ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 320
  • 744
  •   1
Отговори
# 705
  • Cyprus, Пловдив
Добър ден(вечер)!
Стерилизатор никога не сме имали.
Гладене-все още,но с голяма мъка и така като ви чета мисля да спирам  Mr. Green
Пупи,може ли такова нещо,от къде накъде не са ти внасяли осигуровки?Защо всеки си прави каквото иска в тази държава? ooooh! Дано се оправиш и има справедливост в тази ситуация!  Hug
Мами,някой купувал ли в бебешки бисквити Heinz опитвам си да ги намеря на снимка,но не успявам?

# 706
Кандидатирам се за най-безотговорна майка на темата - Екатерина днес успя да си изгори ръката на радиатора. Три мехура си направи, а аз, тъпата, половин час я дундурках докато забележа защо реве неутешимо. Да поясня как: слагам ѝ килимчето за игра до радиатора, а на него подпирам възглавница, да не падне натам да се удари и изгори. Е, нашата се беше завъртяла по корем и ръката под възглавницата, но кой да обърне внимание. Намазах я с Лансинох, успокои се, слава богу не е много изгорена, но... бойно кръщение си направи.  Confused

Бре, аз си мислех, че всичко живо освен мен чисти ежедневно.  Blush Много сте ми успокоителни, да знаете. Mr. Green

# 707
  • София
Лелееее Пуцииииииииии лошо,лошо,но ще й мине бързо като на кученце/нали имаше една таква приказка/....

# 708
  • Cyprus, Пловдив
Леле,много гадно  Sad Дано й мине бързо,сигурно си се уплашила  Sad
Намерих ги бисквитите:

Мисълта ми е да му давам така да си гризка,по-точно смуче,щото нямаме зъби,а не да смесвам с мляко или йогурт.

# 709
Изкарах си акъла да се чудя какво й е станало. После ми идеше да се пребия сама и така. Сега пак спи, горкото, толкова рев я измори много.

Хубави бисквитки. Peace

# 710
  • Sunshine state
Дарка,каквато и бисквита да избереш и да му дадеш,няма да сгрешиш.Намирам идеята за чудесна. Peace
Пуц,лелее....Ужас! ooooh! Добре си направила,че си намазала мястото с мазен крем.Представям си колко гузна си била.Аз като се удари се чувствам по същия начин.Миналия ден й одрах кожата с нокът,защото си помислих,че се е задавила и веднага я грабнах уж да я спасявам,а тя ми се разхили най-нагло.После видях кървавата черта на ръката й.Не я е заболяло,защото не плачеше,но все пак.. Rolling Eyes С две думи-ако тия деца оцелеят при такива "грижи",значи са здрави кучета. Mr. Green
Абе къде ти всекидневно чистене. Laughing Няма такова чудо. Naughty Всеки ден подреждам,колкото да изглежда що годе подредено и мия чинии/така или иначе се трупат/,пералня на 2 дни веднъж,прах бърша веднъж седмично,прахосмукачка също.Баня и тоалетна мия отново веднъж седмично. Peace Напълно достатъчно е според мен.Не съм някой маниак на тема чистота и подреденост.Обичам да ми е чисто и подредено/кой не обича/,но ако може друг да го свърши,нека заповяда. Flutter
И като започнат да ми се правят на големите домакини някои хора,направо ми иде да се застрелям някъде.Отвори се тема за мании-бам изкарват се маниаци на простиране по цвят и по не знам си още какво,появи се тема какво мразите да правите в домакинството-мразят всичко,но иначе прозорци се бършат всеки ден,защото нали сме фини и големи чистофайници. Grinning Лъжа и измама. Wink Аз прозорци мия 2 пъти годишно,ако щете ми вярвайте.Веднъж на пролетното и веднъж на есенното почистване. Peace Ако някое пиле се изцвъка на джама,много ясно,че ще го измия,но не се е случвало никога. Crazy
Айде приключвам,че се олях/ама няма да си го бърша,че ме мързи/. hahaha

# 711
 hahaha Това са любимите ми теми. Де да знам, имам чувството, че тоя килим е мръсен, но то е сигурно защото лови и задържа всякакви косъмчета, влакънца, много е гаден и го мразя.  Crossing Arms Иначе и аз маниачка в никакъв случай не съм, мъжът ми чисти, аз се вихря в кухнята и пускам пералнята. Миналата година прозорците бяха мити само веднъж, пролетта.  Laughing

И аз я бях одраскала веднъж, някакво рязко движение направих и я одрах по ръчичката. Главата ѝ два пъти съм дрънвала в касата на вратата при излизане към банята. Не съм добре със страничната дистанция и това е.  ooooh!

