Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са препоръките за летни колички?
Какви са симптомите на никнене на зъби и как да се справим с тях?
Как да изберем подходяща седалка за кола за бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са препоръките за летни колички?
-
Какви са симптомите на никнене на зъби и как да се справим с тях?
Симптомите на никнене на зъби включват раздразнителност, плач, повишено лигавене, дъвчене или хапане на предмети и смущения в съня. За облекчаване на дискомфорта могат да се използват гризалки, нежен масаж на венците, предлагане на студени предмети за успокояване на венеца и при необходимост консултация с педиатър за подходящи лекарства.
-
Как да изберем подходяща седалка за кола за бебето?
-
Какви са препоръките за въвеждане на твърди храни при бебета?
-
Как да приготвя бебешка каша?
Дано се оправиш и има справедливост в тази ситуация! 
Много сте ми успокоителни, да знаете.
Дано й мине бързо,сигурно си се уплашила
Всеки ден подреждам,колкото да изглежда що годе подредено и мия чинии/така или иначе се трупат/,пералня на 2 дни веднъж,прах бърша веднъж седмично,прахосмукачка също.Баня и тоалетна мия отново веднъж седмично.
Лъжа и измама.
Аз прозорци мия 2 пъти годишно,ако щете ми вярвайте.Веднъж на пролетното и веднъж на есенното почистване. 
Иначе и аз маниачка в никакъв случай не съм, мъжът ми чисти, аз се вихря в кухнята и пускам пералнята. Миналата година прозорците бяха мити само веднъж, пролетта.

Внимавай да не тупнеш някъде,че е доста заледено.