Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 457
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
Аз защо си нямах такава опция за сапунче  Crossing Arms Сигурно защото бях поръчала цели 5 и са решили,че няма да ми трябва  Laughing

Това при първата поръчка ли е?  newsm78 Да не би да е поръчка над определена сума? Rolling Eyes Моята е около 16лв без доставката. Много ми хареса, че доставката е 3лв независимо от броя и кг на продуктите, че тия маски и пилинги на "Христина" си тежат Peace

Да,първа поръчка ми беше.Моята сума беше 17.05 без доставката  Laughing
Може пък и да не съм видяла,ама се съмнявам,по принцип не пропускам такива бонуси  Mr. Green

# 256
Джия, моля те, моля те, кажи от коя аптека си взе сапунчето  Praynig Praynig убих се да ги търся, но навсякъде казват "нямаме такива сапуни"  Crossing Arms

# 257
elfi4ka, доста дълъг беше списъкът със сапуни, няма как да не се види Simple Smile Явно те са "забравили" Laughing

# 258
Джия, моля те, моля те, кажи от коя аптека си взе сапунчето  Praynig Praynig убих се да ги търся, но навсякъде казват "нямаме такива сапуни"  Crossing Arms

От една аптека близо до шадраваните. Уличката на която е Амазонията.

Точно до аптеката има едно заведение Shelter.

Hug Hug Hug

Има страхотни неща там, които съм си мислела, че мога да ги имам единствено, ако ги поръчам от сайт.

Аз даже се позамислих и за серния сапун  Thinking Нищо тъкмо ще имам повод да отида пак.  Mr. Green

# 259
Ще го потърся още днес, много ти благодаря   bouquet Hug

# 260
На Христина неща се продават в Скай Сити. Долу до Фантастико има едно щандче с бг козметика

# 261
Пак съм аз да пиша отзиви  Laughing

Смело мога да твърдя,че през целия ми съзнателен живот това са най-сполучливите ми покупки и то на смешно-нищожни цени  Crazy

Започвам по ред:
1.Сапун с хума на Милва-изключително мек и приятен.Лицето ми буквално изсветля Shocked Стана меко,гладко,страхотно!Малко по-трудно се измива,в смисъл мек е и трябва повече изплакване./мирише леко кофти на сапун за пране  Mr. Green /
2.Пилинг против акне на Христина-аз нямам акне,но както по-горе споменах кожата ми е лесно податлива на пъпчици ако не уцеля продукт. След пилинга е излишно да казвам,че като се докоснах все едно пипах лицето на бебето ми  Crazy Изключително гладко,меко,нежно,кадифено и поне 1 тон по-светло  Crazy
3.Антибактериален крем на Христина- мирише прекрасно,без да е натрапващо,нещо лимоново долових.Консистенцията му е много лека,но в същото време някак си различна.Не е като дневния Евелин примерно,а някак си по-рехав,но много по-подхранващ и кадифен.С две думи-страхотен!
4.Масло от жожоба- не мога да дам кой знае какви отзиви,защото от 1 път няма как да стане.Но мога да акажа,че попива бързо и сутринта кожата ми под очите беше много нежна и някак си изгладена.Не люти,не щипе  Peace

Подчертавам,че тези продукти са подходящи за мазна кожа,защото я подсушават.За суха не биха били добър избор  Peace  
Дори моята се подсуши,но кремът я направи страхотна.
Не съм го пробвала под ФДТ.Но ако не е подходящ обмислям да си взема и дневния на Христина  Flutter
lady_milion честно да ти кажа нямам представа как вървят маслата по аптеките.За първи път си купувам  Blush
Тези моите бяха 4.70-жожобата и 2.40-бадемовото.На самите кутийки си имаше и цена,явно са директно от новия пловдивски магазин докарани,защото и касовата бележка беше от този магазин.
Жожобата обаче е по-малко като количество.30 мл е.Нещо мъничко ми се стори  Thinking Достатъчно е ,защото се слага съвсем малко под очите,но някак си очаквах по-голямо шише.
Иначе бадемовото е 50 мл  Peace
Между другото в сайта (понеже сега реших и аз да си поръчам  Laughing) ми излезе, че всички масла са по 55мл. Не знам защо при теб има разлика в количеството  Thinking
И още нещо ... сега загледах маслата. На Етерика има бадемово с витамини А,Д и Е. Пише, че е 100% натурално, даже му има и състава. Да ви кажа скоро четох, че са променили състава на маслата на Икаров. Можеш ли да напишеш състава на бадемовото?   bouquet

# 262
  • София/Горна Оряховица
Не всички масла на Икаров са по 55мл, някои са по 30. Имам Макадамия, жожоба, бадем, кайсия, кокосово и шеа. Последните две са твърди масла и са в бурканчета, мисля по 55мл (не са в момента при мен). Жожобата и макадамията са по 30мл, бадема и кайсията - 55. Току що разгледах и сайта им, единствените по 30мл са жожобата и макадамията. Но пък те са доста икономични, така че не е драма. Жожоба имам от ноември насам, мажа почти всяка вечер около очите и е съвсем малко под половината.