Да кажа да знаете, ако не знаете - посъветваха ме с каквато и да е мазнина да я намажа. Е, аз вече я бях наплескала с ланолина, но май не знаех, че и масло/зехтин/олио върши същата работа - отнемали жегата, така да се каже. Дано не се налага, но аз да споделя информацията. Аз редовно се лепя на фурната и действам с крем Здраве.

# 712
Нас ни затрупа, но аз от новините разбрах-нямах време през деня да се огледам. Малкия не спа целия ден.
Пуци много ми е мъчно за станалото - имам приятелка с детенце, което също си изгори ръчичката. Тя ползва за мазане народна рецепта, лекарите в техния случай не са помогнали особено. Ще мине ама трябва време.
По въпроса с бисквитите, като свърша бебешките ще дам и нормални.
Друго май още имаше, но мк излезе от главата.

# 713
Пуци Дано по-бързо се оправи мъничето  Praynig Praynig Hug Hug Hug

# 714
  • UK
Е, Пуци много лошо се е изгорила малката, хубаво е че си имала  лансинол.Бързо ще и мине. Аз последният път при педито така и ударих главата , че си мислех че докторката ще ми се скара, а и в касата на банята и аз я ударих веднъж. Абе, добре че още са им меки главите и гумени краиниците.
 Аз съм обречена с прахосмукачката заради котката , но не го правя всеки ден , прах сигурно бърша веднъж в месеца , а прозорците са ми мити преди да се роди бебето.Обаче банята я търкам редовно, че ми е болна тема. А това с щипките не го разбирам.

# 715
  • Sunshine state

Добро утро на всички.  Simple Smile

Много съм ранобудна днес,но малката не искаше да спи повече и нямаше начин.Тази нощ хич не спа добре и баща й ставаше,та съм го командировала оттатък да си доспи. Peace Сега пия кафе и гледам "Тази сутрин'/отдавна не го бях гледала/. Blush

# 716
  • UK
Добро утро!
Мерси за кафето Пупи.
Днес Ани стана след 8ч, за пръв път последната седмица става след 7ч. Но мен нещо от снощи не е спирала да ме боли главата.

# 717
Добро утро! Благодаря за съчувствието, много сте мили. Hug Вече минава, само мехурчетата да не се пукнат. С малко се размина, какви случаи чух вчера.  ooooh!

Заповядайте, чекака ви Кица днес закръгли 8 месеца:

Аз днес, нали не съм съвсем в ред в главата, мисля да изляза в града, да си занеса счупените очила на поправка и да си купя чанта, евентуално. И подарък за героя.

ПП Пупи, много си красива.  Sunglasses

# 718
  • Sunshine state
Честито да ти е порасналото момиче.Ам-ам един бонбон.  Heart Eyes
Мерси за комплимента. Flutter Излез,поразходи се,днес времето изглежда добре-уж пече слънце. Party Внимавай да не тупнеш някъде,че е доста заледено. Peace
Мама на Ани,пий един парацетамол.Аз за пръв път разбрах що е то главоболие след появата на малкия терорист.. Mr. Green

Преди малко закуси попара.Яде с голям апетит.Бях я приготвила с 3 сухара,за да не й стане тежко,но като взе да свършва,започна да се нервира и й додадох 50мл. мляко.Сега уж е доволна. Wink

# 719
Здравейте - честитит 8 месеца на Екатерина. С двете ръце си вземам от шоколада.
Дидко нещо взе да се буди около 02:00 да пие вода всяка нощ, някой път и да поприказва малко Simple Smile.
Мен ми дойде налудничавата идея да изведа малкия за 10 мин да види снега, но е -7  Rolling Eyes
И при нас попарата се харчи много ама за да не прекалява аз допълвам с плодово пюре.

Общи условия

Активация на акаунт