Евтините неща, от които сме доволни - 10

• 95 386
  • 768
  •   1
Отговори
# 375

Ти си мислиш, че ще е поръчица...ще се окаже поръчище Mr. Green, бас държа...и аз започнах кротко уж да пробвам, ама после на 2рата се развилнях Laughing

Абсолютно съм съгласна  Mr. Green вече имам списък за втората поръчка (като дойде заплатата я пускам на секундата)  Mr. Green то колкото повече гледаш сайта, толкова повече неща си харесваш ( и колкото повече четеш тази тема де  Mr. Green Mr. Green )

# 376
Ох...отдъхнах си,че не съм единствена  Whistling
Даже този сайт вече го затварям умишлено,че като ми седи отворен като няма какво да цъкам на компа и започвам да го преглеждам и да набелязвам нови и нови неща  ooooh!
И уж някакви дребосляци и накрая като ударя тотала отишли 20 лв  Joy /то 20 да са  Whistling/

# 377
Определено ме запалихте и мене по този сайт дора.бг  Crazy Чета ви от няколко дни и съм си набелязала продукти за около 20-тина лв.
Чакам само другата седмица да ми преведат парите и веднага пускам поръчка.Дано само дотогава да ги има в наличност нещата,които искам. Laughing

# 378
Какви ти 20 лева, аз си набелязах за над 100  Crazy Laughing Всичко каквото ми харесва отива в количката, и имам същата мания да притежавам ВСИЧКО като елфи4ка  Laughing Нали нещата в количката се пазат, дори да изляза от сайт-а? Че толкова труд ще отиде на кино  ooooh! А съм планирала да направя няколко поръчки, по степен на важност  Joy

# 379
Damaris  дано скоро имаш впечатления  Peace

# 380
При мен не се запазиха. Peace Излязох от сайта и преди малко като влизам пак,гледам 0 продукта. Sad
Явно ще трябва да пълня кошницата,когато ще поръчвам.Сега просто няма смисъл. Tired

# 381
При мен не се запазиха. Peace Излязох от сайта и преди малко като влизам пак,гледам 0 продукта. Sad
Явно ще трябва да пълня кошницата,когато ще поръчвам.Сега просто няма смисъл. Tired

Много ти благодаря, тъкмо я напълних и мислех да излизам от интернет, но ще направя screenshot на цялата страница преди това.   bouquet

# 382
Момичета,а случайно някоя от вас да си поръчала и съответно пробвала вече от тези пилинги:
http://dora.bg/piling-za-tqlo-hristina-sladkiji-spa-qgoda-i-smet … -gr-504-4803.html

Изглеждат страхотно! Heart Eyes

# 383
Аз съм редовно с пилингите на "Христина". Хубави са, но нямат много силен аромат.

# 384
И при мен не се пазят...аз така 2 пъти я пълних за към 50-60лв, накрая забравих какво съм гледала Laughing
~Sonya~, ако има добър ефект ще споделя, но за този тип продукт си трябва доста време тестване Wink

Иначе съм харесала и самия сайт на Христина, който някой днес пусна...ох, там има и някакви професионални буркани с мазила Laughing И там искам да топнааааа Mr. Green
Видях, че имат по-скъпа серия маска анти-акне и по-скъпа серия антицелулитни продукти (някой са цяло кило, та стават за цяла година клепане сигурно Mr. Green
Това да си жена е синдром и тежка диагноза Crazy

# 385
Пилингът за лице против акне на "Христина" за 12 лв дава резултат. Всичките им кремове за лице също си заслужават.

# 386
ЛятноМомиче, голяма ли е разликата в качеството между този от 12 и този от 3? До днес не знаех за тези от 12 Blush На мен този от 3 много ми харесва, ако този от 12 е по-добър, не си представям даже...освен да ми стане кожата като на новородено Flutter

# 387
  • WonderLand
Бях чела назад в темата нещо за сух шампоан на Милва. Моля ако някой е запознат с продукта да ми каже каква е цената му и от къде мога да го поръчам, защото не го намерих никъде.
Благодаря!

# 388
  • Стара Загора
Хайде и аз в кюпа  ooooh! Утре си чакам втората поръчка от Дора за няма и 4,5 дни  Mr. Green

# 389
Бях чела назад в темата нещо за сух шампоан на Милва. Моля ако някой е запознат с продукта да ми каже каква е цената му и от къде мога да го поръчам, защото не го намерих никъде.
Благодаря!
Никъде не съм срещала сух шампоан на Милва. Ако съществува, се присъединявам към питането. Тук
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567488.msg21163267;topicseen#new
се обсъжда сух шампоан на Балеа, който предполагам също е на достъпна цена.

Общи условия

Активация на акаунт