Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 468
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
Съставът на кремчето е повече от прекрасен!

Винаги съм харесвала българска козметика.

Hug Аз не съм ползвала кой знае колко бяла козметика,но определено мога да кажа,че този крем ми харесва в пъти повече от Евелин SOS/който става на трици като сложа ФДТ/ или пък от Евелин 30+ дневния.
Ползвала съм и Елея от зелената серия.Суперхидратиращия ме доведе до пъпки/явно не е бил за мен/, матиращия беше ок.
От Нивеа матиращия също бях доволна,но той не е БГ.

Но тази Христина определено ми харесва много повече от гореизброените.Мисля да пробвам и избелващия и дневния  Thinking

# 241
Откъде в София си купувате продукти на Христина? newsm78 Отдавна не съм виждала да продават техни неща Sad Заинтригува ме въпросният пилинг.
А и сапунът с хума на Милва звучи много добре Peace

# 242
Елфи, съставките, които си снела от етикета са изцяло натурални - вода, цинк, лайка, невен, пантенол, витамини.
Цинкът е особено важен за кожата, дори и да не е склонна към пъпки, но ако е нежна и лесно би се възпалила, изпръхнала, изсушила и пр. Той дава на кожата доста сила и я прави много устойчива и здрава. Затова не напразно в кремчетата за бебешки дупета има цинк.

Ще потърся този крем. Браво на производителите!

# 243
  • вече Пловдив
ХелоУ  wavey

Влизам да споделя за dora.bg /понеже ме помолихте/.Днес на обяд си получих продуктите до вратата/бях ги поръчала в неделя на обяд/ със Спиди/получих смс,че до 12:30 да очкавам куриер/.Опаковани са прекрасно с приложена подробна касова бележка и визитка.
Няма нищо липсващо,всичко е точно.Сумата е колкото и аз си изчислих,тоест доставката е 3лв  Peace
Доволна съм  Sunglasses

Утре ще пиша отзиви за пилинга на Христина и атибактериалния крем на Христина.Също така и за маслото от жожоба ,което взех за околоочния контур  Peace
Кожата ми по принцип е нормална към мазна.Чиста е,но лесно пъпчасвам от неподходящи и мазни кремове.Така че ще видим този как ще ми се отрази  Thinking

Взех и разни сапунчета на Милва със смрадлика,прополис,хума....ще пиша и за тях  Peace
Имам въпрос към теб. Знаеш ли дали има разлика в цените от сайта (за маслата примерно) и тези от аптека. От 2 години не съм позлвала масла и не съм и купувала и си нямам и на идея  Laughing Та като теб обмислям вариант да ги поръчам да дойдат до вкъщи  Laughing
По спомен от преди 1 месец - бадемовото масло на Икаров в аптека струва 2,30 лв за 50 мл. До сега масло от жожоба не съм купувала, затова не мога да кажа цена.

# 244
Елфи, съставките, които си снела от етикета са изцяло натурални - вода, цинк, лайка, невен, пантенол, витамини.
Цинкът е особено важен за кожата, дори и да не е склонна към пъпки, но ако е нежна и лесно би се възпалила, изпръхнала, изсушила и пр. Той дава на кожата доста сила и я прави много устойчива и здрава. Затова не напразно в кремчетата за бебешки дупета има цинк.

Ще потърся този крем. Браво на производителите!

Благодаря много  Hug Поне да съм спокойна,че всичко е натурално  Peace

BTW и цената не е за подценяване. 3лв за 100 мл  Crazy

Damaris...ХРистина много рядко се намират.И аз съм търсила преди,но безуспешно.Всъщност знаех къде имат магазин в Пловдив,но ми е далеч и се ослушвах  Laughing
Та онзи ден съвсем случайно попаднах на този онлайн магазин и веднага си ги грабнах нещицата.
Иначе са открили и магазин в Пловдив/като този онлайна/ на центъра.Но там няма никакво място за паркиране.А ако отида с автобус и се върна ще дам 2лв,та по-добре онлайн за 3  Whistling
Иначе ако си имам път към центъра ще си ги взема оттам  Peace

В София незнам.Може да им пишеш на сайта на Христина и да ги питаш  newsm78

# 245
Да, в състава няма абсолютно нищо притеснително. Което ми се вижда пък съмнително(даже има рима  Laughing).

Но да речем, че витамините действат, като консерванти.

