ЗАНИМАНИЯ С 7-МЕСЕЧНО БЕБЕ

• 24 341
  • 744
  •   1
Отговори
# 150
хахахаххаххаахххха
Магнетче, направо се попилях от смях хахахахахха

# 151
  • София
Хахахаха просълзих се от смях,а си се смея и на аватара ти всеки път,когато го погледна и като видях че е в класацията и пак се смях
Mr. Green в линка вече се вижда развръзката на аватара ми Grinning хахаххахаххахах

# 152
  • Sunshine state
Хахахаха просълзих се от смях,а си се смея и на аватара ти всеки път,когато го погледна и като видях че е в класацията и пак се смях
Mr. Green в линка вече се вижда развръзката на аватара ми Grinning хахаххахаххахах
Да!Винаги ме заболява като го видя. ooooh! Сигурно много я боли. Laughing Confused
На мен любими са ми номер 3 и 2.  hahaha hahaha hahaha
Номер 4 доста геройски се задържа на тия кокили. Crazy

# 153
Да!Винаги ме заболява като го видя. ooooh! Сигурно много я боли. Laughing Confused
На мен любими са ми номер 3 и 2.  hahaha hahaha hahaha
Номер 4 доста геройски се задържа на тия кокили. Crazy

На мен ми е фаворит номер 4  Joy Joy Joy

# 154
Мухахахахаха и аз съм за No 4 - гУлему шоу, ще ми излезе вечерната биричка.
За нападки в форума кФо да кажа, някои са болни мозъци, а уж всички търсят взаимопомощ. може да съм брутална, ама на моменти тегля по една на ум и айде кой от където е. Не си заслужава нервите.
Аз също давам пюрета с домат вътре - то на Ганчев почти няма такова без домат//освен плодовите и кашите//, но другите производители пък нямат разнообразие - аз гледам да предлагам всичко, че да се яде - не искам детето да има 5 манжи в менюто. ще чакам само с рибата още и имам едно телешко за 8-ми месец, ще го пазя за тогава.
За кърито - според марката и състава, но винаги е вкусно. Аз обичам да готвя с подправки - колкото повече толкова повече.
Мен сега други мисли ме налегнаха, ако си заведа детето на море и шляпа голо - като реши да свърши някоя хубава работа какво правим? Мъжо каза, ако не е на хавлията няма проблеми, зариваш у песъка все едно нищо не е било  Mr. Green Тоо човек без работа в неделя кво да си мисли, вече 5 дена не съм излизала и ши полудея, ама вие ме разбирате.

# 155
И аз съм за 4  hahaha

# 156
  • Sunshine state
Оооох,девил,това с пясъка ме разсипа.  Laughing
Ами какво да ти кажа,може да си го събирате като кучешките-в пликче,но е някак си,хм,неудобно. Crazy Ако е на хавлията,избутвате дискретно на пясъка и пристъпвате към заравяне на съкровището. Mr. Green
Ние мислим да ходим на море(ако финансите ни позволят),но ще е без детето.Нещо не ми се връзват думите "почивка" и "бебе" в едно изречение. Blush

# 157
Добро утро!
Нощта беше кошмарно, но пък хубавото е, че бях на ехограф и нямам възли на щитовидната жлеза  Whistling Хашимотото се потвърди, имам нарушена и увеличена структура на жлезата.
Пупи, аз пак на готово ще чакам кафето  Hug

# 158
  • София
Иве,това добре,не е беда Хашимотото,ама антителата изследва ли????? ТАТ и МАТ?-те ще са 100% гаранция има или не хашимото....

# 159
  • Berlin
Добро утро! Simple Smile
magnet, голям смях! Laughing
Аз гледам онлайн какви чаши има - ами много са Simple Smile)
Кой даваше направо чаша? Как се приема? Аз тази харесах засега, без накрайник, чудя се дали може без него да минем.
Да ви кажа и аз погледнах тази тема за седенето. По-точно поста на авторката ми направи впечатление - и нашият мушмул като го оставя да поседи и се накланя напред, към краката и направо се сгъва и ляга така. Май ще спирам опитите за седене, защото това много натоварва крачетата, да не го изкривим от зор да сяда.
Пупи, мен би ме било страх да го храня легнал, най-вече заради ушите. Сега го слагам на шезлонга на 45 градуса.

# 160
Добър ви ден, после ще гледам и аз да се посмея. Ходихме в прекрасното време на доктор, обрива почти е изчезнал, ама тя си настоява за розеола. Каквото такова, днес ще я оставя само на кърма превантивно. Изписа капки за хрема, щото снощи почна да покашля. Така и така бяхме там, премериха я - 7,100 гр. и 64 санта е бухалчето.

# 161
  • UK
Хайде и  от мен: Добро утро!

Да чукна на дърво ние май ще си влезем в предишният ритъм, когато Джуджето заспиваше само. Вече трета вечер се кърмим и я оставям в леглото и тя самичка си заспива.Даже почна и орез денят докато си играе и хоп заспала. От поне месец не се беше случвало. А пък и тази нощ се събуди да хапва направо в 5:30. Преди това май само веднъж се буди за бибата , но не помня. Много неща ми се губят през ноща.Понякога забравям дали съм го върнала бебето в легълцето и скачам , и ми трябва доста да се осъзная че го няма.
Аз и двата пъти досега я слагам в шезлонга за да и давам да хапва.Малко ми се губи в стола за хранене. Но не бих я хранила легнала,  страх ме е да не се задави.
За чашите сте писали и аз се чудех дали направо да не минем на обикновена чаша, ние така и не пием други течности де. НО все пак май имам напредак с водата от шише, вчера цокна няколко пъти без да изплюе или да се погнуси.

И искам да ви питам за кашата. Тъй като забравих да извадя кърма да се размразява , ще трябва да направя кашата с вода, обаче на кутията нищо не е споменато за водата дали трябва да е преварена , топла или студена. Някой ползвал ли е на Милупа кашите?

# 162
abs, аз давам направо от чаша и пие добре, като за 6 месечно бебе. И аз мисля да прескоча тези с накрайника, тази която показа е много хубава и аз може да взема такава.
Пуци, дано се оправи Екатерина. Добре е порасна браво на нея, и на теб де  Hug
Мама на Ани, трябва да е преварена, и предполагам да е топла, но не прекалено  Peace колкото да е готова за консумация!

# 163
Здравейти - нещо сутринта крива беше. Дидко свършил голямата работа тръгвам да преобувам и нашия стреля, викам си ще се преобличаме, тъкмо броя до 10 на ум и той се изпика още 2 пъти. Подгизна до ушите, мен ми е мокра завивката на леглото, ще трябва да я пера и нея сега. Та се къпахме по никое време. То детето не е виновно, ама аз пощръклявам като ми направи такава серия.

# 164
  • Sunshine state

Добро утро!(то май станало добър ден..)
Малкият фъстък се събудил към 7 и 30ч. тази сутрин(станала и в 3,но се разминало само с вода)и започнала да тероризира баща си.След много мъки заспала към 9 и сега стана с подути от сън очички. Laughing
Иве,радвам се,че нямаш възли! Hug Кога си я взехте Мимито вчера?
абс,нямам спомен някой да дава от такава чаша,но на мен ми изглежда много хубава.Направо се замислям дали да не вземем и ние такава. Peace
Мама на Ани,не сме ползвали на Милупа каши. Sad
Девил,оох,ужас. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт