ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 318
  • 744
  •   1
Отговори
# 690
  • Sunshine state

Добро утро на всички!
Сервирам кафенце.Вън е направо ...ужасно,та днес сме зазидани в къщи.  cold
Днес хапнахме плодово пюре-ябълка и морков.Изяде 125гр. Това е чисто постижение. Laughing
Ще правя супа за обяд,така че ви оставям за сега. Hug

# 691
Добро утро! Nature Snowman
Ние закусихме мляко в 7 часа и сега спим,но я чакам всеки момент да се събуди.
Pupitka благодаря за кафето,аз тъкмо си пия чая.
За продавалника,аз засега само съм продавала нищо не съм купувала.Иначе дрешки ми даде една приятелка,пък и доста ни подариха.Живот и здраве ще купуваме за пролетта и лятото.Тук в квартала има магазин в ликвидация и аз й купих доста блузки по 5 лева.Да ви питам Вие използвате ли още стерилизатор и гладите ли?Аз го пускам постоянно.За гладенето спрях от 2 седмици.Лек ден на всички!
Навън е зимна приказка,която ще гледаме през прозореца. Nature Snowman

# 692
  • UK
Добро утро!
Много пусто е тук. Надявам се оше си поспивате. Ани ме вдигна в 7ч.Напоследак се събужда по това време , а не като преди към 8ч.
Пупи това което е направил работодателят ти е много кофти. Дано скоро да се оправиш!
Този пост го пиша вече 30 мин. и забравих какво искам да кажа.

# 693
Привет, привет, навън е разкошно! Направо яд ме хвана, че е още малка Кица и не можем да излезем да се радваме на снега. Нищо, догодина.  Grinning

Втора поредна сутрин се събуди към 6 да закусва, дано запази тоя навик, че да не се чудя по кое време да въвеждам попарата. сега я дебна да я изаквам, от сутринта два пъти я слагах на гърнето и двата пъти само пишка.

А за миенето - когато и ако изобщо пролази, ще спра да ги мия, то няма да има смисъл, но пък ще прахосмуча по-често, сигурно. Сега не поддържаме изрядна домашна подова хигиена.  Mr. Green

Тони, аз стерилизатор изобщо не съм ползвала, а гладенето спрях като стана на около месец и половина - на 30 градуса жега беше нечовешко, а и смисъл не виждах, та така. Аз съм мърла и не се срамувам от това.  Laughing

# 694
  • Sunshine state
Дрешките майка ми ги изглади,след закупуването им и дотам бяхме с гладенето.Стерилизатор ползвахме до 3-тия месец.Ако имам второ дете някой ден,не смятам да стерилизирам каквото и да било,а само да измивам с топла вода и препарат. Peace
Ние сега пускаме прахосмукачка веднъж седмично.Ако има някакви по-големи боклуци ги обирам от пода и толкоз. Simple Smile

# 695
  • София
Добрутро и от мен! Малкия дремва сега и имам малко временце за нета Simple Smile
Пупи хубаво кафенце, ммммммммммм и как ухае Crazy
Пуци,мерси,ще гледам да взема такова сирене-да го пробваме.

Тони ами да,аз още стерилизирам всеки ден по 2 пъти-като се насъберат шишетата,гладя -но не на веднъж,а когато ми трябва да преобличам, ако се случи през нощта-да е пропуснал памперса примерно съм му обличала и негладени бодита.За прахосмукачката и ние веднъж седмично...

Продавалника е хубаво нещо,имала съм много добри попадения,а успях и да си продам електрическата помпа- определено мацката която я взе е на далавера-тя беше чисто нова,но пък и аз доволна-един излишен предмет по-малко в нас...

Мацки,кажете си мнението молим за попарите като цяло- с краве или козе сирене?

# 696
  • UK
Да и мен ме хвана яд че Аничка е малка и немога да я изведа. Супер е навън само незнам мъж ми утре дали ще успее да кацне в София, но то май днес ще спре давали. Аз викам на майка ми, да вземем да облечем Ани и да я цапнем в някоя пряспа сняг, че не се знае догодина дали ще има толкова сняг.
Аз стерилизатор нямам, много малко преварявам. А за гладенето преди месеци приключих с него.Сега само понякога гладя чаршафите ако съм ги забравила в сушилнята и са станали на джвак, но и това рядко става.
ИрПуц а през ноща кърмите ли се? А захранването отразява ли се на кърменето, мен малко ме е страх да не намалее кърмата.