Но в зимния им крем има само три съставки-какаово масло, каолин и цатацеум(не знам кав е това).

Аз съм си харесала крема с лимоново масло. Но dimethicone-ът много ме притеснява.

# 246
цатацеум(не знам кав е това).

Китова мас. Прекрасна за кожата.

Имай предвид, че лимоновите кремове избелват.

# 247
  • Lost in a fairytale ...
Точно днес си взех бадемово масло на ИКАРОВ за 2,20  Peace Мисля, че цената в сайта си е нормална.
Елфичка, много ме заинтригува с тези неща, да ми остане малко време и тръгвам да ги търся, ако не ще поръчвам. Благодаря  Hug
Мисля, че попитах скоро, но пак ще задам въпрос - някой ползвал ли е едноминутната маска на ММ Бюти - Тази имам предвид или балсама от серията?

# 248
цатацеум(не знам кав е това).

Китова мас. Прекрасна за кожата.

Имай предвид, че лимоновите кремове избелват.

Интересно. Аз се отказах от лимонения, заради тоя диметикон. Ще решавам между дневен, нощен и и зимен.

# 249
elfi4ka, благодаря! Peace Аз все по изложения в София съм ги намирала и на няколко пъти в квартално магазинче, но това беше отдавна, изгубих им дирите Wink

А избелващия крем на Христина да е ползвал някой? Търся нещо добро за избелване, което не образува пъпчици като този на Орифлейм Sad

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 14:24 от Damaris

# 250
Джия, диметиконът е всъщност силикон, който предпазва кожата и се добавя главно в дневните кремове, за да я предпазят от атмосферните условия.

# 251
Направих поръчка от http://dora.bg/   Даже ми пуснаха опция да си избера подарък сапунче Grinning (сигурно, защото за 1ви път поръчвам). Дребен подарък, но все пак беше много мило Peace Само дано не се разтече съдържанието докато го докарат, че освен лосион, крем, маска, пилинг и сапуни, имам и един шампоан. Дано не се наложи да мажа всичко едно върху друго направо от кашончето Laughing Моля, кажете, че шампоаните на Милва не се отварят прекалено лесно  Praynig (преди 100 години, когато си купих бяха в съвсем различни опаковки).

# 252
Аз защо си нямах такава опция за сапунче  Crossing Arms Сигурно защото бях поръчала цели 5 и са решили,че няма да ми трябва  Laughing

# 253
Джия, диметиконът е всъщност силикон, който предпазва кожата и се добавя главно в дневните кремове, за да я предпазят от атмосферните условия.

Да, така е, но това не означава, че е полезен. Аз знам, че е вреден.

Преди малко се върнах от аптеката и си взех сапунче с хума(сакън, да не остана по назад) и крем на Христина. Нямаха ги всичките, така че с голямо разочарование си взех този с невен и бадемово масло. Глицерина ще го преживеем  Laughing Хубаво мирише. Довечера, ще го тествам.

Аз винаги се изкушавам да си слагам крем на цялото лице, тоест дори и под очите. Вие как процедирате?

# 254
Аз защо си нямах такава опция за сапунче  Crossing Arms Сигурно защото бях поръчала цели 5 и са решили,че няма да ми трябва  Laughing

Това при първата поръчка ли е?  newsm78 Да не би да е поръчка над определена сума? Rolling Eyes Моята е около 16лв без доставката. Много ми хареса, че доставката е 3лв независимо от броя и кг на продуктите, че тия маски и пилинги на "Христина" си тежат Peace

Общи условия

Активация на акаунт