Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 396
  • 768
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте, момичета!

От скоро ви чета, по принцип не си падам по форуми, но ентусиазма, с който описвате тези продукти на Христина е направо омагьосващ  Grinning Мисля, че трябва да ви вземат за рекламни лица, защото скоро мисля да им изкупя сайта!  Laughing

Бихте ли ме ориентирали за колко дни идват поръчките и колко струва доставката?

Благодаря ви предварително.  Hug

# 391
Здравейте, момичета!

От скоро ви чета, по принцип не си падам по форуми, но ентусиазма, с който описвате тези продукти на Христина е направо омагьосващ  Grinning Мисля, че трябва да ви вземат за рекламни лица, защото скоро мисля да им изкупя сайта!  Laughing

Аз взех да се притеснявам вече да не ме помислите за рекламно лице  Laughing
Уверявам ви,че не съм,но ако бях- бих навъртяла доста солиден хонорар  Joy

От дората доставката е 3 лв независимо от броя на продуктите и населеното място.
Пристигат за 2-3 дена  Peace

# 392
Здравейте, момичета!

Аз взех да се притеснявам вече да не ме помислите за рекламно лице  Laughing
Уверявам ви,че не съм,но ако бях- бих навъртяла доста солиден хонорар  Joy

От дората доставката е 3 лв независимо от броя на продуктите и населеното място.
Пристигат за 2-3 дена  Peace

Недей да се притесняваш и аз като си харесам нещо и го обожествявам  Laughing

# 393
  • Lost in a fairytale ...
Зарибявка си е, наистина  Laughing Първоначалната ми поръчка беше около 45 лева, но я намалих до 20  Mr. Green Много е кофти, че не ти запаметява поръчката. Всеки път търся разни неща като луда и се чудя "това ли беше"  Laughing

За околоочен контур ползвам кремче на Регал. В началото бях очарована от него, наистина ми намалява подпухналото, но мисля да пробвам нещо друго  Mr. Green

# 394
Сега виждам, че имат и козметичен салон с разни доста приятни процедурки и пак е на народни цени! Мисля да го посетя!

# 395
Магазинът на "Дора" в Пловдив https://www.facebook.com/pages/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1 … 286691513?sk=info - това е точно улицата  след Тунела, на която са писоарите и турската джамия (продължението води до Кукления театър). Магазинът е няколко метра, след като се подминат писоарите и пресечката за  сладкарницата "Бътерфлай". В магазина на "Дора" обаче няма голям избор на продукти на "Христина". Имаха кремовете от 3 лв., на каквато цена са и в "Христина".

А пък сигурно има-няма 200 м преди този магазин (ако тръгнете от Тунела) в една отсечка е малкото магазинче на "Христина" - https://www.facebook.com/pages/Hristina-Plovdiv-%D0%BD%D0%B0%D1% … 012314000?sk=info

За избелващия крем-мехлем с магданоз пак казвам, че е мазен и леко лепкав. За по-мазни кожи едва ли е подходящ. Така че си избирайте от другите околоочни кремове на Христина. В магазина може да отворите кремовете, ако ги има в момента, и сами да си прецените.
Седефени или оризови трици и аз исках да си купя, но нямаше, имаше само пшенични. Но момичето каза, че очаквали да получат, а може и да се даде заявка по телефона.

# 396
Дойдоха мазилата Grinning Някои от тях ги изпробвах и да споделя първи впечатления Wink

Избелващият крем на Христина
- попива също така добре, както и антибактериалния, остава матов завършек и много му се радвам. Сега остана и да ми избели лицето и  Heart Eyes

Лосион за тяло с люляк на Христина
- съвсем лек мирис има като се нанесе, щеше ми се да е по-ароматизиран. Харесва ми, че попи много бързо и не мазнее. За хидратацията, ще мога да споделя след повече ползване Peace

Антицелулитен крем на Христина с какао и канелено масло
- мислех, че ще е голяма мазнотия, но се намазах и попи много бързо...а на опаковката пишеше да правя масаж 10 мин...е няма как, много бързо попива Crazy Ефект- ще видим Praynig

Тоалетното мляко за лице на Христина с лайка- и преди го харесвах, и сега го харесвам. Много добре маха очния грим и не щипе на очите (имам чувствителни очи). Не оставея мазен филм.

Това е от изпробваното досега...утре продължавам с тестването на нещата на Милва и на Дева Mr. Green

# 397
  • В къЩи.
Благодаря за отзивите за тоалтното млеко с лайка( и аз съм се спряла на него)   bouquet ,ще чакам да споделиш и за лосиона.
Всички ли поръчвате от Дора?

# 398
*Л-и-я*, за лосиона за тяло ли става дума? Или за лосиона за лице анти акне, че и него предния път поръчах.
Аз мисля следващия път да се разходя до магазина на Христина да видя продуктите от по-професионалната им серия. Ама като видях какво работно време имат...малко неудобно е Sad Поне в събота до обед да работеха...

# 399
Дойдоха мазилата Grinning Някои от тях ги изпробвах и да споделя първи впечатления Wink

Избелващият крем на Христина
- попива също така добре, както и антибактериалния, остава матов завършек и много му се радвам. Сега остана и да ми избели лицето и  Heart Eyes
Какъв е твоят избелващ крем - аптечния от 5 лв. (40 ml) или избелващия от 3 лв. (100 ml)?