# 263
Не всички масла на Икаров са по 55мл, някои са по 30. Имам Макадамия, жожоба, бадем, кайсия, кокосово и шеа. Последните две са твърди масла и са в бурканчета, мисля по 55мл (не са в момента при мен). Жожобата и макадамията са по 30мл, бадема и кайсията - 55. Току що разгледах и сайта им, единствените по 30мл са жожобата и макадамията. Но пък те са доста икономични, така че не е драма. Жожоба имам от ноември насам, мажа почти всяка вечер около очите и е съвсем малко под половината.
Жожобата, бадемовото и кокосовото ще ги ползвам за маски за коса. Подведох се по това, че пише 55мл на обявата. Но на самото шишенце си пише 30мл.  Wink

# 264
  • София/Горна Оряховица
Да, разбрах я врътката. По-скоро е въпрос на недоглеждане от страна на търговеца. Иначе според мен ще ти стигнат за достатъчно дълго време. С кокоса се мацотя всяка седмица, понякога и по два пъти и от от около 8 декември насам и още има.

# 265
  • Стара Загора
Моля препоръчайте ми някакъв продукт, който сте пробвали и сте доволни от него. Когато изляза след 1-2 часа лицето ми е лъснало. Ако всеки ден се мия с разни гелчета започва да се лющи кожата, дори и след нанасянето на крем след измиването. Пъпки рядко и тук-таме ми излизат. Искам нещо, което да намали това омазняване.

# 266
Сиси, кожата ни има способността да "отвръща на удара" и прекомерното изсушаване с миещи продукти за мазна кожа, я карат да се омазнява двойно повече.
След измиването казваш, че се лющи, т.е. кожата ти се изсушава от продукта, който ползваш (дали заради него или заради честата му употреба) и кожата реагира впоследствие с ударна доза омазняване. Това не е добра грижа.
Вземи нещо неутрално за миене на лице и задължително хидратиращ крем.

# 267
  • WonderLand
Идвам да похваля кремчето за ръде на "Даяна"

Взех го от Кауфланд за 0,99лв. Приятно е като консистенция и аромат, попива сравнително бързо, леко мазно е. Доволна съм  Grinning

# 268
Подкрепям ,Sourcherry  Peace
Когато и аз си пресуша кожата със сапуни,гелове,скрабове,пилинги и т.н.....на сутринта ми е избило омазняване повече отколкото ако нищо не съм я правила  Whistling Особено около носа  Rolling Eyes
Почиствай си лицето ,но не всеки ден и зад.крем  Peace

Иначе за през деня си вземи някакъв матиращ крем  Peace Те са с пудрен ефект и прикриват лъщенето.Не на 100 процента,но определено за по-дълго време  Peace
Ползвала съм матиращ на Елеа,Нивеа и Евелин SOS.От последния не съм доволна.ПРави кир ефект като си сложа ФДТ отгоре  Close
На Нивеа е добър,но не е от най-супер матиращите.
От Елеа бях най-доволна като се замисля  Thinking
Ето за този говоря  Peace

Но не очаквай някакво чудо  Laughing Просто хидратира добре и в същото време прави кадифен ефект върху кожата.Като се пипна стои сухо.А не като след обикновен крем примерно  Thinking

# 269
  • Стара Загора
[Sourcherry, знам, че прекомерната употреба на измиващи продукти могат да накарат кожата да се омазнява повече. Но аз не я мия толкова често. Забелязала съм, че ако няколко поредни дни я мия (веднъж дневно) с някакъв измиващ продукт се изсушава много. Затова измивам лицето няколко пъти в седмицата с някакъв гел, през останалите дни използвам този тоник за лице за смесена кожа. На други места против омазняване на лицето препоръчват спирт, но мисля, че не е много препоръчтиелно използването на спирт (преди няколко години използвах, не ми изсушаваше кожата много). Ще си взема розова вода и ще обтивам лицето си 1-2 пъти на ден, но надали продаваната розова вода е "истинска".

Последна редакция: пт, 10 фев 2012, 15:28 от sisi_91

Общи условия

Активация на акаунт