# 697
  • Sunshine state
Магнет,според мен е по-добре да си въведеш кравето сирене.Козето сирене е най-близко до майчиното мляко,но целта е да се въведат млечни продукти.После така или иначе я правиш с краве масло,така че нека свиква детето.Можеш да разнообразяваш с козе.Аз съм давала и двата вида,нямали сме проблеми до сега.Козето го обезсолявам по-дълго,защото е доста по-солено.Носили са ми от село прясно такова,но то пък действа разхлабващо. Peace

Мама на Ани
Цитат
в сушилнята и са станали на джвак

hahaha Много ме разсмя с това "джвак".Ние нямаме сушилня,но ползвах такава в Германия и определено е голямо улеснение. Peace

# 698
Добър ден,
Пупи,мерси за кафенцето,и аз сега пия моето.
Много обичам сняг,когато съм на топло и го гледам от прозореца Laughing
Тони,стерилизирах около месец.Всъщност я кърмех до 3 месечна,после стерилизирах докато стана на 4 месеца.Тогава започна да лапа всичко до което се докопа и вече нямаше смисъл.Не гладя отдавна,може би като стана на 2 месеца спрях.
Момичета,питах в темата за захранване,но да питам и вие какво мислите-подправките въвеждат ли се като нова храна или не?Имам пюре на Хип с магданоз и не зная как да го дам.

# 699
  • Sunshine state
Палома,аз не смятам,че има някаква разлика,когато в пюрето има магданоз.Ако останалите компоненти са въведени вече,бих си дала цяла доза. Peace

# 700
И аз мисля, че краве е по-добре.

Мама на Ани, понякога се буди за да суче, друг път не, последните две нощи не се е будила. Да, намаля ми кърмата, но не особено осезаемо, когато спрях да я кърмя на обяд. Ако решиш да не заместваш изцяло хранене, а да си я дохранваш с мляко, не би трябвало изобщо да те притеснява намаляването.  Peace Всъщност, единственият признак, че произвеждам по-малко мляко е единият качен килограм.  Laughing Мисля да спра да обядвам.

# 701
Добро утро мами  Hug Hug
Пупи благодаря за кафето  Hug Hug
Да се отчета  Laughing Владис вече е 7600г и 70см  newsm44 newsm44 newsm44
Боцнаха я,но не плака  Laughing Изследванията са много добри.Вече почват и супите и в понеделник отивам до детската кухня,ще видя как е храната.Ако не е хубава сама ще и приготвям.Вие как сте ?Липсвахте ми  Hug
Магнет и аз съм за краве сирене,Владис такова папа
Аз Владис я изкарвам навън за макс 10мин и я прибирам
Не ползвам вече стерилизатор и не я гладя  Laughing

# 702
  • Sunshine state
Браво за мерките,Клавде.   bouquet
Аз не съм запозната с кърменето като цяло,но знам че кърмата се регулира според нуждите на детето и това е напълно в реда на нещата.След започване на захранването е съвсем логично тялото да произвежда по-малко кърма,защото и бебето няма нужда от такова количество вече. Peace

# 703
Точно така, Пупи. Затова ми е смешно някой като каже "браво, че още имаш кърма". Ми като яде имам, като спре да яде няма да имам.  Laughing

Брав на Владис, Клавде!

# 704
Здравейте и при нас е завеяла фартуната и е някакъв ужаст навън, добре че днес не се налага да ходя никъде.
Сиренето, което давам е краве и знам, че трябва да е узряло - да не е пррясно/свежо.
Гладенето го преустанових на 2-я месец някъде, по принцип имам и аз малко дрехи, които се нуждаят от гладене - не обичам да гладя. На едно друго място беше разисквано надълго и широко, кой как ходел измачкан - е не е така, просто подбор на материи.
Стерилизатор спрях да ползвам преди месец някъде.
Пупи дано има светлина в тунела за обезщетението, бори се.
Играчките ги мия като се сетя, но не след всяко хвърляне на земята, къщата се чисти 1-ж седмично, то иначе егати купона.

Общи условия

Активация на акаунт