Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 479
  • 768
  •   1
Отговори
# 225
Момичета купих си ето този масажен крем за лице и тяло - http://www.marvistore.com/index.php?main_page=product_info&products_id=21473 .

Аромата е страхотен ,мазен е -идеален е за след баня за суха кожа ,попива бързо . Мисля,че не съдържа консерванти .

От къде си го взе, точно мазен крем ми трябва и все не попадам на точния.. Даже бебешкото олио на Джонсънс не ми овлажнява кожата както трябва..

# 226
Има го в аптеките , среща се и в някои козметични магазини , само да ти обясня, че консистенцията не е като на обикновен крем, а като на твърдо прозрачно масло,като се нанесе на кожата се разтапя,ако търсиш лосион това не е ,а е като твърдо масло,но е много приятно  Hug .
Надявам се,че добре съм обяснила .

# 227
Важното е да овлажнява!  Naughty Ще го потърся. Мерси! Hug

# 228
Няма за какво  Peace . А за тази очна линия на ФЛОРМАР,за която питах мнения има ли ?

# 229

Вземи си по-добре зехтин, екстра върджин. Не само, че е прекрасно за кожата, било лице/тяло, ами и за косата. Мъжът ми ми е разказвал за един човек, който познавал, бил на 90 години, с гарваново черна коса, защото се мажел със зехтин.
За околоочния контур - масло от жожоба  Peace
[/quote]
На моята коса зехтина много добре се отразява,слагам 2 лъжици и 2 жълтъка и почва великото мазане. Онзи ден гледах масло от жожоба в ДМ-ма и се чудих за какво е. Ще си взема и ще пробвам за около очите.

# 230
ХелоУ  wavey

Влизам да споделя за dora.bg /понеже ме помолихте/.Днес на обяд си получих продуктите до вратата/бях ги поръчала в неделя на обяд/ със Спиди/получих смс,че до 12:30 да очкавам куриер/.Опаковани са прекрасно с приложена подробна касова бележка и визитка.
Няма нищо липсващо,всичко е точно.Сумата е колкото и аз си изчислих,тоест доставката е 3лв  Peace
Доволна съм  Sunglasses

Утре ще пиша отзиви за пилинга на Христина и атибактериалния крем на Христина.Също така и за маслото от жожоба ,което взех за околоочния контур  Peace
Кожата ми по принцип е нормална към мазна.Чиста е,но лесно пъпчасвам от неподходящи и мазни кремове.Така че ще видим този как ще ми се отрази  Thinking

Взех и разни сапунчета на Милва със смрадлика,прополис,хума....ще пиша и за тях  Peace

# 231
elfi4ka ще 4акам с нетърпение отзиви за продуктите  Hug

# 232
ХелоУ  wavey

Влизам да споделя за dora.bg /понеже ме помолихте/.Днес на обяд си получих продуктите до вратата/бях ги поръчала в неделя на обяд/ със Спиди/получих смс,че до 12:30 да очкавам куриер/.Опаковани са прекрасно с приложена подробна касова бележка и визитка.
Няма нищо липсващо,всичко е точно.Сумата е колкото и аз си изчислих,тоест доставката е 3лв  Peace
Доволна съм  Sunglasses

Утре ще пиша отзиви за пилинга на Христина и атибактериалния крем на Христина.Също така и за маслото от жожоба ,което взех за околоочния контур  Peace
Кожата ми по принцип е нормална към мазна.Чиста е,но лесно пъпчасвам от неподходящи и мазни кремове.Така че ще видим този как ще ми се отрази  Thinking

Взех и разни сапунчета на Милва със смрадлика,прополис,хума....ще пиша и за тях  Peace
Имам въпрос към теб. Знаеш ли дали има разлика в цените от сайта (за маслата примерно) и тези от аптека. От 2 години не съм позлвала масла и не съм и купувала и си нямам и на идея  Laughing Та като теб обмислям вариант да ги поръчам да дойдат до вкъщи  Laughing

# 233
А някой знае ли къде в Пловдив се продават продуктите на Collagena R+M? Ползвала съм няколко неща и просто са невероятно качество!

# 234
Пак съм аз да пиша отзиви  Laughing

Смело мога да твърдя,че през целия ми съзнателен живот това са най-сполучливите ми покупки и то на смешно-нищожни цени  Crazy

Започвам по ред:
1.Сапун с хума на Милва-изключително мек и приятен.Лицето ми буквално изсветля Shocked Стана меко,гладко,страхотно!Малко по-трудно се измива,в смисъл мек е и трябва повече изплакване./мирише леко кофти на сапун за пране  Mr. Green /
2.Пилинг против акне на Христина-аз нямам акне,но както по-горе споменах кожата ми е лесно податлива на пъпчици ако не уцеля продукт. След пилинга е излишно да казвам,че като се докоснах все едно пипах лицето на бебето ми  Crazy Изключително гладко,меко,нежно,кадифено и поне 1 тон по-светло  Crazy
3.Антибактериален крем на Христина- мирише прекрасно,без да е натрапващо,нещо лимоново долових.Консистенцията му е много лека,но в същото време някак си различна.Не е като дневния Евелин примерно,а някак си по-рехав,но много по-подхранващ и кадифен.С две думи-страхотен!
4.Масло от жожоба- не мога да дам кой знае какви отзиви,защото от 1 път няма как да стане.Но мога да акажа,че попива бързо и сутринта кожата ми под очите беше много нежна и някак си изгладена.Не люти,не щипе  Peace

Подчертавам,че тези продукти са подходящи за мазна кожа,защото я подсушават.За суха не биха били добър избор  Peace 
Дори моята се подсуши,но кремът я направи страхотна.
Не съм го пробвала под ФДТ.Но ако не е подходящ обмислям да си взема и дневния на Христина  Flutter
lady_milion честно да ти кажа нямам представа как вървят маслата по аптеките.За първи път си купувам  Blush
Тези моите бяха 4.70-жожобата и 2.40-бадемовото.На самите кутийки си имаше и цена,явно са директно от новия пловдивски магазин докарани,защото и касовата бележка беше от този магазин.
Жожобата обаче е по-малко като количество.30 мл е.Нещо мъничко ми се стори  Thinking Достатъчно е ,защото се слага съвсем малко под очите,но някак си очаквах по-голямо шише.
Иначе бадемовото е 50 мл  Peace

# 235
Елфичка, само да те питам имали изписано съдържанието на крема на Христина или само са изброени активните съставки?

# 236
Елфичка, само да те питам имали изписано съдържанието на крема на Христина или само са изброени активните съставки?

Сега ще препиша дословно.

Състав: Цинков стеарат,пантенол,екстракт от лайка,невен и хмел,витамин А и Е.
INCI:aqua,zink,zink stearate,panthenol,calendula officinalis,matricaria chamomilla,tocopherol,retinol

Срок на годност:36 месеца

# 237
Много ти благодаря   Hug

# 238
Моля  Hug

А как звучи като състав?Има ли нещо притеснително?Аз не съм някаква маниячка на тема био,но ако е такъв още по-добре  Crazy

# 239
Съставът на кремчето е повече от прекрасен!

Винаги съм харесвала българска козметика.

Общи условия

Активация на акаунт