# 400
  • В къЩи.
Лосиона за тяло имах в предвид  Embarassed ,дали става за дехидратирана кожа. Thinking Но няма да ти се разсърдя ,ако споделиш и за лосиона анти акне  Heart Eyes (сега ползвам Акне Аут,та може да го заместя).

# 401
Здравейте момичета! Изчетох колкото можах от темата, и БЛАГОДАРЯ, по-полезен материал скоро не съм чела! Сега ще ви покажа и аз част от козметиката, която винаги и задължително имам.Тя е достъпна за всекиго като цена и покрива огромна част от качествените критерии, които един козметичен продукт трябва да притежава!

1.Ще започна с продукт, който винаги и задължително притежавам:

Това е фон дьо тенът на Impala на водно-маслена основа.До колкото знам става за всички видове кожа.Изключително плътен и покривен е.Препоръчвам го за зимния сезон, защото наистина е доста концентриран и за лятото много малко количество е напълно достатъчно.За основа обикновен крем на Dove или Nivea върши идеална работа!Цена: 5 лв.

2.Вторият продукт, който често използвам и от който съм много доволна е:

Пудра за лице с марката Avon,притежава отлична покривност.Идеална е както за ежедневен така и за вечерен макиаж.Цена: 7,9 - редовна (10 гр), често, обаче е на намаление и се продава за 3.9 лв или 4.9 лв.

3.Нещо, което съвсем наскоро ми стана любимо и  е много подходящо за сезона:

Това е зимният предпазващ и почистващ гел за лице на Avon.Изключително нежен и фин с много приятен аромат.Прави кожата гладка и мека.Цена 3.9 лв

4.Един продукт, който винаги си имам настрана, ей така, защото ми върши чудесна работа.Аз по принцип съм ползвала какви ли не спирали, на времето бях много чувствителна на тема спирали, но моите мигли, някак си са много лесно манипулируеми и без извивачка или каквото и да било стават ужасно дълги и гъсти.Винаги си имам една такава настрана.

Струва около 3.50 лв.

5.Една от любимите ми спирали, които преди притежавах постоянно е:

Не съм сигурна,че вече Oriflame я предлагат, но преди струваше 6 лв.Невероятна е !!!

6.Един от любимите ми лосиони за тяло, то се води емулсия:

Цена: 2.9 лв

7.Това, е което обожавам! Обожавам кокос, във всичките му форми! Това е ЛЮБИМИЯТ МИ ЛОСИОН ЗА ТЯЛО, препоръчвам го на всички ви! Потопете се в кокосовата миризма, невероятно е !

Цена: 6.9 лв !!!
Това е една малка част от продуктите, които са евтини, качествени и вършат страхотна работа!

# 402
  • Lost in a fairytale ...
Загледах една маска за коса на Престиж - тази. Някой изпробвал? Grinning

# 403
  • София
За дамите от София да кажа, че Христина имат магазин на ул. Хан Аспарух 18. Днес го посетих за антибактериалния крем, но се оказа, че е свършил (форумът продава Laughing ) и очакват доставка следващата седмица. Взех си седефения пилинг и крема за мазна кожа. За тях отзиви ще споделя по-нататък, но съм очарована от отношението в магазина. Посрещнаха ме мъж и жена, консултираха ме, имаше тестери на повечето им продукти, можеш да пипнеш, да помиришеш... Много добро впечатление ми направиха като обслужване. Единствено фактът, че нямах много пари кеш в себе си ме спря да не понеса половината магазин със себе си Blush Имаха разни чудеса като крем с хайвер и нещо си с охлюви  Party  Но аз предпочитам първо да проуча, после да купувам, а и нямах достатъчно пари в себе си. Но май ще ги тествам и тях.

В допълнение ми показаха крем с лек тониращ ефект, със златни частици, някакъв мехлем за пъпки, лосиони, измиващи гелове... май мернах и нещо слънцезащитно  newsm78  Като цяло много добро впечатление ми направиха с отзивчивостта си, за това си заслужават похвалването. Дано и продуктите им са на нивото на обслужването  Simple Smile

# 404
ianape Избелващият от 3 (100мл). Обясниха ми, че аптечният е по-мазен и е подходящ за по-суха кожа и то само вечер. Тъй като моята е мазна в Т-зоната и не обичам допълнително да ми е мазно се спрях на този от 100мл от 3. Много бързо попива, дано има и избелващ ефект и няма да имам забележка Grinning

*Л-и-я*
, лосиона за тяло още не знам, трябва да тествам няколко дни, за да видя как ще ми се отрази. Доста лека формула изглежда, но от това не мога да съдя за хидратацията.
А лосиона анти акне ми се отразява добре засега. Не изсушава така, както акне аут сякаш Rolling Eyes. Леко става по-бяло лицето, заради съставката. Пише да се позлва вечер и това не ме тревожи. Малко по-силно мирише, но мен не ме притеснява, не е неприятен мирис Peace. Не знам дали от него или от цялата комбинация, която вече цяла седмица ползвам (серен сапун Милва, анти акне лосион на Христина и антибактериален крем Христина, а през ден и пилинг анти акне и маска анти акне - и двете на Христина), но кожата ми се успокои. Рано е за големи заключения. Но се радвам, че продуктите им, въпреки че са така евтини, не предизвикват алергия и пъпки, че преди около 2 седмици някъде избелващият крем на Орифлейм ми направи обрив по слепоочията Sad

Ним, благодаря за инфото, а знаеш ли дали работят в събота, защото на Витошка не работят тогава? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт