ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 325
  • 744
  •   1
Отговори
# 720
Ей сега излизах да простирам и малко се разколебах, но все пак ми се излиза. внезапно реших, че не ме свърта вече, не съм излизала от седмици, без да броя две разходчици из квартала. Тука няма слънце и пак вали. Много сибирско.  Grinning

Девил, и ние имаме подобна идея - обиколка на блока за десет минути, но ще видим.

# 721
  • Sunshine state
Девил,и ние сме на същия хал с водата в 2ч.  Rolling Eyes Направо на сутринта памперса й тежи 3 тона. Laughing
Идеята е добра,стига да ти се излиза.Тук е много слънчево и приятно,та може и ние да врътнем около блока.Лошото в случая е,че е много заледено,има дебела кора лед навсякъде. Confused
Ами аз много се радвам,че попарата й харесва,но проблемът е,че и 5 сухара да й приготвя,тя пак ще ги излапа,а аз не искам да се тъпче само с нея.За това съм я ограничила до 4 сухара.Днес я направих с 3,понеже много окъсня със закуската/дремна малко повечко/ и ще ми се чумери на обяд. Wink
Аз исках да ви питам кога да давам това плодово пюре самостоятелно?До сега добавях в кашата,но започна да го хапва и само така. newsm78

# 722
Пупи, а колко са големи тези сухари? Плодовете аз давам следобед. Още обмислям дали да пробвам да добавя във вечерната каша.

# 723
  • Sunshine state
Стандартен сухар,ето толкова:

А ако дам за следобедна закуска пюре,няма ли това да измести млякото или ти я даваш м/у храненията?В момента кашата я давам към 17-18ч.,а за вечеря предлагам мляко,защото така и така файда не видях голяма от нея,тоест не я засища.А и взе да заспива към 20.00ч. за нощен сън и става късно за каша. Rolling Eyes

# 724
Пуци честити 8 месеца на хубавото Кате  Hug Hug Hug

# 725
При нас дозата за попара се получава 3 сухара и 1/2 на 100мл вода, след това яде 1/2 плодово пюре.
Аз съм давала само плодово пюре чисто за следобедно ядене около 16:00-16:30 - изяжда 190гр и след това пие мляко към 21:00, рядко е било към 19:30 да е гладен и да пие мляко. Това го практикувам като не сме си вкъщи и не съм взела каша в бурканче.

# 726
Вие попарата не я ли правите с чай  Laughing Аз я правя с 3-4 сухара или бисквити с чай.

# 727
  • UK
Пуци, да ти е жива и здрава Екатерина!
Пупи аз пих едно кафе и май ми мина главата, аз май нещо се притесних, че мъж ми днес лети от Германия и времето е ужасно. Но поне с летище София няма проблем.  Плодове може да даваш като десерт след хранене, така съм чела.
Аз не съм излизала от ..... вече не помня. Но нямам и желание, на вън е -1000.

# 728
  • Sunshine state
Клавде,не,правя я само с вода.И на мен така са ми я правили и честно казано за пръв път чух за попара с чай от мъжа ми. Blush
И ние се разколебахме да излизаме-много е заледено,а отгоре на всичко снегът започна да се топи и сега са големи течове навсякъде.
Мама на Ани,да,за десерт знам,че се дава,ама като се налапа с 250гр. супа или 190гр. пюре и няма начин да яде повече. Simple Smile
Стискам палци всичко да е наред с мъжа ти и да пристигне навреме. Praynig   bouquet
На обяд ще хапваме супа.Започнах да редувам пюре със супа и акото й се нормализира.Преди беше твърдо и като стафидка,а сега си е нормално.Сигурно е от супата. Peace

# 729
  • София
Привет и от мен.

Честити 8 месеца на Катето,Пуци-да ви носи мноооого радост!

Клавдия аз знам,че попара на бебе е хубаво да не се прави с чай.

А аз плодовото засега го слагам в кашата..после като преминем на вкусни каши,ще го давам отделно-като десерт, започнах и сокчетата лека полека,а днес въведох  небрееееежно малко глутен-а Mr. Green-дадох малко парченце сухар потопено в нашата зеленчукова супа Mr. Green

# 730
Да казват че може да ги боли коремче от чая,но на Владис и се отразява много добре  Laughing

# 731
  • София
Да казват че може да ги боли коремче от чая,но на Владис и се отразява много добре  Laughing
Да де,ама ти така попита..че...
Цитат
Вие попарата не я ли правите с чай   Laughing  Аз я правя с 3-4 сухара или бисквити с чай.

..сякаш е напълно нормално да се прави попара на бебе с чай, а не с вода.. Rolling Eyes
Вероятно е по-вкусна с чай,но аз лично няма да му я правя с чай.
А ти какъв чай използваш за попарката на бебка?

# 732
Мерси, момичета.  Hug

Пупи, аз ѝ давам пюрето и после мляко. Тя хапва съвсем малко плодове, максимумът ѝ е половин банан или половин бурканче круша, повече не ще. Ясно за сухарчетата, мерси. Аз засега съм доволна от кашата вечер, изяжда си я, после досуква и откъртва. Ако мина само на мляко, пак ще е приспиваница час и кусур, и после ще се буди.

# 733
  • Sunshine state
Да,и ние карахме на тази схема над 2 месеца,поради същите причини.Сега имаше нужда от смяна на режима и леки размествания,та решихме кашата да изместим следобед,а млякото за вечеря.Поне да съм спокойна,ако откърти,да не я дебна с кашата. Rolling Eyes
Днес е голямо мрънкало и едвам я изтрайвам.. Crossing Arms
Аз не съм чувала чая да предизвиква болки в корема,но запек- да.Другото,което ме притеснява е,действието на билките в/у бебето.Иначе масово попара правят с шипков чай.Това четох. Peace
Аз лично не пия чай под никаква ф-ма,защото не го обичам.Тука се мотае един пакет на Биопрограма против кашлица,но никой не изгаря от желание да го консумира. Mr. Green
За сметка на това не можем да смогнем да купуваме кафе. Crazy

# 734
  • UK
А Пупи готин аватар.Чак ми се допуши.И в нас има цял шкаф пълен с чай , но никой никога не го отваря , а кафето свършва за минимално време.
И аз искам да и давам кашата вечер , за да не се буди през ноща.А дали е още рано, сега я давам следобяд , но понякога я яде понякога не. А тя млечната сигурно е по-вкусна от безмлечната, нали?
А и нещо порцията не мога да я преценя, най-много съм правила с 70 мл вода или кърма и я изяжда.

Общи условия

Активация на акаунт