Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 438
  • 768
  •   1
Отговори
# 300
  • Lost in a fairytale ...
Точно си набирам поръчката в Дора.бг и не намирам пилинга срещу акне. Излиза ми само маска, а най-накрая се реших.
Днес си накупих сапунчета за лице - серен, с хума и срещу акне със смрадлика. Принципно нямам акне, но имам черни точици и разширени пори, а в описанието на продуктите пише, че са подходящи.
Чудя се на пилинга за мазна кожа, крема за мазна кожа и маската срещу акне  Thinking Но може би ще изчакам да видя дали пак ще заредят от пилинга срещу акне.

# 301
Точно си набирам поръчката в Дора.бг и не намирам пилинга срещу акне. Излиза ми само маска, а най-накрая се реших.
Днес си накупих сапунчета за лице - серен, с хума и срещу акне със смрадлика. Принципно нямам акне, но имам черни точици и разширени пори, а в описанието на продуктите пише, че са подходящи.
Чудя се на пилинга за мазна кожа, крема за мазна кожа и маската срещу акне  Thinking Но може би ще изчакам да видя дали пак ще заредят от пилинга срещу акне.

Сега погледнах,наистина го няма този пилинг ,явно е свършил  Thinking
Жалко,защото е страхотен.Точно преди малко си слагах и сега само се оглеждам в едно огледало и си се взъхищавам на бебешката кожа  Joy Това е сигурно една от най-успешните ми покупки до сега Party
Гледам също,че са заредили и нови неща на Христина.Хвърлих око на аптечния крем против бръчки за около очи и шампоана за изтощена коса   Crazy Пак ли да поръчвам,тцъ тцъ   ooooh!
Ще изчкам малко  Laughing

# 302
Вчера си взех пилинг за суха кожа- уникалееен (2лв) и кремче за ръце БИО невен за суха кожа (0.84). Магазина е страхотен, продавачката-много мила. Но ако ходите до магазина, имайте предвид, че ще си купите повече неща от предвиденото  Laughing .
Мисля пак да ходя скоро, затова ако има някой в района на Полиграфията да пише, мога да взема и за него  Peace

# 303
Вчера си взех пилинг за суха кожа- уникалееен (2лв) и кремче за ръце БИО невен за суха кожа (0.84). Магазина е страхотен, продавачката-много мила. Но ако ходите до магазина, имайте предвид, че ще си купите повече неща от предвиденото  Laughing .
Мисля пак да ходя скоро, затова ако има някой в района на Полиграфията да пише, мога да взема и за него  Peace

Брейй....че ние сме комшийки  Crazy Я драсни едни ЛС да видим да не се познаваме случайно  Laughing

# 304
Писах на мейла на Дора.бг за този пилинг, попитах ги дали ще го пуснат пак  Laughing Аз всъщност имам тоалетни трици, дали няма да ми вършат същата работа?
Замислих се и за пилинга за мазна кожа  newsm78

# 305
Писах на мейла на Дора.бг за този пилинг, попитах ги дали ще го пуснат пак  Laughing Аз всъщност имам тоалетни трици, дали няма да ми вършат същата работа?
Замислих се и за пилинга за мазна кожа  newsm78

Ами незнам как изглеждат тези трици,но пилинга прилича на нещо като бяла течна глина с частици вътре.И като засъхне по лицето става нещо като бяла маска от хума  Thinking
Ако искаш мога да го снимам как изглежда вътре  Party

# 306
Аз всъщност имам тоалетни трици, дали няма да ми вършат същата работа?

Пилингът на мен повече ми харесва от триците, тъй като оставя кожата по-мека и не ми я изсушава на бузите и носа така, както триците. Иначе и триците чистят хубаво Peace
Харесала съм си млякото за тяло на Христина от сайта, мисля да напоръчвам още мазила днес Grinning
Шампона с хинин и хининовата вода на Милва хубави ли са? Искам дълга косааааа Praynig

# 307
Damaris ,хубави са нещата с хинин, но не са подходящи за руси, червени и тем подобни коси, тъй като много изсушава  Peace

# 308
bgbebe, благодаря! Peace Моята не е боядисвана сега, така че не е проблем. Току-що поръчах хининив шампоан и хининова вода (дано не омазнява много косата Rolling Eyes), че искам дълга грива Grinning Хвърлила съм око и на индийския Тричъп ойл от друг сайт Laughing Ще падне голямо мазане Mr. Green
Взех основно неща на Христина- почистващо мляко (такова преди години ползвах за махане на очен грим и бях много доволна(имам чувствителни очи), но от години не бях виждала по магазините), антицелулитния крем, който препоръчвате от списъка също го взех, както и избелващия крем, един аптечен обезболяващ за майка ми и от новите лосиони за тяло на Христина- избрах люляк Heart Eyes Дано са хубави, ако има ефект ще ги препоръчам Peace Искам тоя магазин да го има и в София Crazy

# 309
bgbebe, благодаря! Peace Моята не е боядисвана сега, така че не е проблем. Току-що поръчах хининив шампоан и хининова вода (дано не омазнява много косата Rolling Eyes), че искам дълга грива Grinning Хвърлила съм око и на индийския Тричъп ойл от друг сайт Laughing Ще падне голямо мазане Mr. Green
Взех основно неща на Христина- почистващо мляко (такова преди години ползвах за махане на очен грим и бях много доволна(имам чувствителни очи), но от години не бях виждала по магазините), антицелулитния крем, който препоръчвате от списъка също го взех, както и избелващия крем, един аптечен обезболяващ за майка ми и от новите лосиони за тяло на Христина- избрах люляк Heart Eyes Дано са хубави, ако има ефект ще ги препоръчам Peace Искам тоя магазин да го има и в София Crazy

Ще чакам отизивте с нетърпение  Crazy

# 310
Как зарибявате само  Crossing Arms аз също съм много доволна от сапуна на Милва против акне и пилинга на Христина.... само дето май няма да се размина само с това заради вас  Mr. Green Mr. Green

# 311
Отговориха ми, че се надяват другата седмица да заредят отново пилинга. Производителя чакал доставка на суровини  Simple Smile

Хвърлила съм око на крема за мазна кожа, някой да има отзиви? Мисля да го редувам с антибактериалния.

# 312
  • В къЩи.
За този пилинг ли става въпрос http://kozmetikahristina.com/prodyktova-liniq-hristina/seriq-kla … sreschu-akne.html  ?
Ще чакам отзиви за лосионите им за тяло. Peace

# 313
# 314

Хвърлила съм око на крема за мазна кожа, някой да има отзиви? Мисля да го редувам с антибактериалния.

Не знам за този за мазна кожа, но да си кажа, че антибактериалният има матиращ ефект при мен (аз също съм с мазна Т-зона) и засега много ми допада, та не мисля, че имаш нужда и от този за мазна допълнително. Смятам, че антибактериалният ще ти свърши работа Peace

клюкарка Simple Smile , кой от сапуните на Милва против акне имаш? Аз имам този със смрадлика, но още не съм го пробвала, а към поръчката сега (тоя път беше над 30лв Blush) си избрах подарък и този с невен Grinning Нямам търпение за люляковия лосион и избелващия крем Crazy

Общи условия

Активация на акаунт