Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 96 199
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Не съм супер компетентна по въпроса, но единствените paraben-free сенки на тоалетката ми са на Bourjois. Всички други разни L'oreal-ски и пр. си имат парабени в изобилие. Щом сенки от 20 лв. имат, какво да очакваш от такива за 70 ст? За това си има сертифицирани био брандове, ако държиш декоративната ти козметика да е paraben-free, обърни се към техните продукти  Peace
Обърнала съм се вече, благодаря.  Simple Smile

# 181
Доволна съм от маската за коса на CAMIL с авокадо и папая (за суха коса).Под 3 лв е 500мл.

# 182
Всички продукти, които съм опитала, на "Христина" - пилинг за лице, за тяло, маска за лице, крем за лице ... наистина всичко.

# 183
А някой има ли представа колко е доставката на "Христина" от сайта им  newsm78 И дали ако поръчам няколко неща,доставката е една и съща  newsm78

# 184
Здравейте дами.
Може ли да ми кажете марка червило с хубава консистенция(да не е сухо) и да има голям избор в червената гама за да мога да си харесам ,защото вкъщи вече ги натрупах 10 ,които не ми харесват. Banghead ..

# 185
Момичета,знам,че е коментирано доста пъти,но понеже си правя една поръчка в момента се спрях на шампоаните на Милва.
В крайна сметка хубави ли са или не  Thinking
И ако са,то хининовия или този с хумата да взема  newsm78 Косата ми е изрусена,изтощена,но мазна в корените  Crazy

# 186
На мен изобщо не ми харесват продуктите на Милва.

Всички продукти, които съм опитала, на "Христина" - пилинг за лице, за тяло, маска за лице, крем за лице ... наистина всичко.

А да питам относно кремовете на Христина-от кои си доволна. Гледам са много евтинки-по три лева.  Rolling Eyes

# 187
Хайде и аз да се включа с въпрос Simple Smile
Препоръчайте ми лосион за тяло, от който сте доволни - разбира се, на "народна" цена Laughing

# 188
Препоръчайте ми лосион за тяло, от който сте доволни - разбира се, на "народна" цена Laughing
За суха кожа - най-евтиният, който имам е на Ейвън, с пшеничен зародиш, 400 мл го взех за около 4-5 лева. Много е течен, но хидратира много добре. На фрутини миришат хубаво, ама не са толкова овлажняващи, нито пък е издръжлив аромата ( пробвала съм всичките, без една - две миризми ).

# 189

Аз съм доволна от Афродита манго/за лятото/ или шоколад/за зимата/  Peace Миришат много хубаво,хидратират чудесно и после ти е едно такова леко и ароматно  Heart Eyes
Около 4 лв мисля че са ,доста като количество  Peace

# 190
Взех си сенките от Липненски (кафяви и зелени), днес пробвах кафявите- много ми харесват цветовете (като издърпах огледалцето и моя приятел каза "Брей това за 30 ст и огледало си има  Joy ). Взех си и интимния гел на Билка- страшен е  Crazy . Взех си и лосиона на Билка с краставица и пъпеш- харесва ми-попива веднага,омекотява и не лъщи...Но миризмата не ми допада, очаквах,че ще мирише като крема за лица с краставица и пъпеш(уникално), но мирише доста странно. На кожата обаче мирише добре  newsm78

# 191
Благодаря, pureadoration, elfi4ka Hug
На мен ми трябва спешно, така, че Ейвън отпада за сега.
Афродита къде мога да открия  ( не съм от София) - в козметичните магазини или в аптеките?
Иначе, приемам още предложения и мнения Hug Laughing

# 192

Афродита къде мога да открия  ( не съм от София) - в козметичните магазини или в аптеките?

Аз го взимам от Кауфланд  Peace Но другаде не съм и търсила  newsm78

# 193
И аз ще пробвам афродитата, като свършат моите, че съм се заредила като за световно, и пак нищо не ползвам  ooooh!
Да кажа за крема на Роза Импекс , за 75 стотинки  Joy Joy Joy с козе мляко, за лице . Кремчето хидратира, много е леко, и е приятно, с приятна миризма. За лятото, и за нормална кожа ще е супер. На мен ще ми послужи в някой проект за правене на тониращ крем най-вероятно.  Laughing

# 194

Да кажа за крема на Роза Импекс , за 75 стотинки  Joy Joy Joy с козе мляко, за лице . Кремчето хидратира, много е леко, и е приятно, с приятна миризма. За лятото, и за нормална кожа ще е супер. На мен ще ми послужи в някой проект за правене на тониращ крем най-вероятно.  Laughing

Ей....ще ме навиеш на това кремче  Joy Аз защото още нищо не съм измислила  Crazy То от много мислене ще ми се задълбочат бръчките  hahaha

А за афродитата...на мен много ми харесва  Heart Eyes .А шоколадът мирише на корекомски течен шоколад от едно време,мислих и да го опитам  Crazy Laughing

Общи условия

Активация на акаунт