лв. Опитвала съм с Ревалид, но не мога да кажа,че съм доволна. Искам нещо като медицинска козметика може би. И евентуално добра маска или не знам и аз какво Sad Може би нещо от професионалните серии, с които работят фризжори, но не знам от къде да си купя, а и нямам големи възможности.  Rolling Eyes
Не обичам маски, с които да се дя часове. Пробвах тази маска с тривитаминола, но накрая продуктите се развалиха от седене Simple Smile Дали съм ги ползвала 3-4 пъти Embarassed

# 609
Изтрити са поне два поста от 8 Март. Чудно защо? Имаше питане за колективна поръчка на Maxi Hair. Много странно защо са изчезнали постовете.

има много съфорумки които са платени за да пишат  в темите за красота с цел реклама

# 610
Здравейте! Пробвах 2 пъти маската с тривитаминола и съм много доволна.
Правих я с зехтин,кисело мляко и ракия.
Кажете ми с какво мога да заместя зехтина с олио може ли?
или с някакво масло - например от гроздови семки
И се чудя до колко продукта могат да се слагат в този тривитаминол,защото ми се ще да сложа и аспирин.

Последна редакция: нд, 11 мар 2012, 11:47 от cookie_

# 611
  • в 1001-та нощ
може с всяко друго масло  Peace и колкото продукта искаш  Peace

и олио може, в много купени маски има и слънчогледово олио - то е основно омега 6  Peace зехтинът е омега 9  Peace

# 612
Castor Oil 1,
2

В аптеките също има -  българско, но не знам колко мл е.
Мъжа ми ей сега донесе такова

Смятам да направя затоплящата маска, ще сложа бадемово и кокосово към рициновото, но някой може ли да ме посъветва в какво съотношение?  ooooh!

# 613
може с всяко друго масло  Peace и колкото продукта искаш  Peace

и олио може, в много купени маски има и слънчогледово олио - то е основно омега 6  Peace зехтинът е омега 9  Peace

благодаря!

# 614
Здравейте! Пробвах 2 пъти маската с тривитаминола и съм много доволна.
Правих я с зехтин,кисело мляко и ракия.
Кажете ми с какво мога да заместя зехтина с олио може ли?
или с някакво масло - например от гроздови семки
И се чудя до колко продукта могат да се слагат в този тривитаминол,защото ми се ще да сложа и аспирин.

cookie_ ,все пак бих те посъветвала да внимаваш да не прекалиш със съставките в маската,казвам го просто от личен опит,преди когато правех маската и аз имах мерак да сложа от всичко по малко,и накрая косата ми започна да цъвти ужасно,а моята коса никога нее цъвтяла и до днес немога да се справя с този проблем с цъвтежите ooooh!,определено причината беше в многото съставки Hug

Общи условия

Активация на акаунт